Τραγωδία στο λιμάνι της Γένοβας

Πρώτη καταχώρηση: 08/05/2013 - 02:17

Τελευταία δημοσίευση: 08/05/2013 02:17Διεθνή

Τραγωδία στο λιμάνι της Γένοβας

Τραγωδία στο λιμάνι της Γένοβας

Εμπορικό πλοίο προσέκρουσε στον πύργο ελέγχου, κατά την είσοδό του στο λιμάνι της Γένοβας. Το εμπορικό πλοίο Jolly Nero, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, προκάλεσε την πτώση στο κενό του ασανσέρ που μετέφερε, στην κεντρική αίθουσα του πύργου ελέγχου, δέκα περίπου υπαλλήλους.

Σύμφωνα με την διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας Ιl Secolo XIX, της Γένοβας, οι νεκροί είναι τρεις υπάλληλοι του πύργου ελέγχου, οι τραυματίες είναι τέσσερις και οι αγνοούμενοι φέρονται να είναι δέκα.

Μέρος του πύργου ελέγου, έχει καταρρεύσει. Oι πυροσβέστες και η ακτοφυλακή παρέχουν τις πρώτες βοήθειες και προσπαθούν, σε συνεργασία με τους δύτες, να εντοπίσουν τους αγνοούμενους.

Η πρόσκρουση, όπως μεταδίδει η ιταλική τηλεόραση Rai, φέρεται να προκλήθηκε από μηχανική βλάβη του πλοίου: δυο από τις μηχανές του, ξαφνικά, σταμάτησαν να λειτουργούν και η πρύμνη προσέκρουσε στον πύργο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Λα Ρεπούμπλικα, τέσσερις τραυματίες έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία της Γένοβας.

Το πλοίο ανήκει στην ιταλική εταιρία Μεσσίνα. Ο πλοιοκτήτης Στέφανο Μεσσίνα, μιλώντας στους δημοσιογράφους, τόνισε ότι πρόκειται για τραγωδία, και ότι ο ίδιος "είναι σοκαρισμένος".

 

 

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, αποθήκευσε τους τηλεφωνικούς αριθμούς του enikos.gr και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις.

Tηλ. 6944 05 05 05 και 6944 06 06 06

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το enikos.gr:

 

e-mail: info@enikos.gr

Tηλ: 210 87 88 006-007-008

Fax: 210 87 88 200

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο:

όνομα
e-mail
σχόλιο
 
 
*

To όνομα είναι υποχρεωτικό πεδίο. Το e-mail δεν θα εμφανίζεται.
To σχόλιο σας θα εμφανιστεί στο site με μια μικρή καθυστέρηση.
Η δημοσίευση του σχολίου σας θα ολοκληρωθεί μόλις επιβεβαιώσετε ότι εσείς είστε ο σχολιαστής, μέσα από το email σας.

Σχόλια (0)