Συνελήφθη ο πιστολέρο

Στα χέρια των αρχών έπεσε, το μεσημέρι, ο 53χρονος άνδρας, ο οποίος χθες το βράδυ, πυροβόλησε επανειλημμένως σε βάρος ατόμων, με καραμπίνα, τραυματίζοντας συνολικά τέσσερα άτομα Αστυνομικοί της Ομάδας Ειδικών Αποστολών της ΕΛ.ΑΣ. που έσπευσε από το Ηράκλειο μπήκαν στο σπίτι του 53χρονου στα Νέα Ρούματα και αφού τον αφόπλισαν, τον συνέλαβαν.

Ο δράστης πυροβόλησε κατά του Αστυνομικού Τμήματος Μουσούρων, τραυματίζοντας ελαφρά στην ωμοπλάτη ένα 45χρονο αστυνομικό. Στη συνέχεια μετέβη με το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του, στον τόπο κατοικίας του στα Νέα Ρούματα του Δήμου Πλατανιά, όπου πυροβόλησε και τραυμάτισε ελαφρά τρεις συγχωριανούς του, ηλικίας 49, 31 και 67 ετών.

Ο τραυματίας αστυνομικός νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, ενώ ο 49χρονος, αφού του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αποχώρησε. Ο 31χρονος και ο 67χρονος δε μετέβησαν στο Νοσοκομείο, καθώς έφεραν επιπόλαια τραύματα.

Στις έρευνες συμμετέχουν οι Υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων, τα Τμήματα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων και Αποκορώνου και η Ομάδα Ειδικών Αποστολών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Κρήτης.

Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων. Πηγή:cretalive.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ