6 στα 6… Σάρωσε η Adele!

Η Βρετανή τραγουδίστρια της σόουλ Adele , κατάφερε να αποσπάσει 6 βραβεία Grammy καθώς σάρωσε και στις 6 κατηγορίες που ήταν υποψήφια.  Η τελετή άρχισε με τον παρουσιαστή Ελ Ελ Κουλ Τζέι να συλλυπείται την οικογένεια της Γουίτνεϊ Χιούστον και να προσεύχεται επί σκηνής γι’ αυτήν . Ο θάνατος της Χιούστον μονοπώλησε σχεδόν τις συζητήσεις πριν από την εκδήλωση ενώ γίνονταν συνεχείς αναφορές καθ΄όλη τη διάρκεια .

 Η Αντέλ παραλαμβάνοντας τα πρώτα βραβεία ευχαρίστησε τους χειρουργούς οι οποίοι αφαίρεσαν έναν πολύποδα από τις φωνητικές της χορδές .Το ροκ συγκρότημα Foo Fighters ήταν επίσης ανάμεσα  στους μεγάλους κερδισμένους , αποσπώντας τέσσερα βραβεία , για την καλύτερη ροκ ερμηνεία με το “Walk”.

Η Μέλανι Φιόνα, που κέρδισε το βραβείο στην κατηγορία της ερμηνείας R&B με το τραγούδι “Fool For You” είπε ότι η εκλιπούσα ήταν η πηγή της έμπνευσής της. «Δε θα στεκόμουν εδώ αν δεν ήσουν εσύ»  είπε.Ανάμεσα στους υπόλοιπους νικητές – στις συνολικά 75 κατηγορίες –  ήταν και οι Τζέι Ζι και Κάνιε Γουέστ για το ραπ τραγούδι “Otis”, οι οποίοι πάντως δεν εμφανίστηκαν για να παραλάβουν το βραβείο τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ