“Άκουσα τη Μέριλιν να πεθαίνει”

“Άκουσα τη Μέριλιν να πεθαίνει”

 

Είναι η πιο ανατριχιαστική δήλωση που κυκλοφόρησε πρόσφατα στις εφημερίδες του Χόλιγουντ και του Λονδίνου. Την κατέγραψε ο Φρεντ Οτας. Ο πιο ενοχλητικός επαγγελματίας παρακολουθήσεων στο Χόλιγουντ της δεκαετίας του ’50. Και του οποίου το αρχείο ήρθε στο φως μετά τον θάνατο του και μετά την προσπάθεια της κόρης του να διασώσει την υπόληψη του πατέρα της από την αρνητική περιγραφή που έκανε ο αμερικανός συγγραφέας Τζέιμς Ελροι στα μυθιστορήματά του.

 

Το παραχώρησε η κόρη του Κολίν Οτας στην εφημερίδα της βιομηχανίας του αμερικανικού κινηματογράφου “The Hollywood Reporter” την περασμένη εβδομάδα. Το έντυπο δημοσίευσε έναν εκτενή κατάλογο από συνομιλίες που είχε καταγράψει με τους κοριούς του.

 

Ο πιο ικανός εισβολέας στην ιδιωτική ζωή των σταρ του Χόλιγουντ, ο οποίος πουλούσε το πικάντικο υλικό του σε αμφιβόλου δημοσιογραφικής δεοντολογίας έντυπα, είχε εισπράξει την περιφρόνηση των θαυμαστών της οικογένειας Κένεντι εξαιτίας των ισχυρισμών του οτι είχε ηχητικό ντοκουμέντο από το κρεβάτι της Μονρόε με τον Τζον Φιτζέραλντ  Κένεντι (JFK).

 

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ