Έπεσε από τον 15ο όροφο και… γλίτωσε

Έπεσε από τον 15ο όροφο και… γλίτωσε

Την τύχη με το μέρος του είχε ένας 20χρονος Βρετανός, ο οποίος ενώ βρισκόταν για επαγγελματικούς λόγους στη Νέα Ζηλανδία, έπεσε από τον 15ο όροφο φιλικού διαμερίσματος.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν η κατάσταση του 20χρονου Τομ Στίλγουελ, είναι ικανοποιητική. Παραμένει σε νοσοκομείο της περιοχής, με σπασμένο το λαιμό και τον καρπό του.

Σύμφωνα με ένα φίλο του, που τον επισκέφτηκε στο νοσοκομείο, είναι πολύ καλά, αλλά δε θυμάται τίποτα από την πτώση του. «Είναι μια χαρά. Είναι πάρα πολύ τυχερός» είπε ο φίλος του.

Την Κυριακή, ο 20χρονος είχε βγει για να διασκεδάσει με φίλους, γυρίζοντας όμως στο σπίτι όπου ήταν φιλοξενούμενος, διαπίστωσε ότι δεν είχε κλειδιά. Έτσι, χτύπησε στον γείτονα και του ζήτησε να περάσει στο διαμέρισμα από το μπαλκόνι. Σύμφωνα με το γείτονα, ο νεαρός «ήταν λίγο μεθυσμένος».

«Με παρακάλεσε να τον αφήσω να περάσει από το δικό μου μπαλκόνι στο δίπλα και μου είπε ότι δε θα με ενοχλήσει ξανά. Δεν πίστεψα ποτέ ότι θα το κάνει. Σκέφτηκα ότι θα τον αφήσω, για να δει ότι είναι αδύνατον. Πραγματικά, δεν πίστεψα ότι θα το κάνει» δήλωσε ο γείτονας σε τοπική εφημερίδα.

Πριν προλάβει να αντιδράσει, το πόδι του νεαρού βρισκόταν στον αέρα. «Έγιναν όλα πολύ γρήγορα, σαν να ήταν όνειρο. Δεν πρόλαβα καν να φωνάξω βοήθεια», πρόσθεσε. Αφού έπεσε 13 ορόφους κάτω, προσγειώθηκε σε ταράτσα διπλανού κτιρίου.

«Είναι πολύ σπάνιο να επιζήσει κάποιος που πέφτει από τέτοιο ύψος», δήλωσε ο δρ Τόνι Σμιθ, γιατρός στο νοσοκομείο όπου διακομίσθηκε ο Στίλγουελ, ενώ σημείωσε ότι έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο το υλικό πάνω στο οποίο προσγειώθηκε.

 

Πηγή: bbc.co.uk

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ