Θρίλερ με τη σύλληψη του υπόπτου

Θρίλερ με τη σύλληψη του υπόπτου

 

Αντικρουόμενες πληροφορίες μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ  σχετικά με την σύλληψη υπόπτου για τις βομβιστικές επιθέσεις στην Βοστώνη. 

Την είδηση αρχικά μετέδωσε το CNN, που ανέφερε ότι οι αρχές συνέλαβαν έναν ύποπτο στηριζόμενες σε ένα βίντεο που είχαν στην διάθεσή τους από μια κάμερα ασφαλείας, το οποίο έδειχνε έναν άνδρα να τοποθετεί μια τσάντα στην περιοχή όπου σημειώθηκαν οι εκρήξεις πριν από αυτές. Το CNN επικαλέστηκε πηγές των ομοσπονδιακών υπηρεσιών ασφαλείας και της επιβολής της τάξης της Βοστόνης, τις οποίες δεν κατονόμασε.

Η εφημερίδα Boston Globe ανέφερε από την πλευρά της ότι οι ερευνητές έχουν πλέον στην διάθεσή τους μια φωτογραφία ενός άνδρα που μετέφερε μια μαύρη τσάντα προς το σημείο στο οποίο σημειώθηκε η δεύτερη έκρηξη.

Από την πλευρά τους πάντως τα δίκτυα NBC και το ΑΒC υποστηρίζουν πως δεν έχει συλληφθεί κανείς. Το SKY News επικαλούμενο πηγές από την αστυνομία της Βοστώνης σημειώνει ότι καμία σύλληψη δεν έχει γίνει για τις βομβιστικές επιθέσεις. 

Την ίδια στιγμή, το CBS περιγραφει τον πιθανό ύποπτο ως έναν άνδρα λευκό, που φορούσε ανάποδα ένα άσπρο τζόκει, γκρι φούτερ και μαύρο μπουφάν.

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ