Ζητούν τη θανατική ποινή για τους δράστες

Ζητούν τη θανατική ποινή για τους δράστες 

 

Οι συγγενείς τις 23χρονης που βιάστηκε και ξυλοκοπήθηκε με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της ζητούν τη θανατική ποινή για τους δράστες.

Η οικογένεια της ινδής φοιτήτριας που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στις 16 Δεκεμβρίου στο Νέο Δελχί θέλει οι δράστες να απαγχονιστούν, αν και η εφαρμογή της θανατικής ποινής είναι σπάνια στην Ινδία.

«Η μάχη μόλις άρχισε. Θέλουμε όλοι οι κατηγορούμενοι να απαγχονιστούν και θα πολεμήσουμε μέχρι να το πετύχουμε», δήλωσε ο αδελφός της κοπέλας στην εφημερίδα Indian Express.

Μιλώντας στην ίδια εφημερίδα ο πατέρας της 23χρονης εξέφρασε την απελπισία του για το θάνατο της κόρης του.

«Είναι τόσο οδυνηρό. Δεν μπορώ να επιστρέψω σπίτι και να δω το δωμάτιό της. Γεννήθηκε σε αυτό το σπίτι. Τα βιβλία, τα ρούχα της, όλα είναι εκεί. Είναι τόσο δύσκολο να πω ότι δεν θα ξανακούσω τη φωνή της, ότι δεν θα μου ξαναδιαβάσει βιβλία στα αγγλικά», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τους συγγενείς και τους φίλους της οικογένειας, η κοπέλα και οι γονείς της έμεναν σε μικρό φτωχικό διαμέρισμα κοντά στο αεροδρόμιο του Νέου Δελχί, όπου εργάζεται ο πατέρας της. Η οικογένεια είχε πουλήσει τα λίγα χωράφια της για να χρηματοδοτήσει τις σπουδές της κοπέλας.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ