Νεκροί από κατάρρευση κτιρίου

Νεκροί από κατάρρευση κτιρίου

Σε 25 ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών από την κατάρρευση ενός κτιρίου με διαμερίσματα στην οικονομική πρωτεύουσα της Ινδίας Μουμπάι (Βομβάη), την ώρα που τα σωστικά συνεργεία εξακολουθούν να ψάχνουν για επιζώντες, δήλωσαν σήμερα αξιωματούχοι.

“Από χθες το βράδυ, έχουμε ανασύρει περισσότερα πτώματα από τα ερείπια και ο συνολικός αριθμός των νεκρών έχει φτάσει τους 25”, δήλωσε τηλεφωνικώς ο διοικητής της εθνικής δύναμης διαχείρισης καταστροφών, Άλοκ Αβάσθι.

Συνολικά, 36 κάτοικοι, μεταξύ των οποίων ένα μικρό κορίτσι, έχουν διασωθεί, μέχρι στιγμής, ενώ υπάρχουν φόβοι ότι έως και 35 άλλοι βρίσκονται εγκλωβισμένοι στα ερείπια.

Το τετραώροφο κτίριο στο νοτιοανατολικό τμήμα της πόλης κατέρρευσε νωρίς χθες το πρωί, την ώρα που οι περισσότεροι άνθρωποι κοιμόντουσαν.

Οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι το κτίριο αυτό, ηλικίας περίπου 30 ετών, ήταν ένα συγκρότημα κατοικιών για δημοτικούς υπαλλήλους, το οποίο δεν ανταποκρινόταν στα κριτήρια ασφάλειας.

Τουλάχιστον 10 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων 6 παιδιά, είχαν χάσει τη ζωή τους από την κατάρρευση ενός κτιρίου στα περίχωρα της Μουμπάι, τον Ιούνιο, ενώ τουλάχιστον 74 ήταν οι νεκροί από την κατάρρευση ενός άλλου πολυώροφου κτιρίου στην ίδια περιοχή τον Απρίλιο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ