Ταξίδια τέλος για Κλίντον με συνταγή γιατρού

Ταξίδια τέλος για Κλίντον με συνταγή γιατρού

Με τον νέο έτος θα μπει ξανά σε αεροπλάνο η Χίλαρι Κλίντον. Κι αυτό γιατί η επιβεβλημένη υγεία της αμερικανίδας υπουργού Εξωτερικών, δεν της επιτρέπει τα ταξίδια. Η Κλίντον αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας τις τελευταίες 10 ημέρες, γι αυτό και όπως ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπός της, δεν θα είναι σε θέση να πραγματοποιήσει μεγάλα αεροπορικά ταξίδια ως τα μέσα Ιανουαρίου,

Η 65χρονη υπουργός, αναμένεται πάντως να εγκαταλείψει τη θέση της στο υπουργείο μετά την ορκωμοσία του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα στις 20 και 21 Ιανουαρίου.

«Δεδομένης της κατάστασης της υγείας της, οι γιατροί τής συνέστησαν να μην πραγματοποιήσει τις επόμενες εβδομάδας μεγάλα αεροπορικά ταξίδια. Δεν προβλέπεται κανένα αεροπορικό ταξίδι ως τα μέσα Ιανουαρίου», τονίζει ο Φίλιπ Ρέινς σε επιστολή τους προς τους δημοσιογράφους, οι οποίοι συνήθως συνοδεύουν την Κλίντον στα ταξίδια της.

Ο Ρέινς, αποκάλυψε το Σάββατο, ότι η Χίλαρι Κλίντον υπέστη εγκεφαλική διάσειση όταν, ενώ υπέφερε από σοβαρή ίωση που της προκάλεσε γαστρεντερικές διαταραχές και αφυδάτωση, λιποθύμησε και έπεσε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ