Μικρές μεταβολές στη Wall Street

Μικρές μεταβολές στη Wall Street

 

Σταθεροποιητική τάση διαμορφώθηκε στο χρηματιστήριο μετοχών μετά την εξαγγελία Μπερνάνκι για συνέχιση της “χαλαρής” νομισματικής πολιτικής. Μικρές μεταβολές στους δείκτες του χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης…

Αμελητέες για τα δεδομένα της αμερικανικής αγοράς ήταν οι τελικές σημερινές μεταβολές των τριών βασικών δεικτών, στο χρηματιστήριο μετοχών στη Νέα Υόρκη.

Οι επενδυτές πρόσεξαν, αναφέρουν χρηματιστές μιλώντας στο Reuters, την επισήμανση του πρόεδρου της Fed, Μπεν Μπερνάνκι, ότι ναι μεν η Fed θα εμμείνει στην “χαλαρή” νομισματική πολιτική αγοράζοντας σε μηνιαία βάση αμερικανικά χρεόγραφα 45 δισ. δολαρίων  κίνηση η οποία, όμως, δεν μπορεί από μόνη της να επιλύσει το οξύ πρόβλημα με το ανώτατο όριο του ομοσπονδιακού δανεισμού και να αποτρέψει, στην περίπτωση που το Κογκρέσο δεν προνοήσει έγκαιρα, το “δημοσιονομικό βάραθρο”

-Ο βιομηχανικός Dow Jones ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της Τετάρτης με απώλεια 3 μονάδων (-0,02%, κλείσιμο στις 13.245 μονάδες)

-Ο Standard & Poor’s 500 Index δεν αυξήθηκε σήμερα τελικά ούτε κατά μια ολόκληρη μονάδα (0,60), κλείνοντας στις 1.428,48 με ποσοστιαίο κέρδος 0,05%.

-Ο σύνθετος Nasdaq (μετοχές ναυτιλιακών εταιρειών, τεχνολογίας) οριακά απώλεσε σήμερα 10 μονάδες( -0,28%).

Ολοκλήρωσε ο Nasdaq τη συνεδρίαση της Τετάρτης στο επίπεδο των 3.013 μονάδων.

 

ΠΗΓΗ:ΑΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ