Ένα μικρό οπλοστάσιο είχε ο Λάντζα

Ένα μικρό οπλοστάσιο είχε ο Λάντζα

Εκατοντάδες σφαίρες είχε στην κατοχή του ο 20χρονος Άνταμ Λάντζα, ο δράστης του μακελειού στο Νιουτάουν, καθώς και ένα ημιαυτόματο όπλο, δύο πιστόλια και ένα κοντόκαννο στο αυτοκίνητο του…

Οι αστυνομικές αρχές του Κονέκτικατ επιβεβαίωσαν και επίσημα απόψε ότι δράστης του μακελειού στο δημοτικό σχολείο Σάντι Χουκ του Νιουτάουν ήταν ο 20χρονος Άνταμ Λάντζα ο οποίος αυτοκτόνησε αφού προηγουμένως σκότωσε 20 μικρά παιδιά και έξι γυναίκες.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Πολ Βανς, επιβεβαίωσε επίσης ότι ο Λάντζα είχε δολοφονήσει και τη μητέρα του μέσα στο σπίτι της. Όπως και τα υπόλοιπα θύματα, και η Νάνσι Λάντζα είχε πυροβοληθεί πολλές φορές. Ο εκπρόσωπος είπε ότι ο 20χρονος έριξε εκατοντάδες σφαίρες και του είχαν απομείνει ακόμη πολλές εκατοντάδες.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική υπηρεσία, ο Λάντζα αυτοκτόνησε.

Στο χώρο του σχολείου βρέθηκε ένα ημιαυτόματο τουφέκι στρατιωτικού τύπου Bushmaster AR-15, με το οποίο εκτέλεσε τα περισσότερα από τα θύματά του. Είχε επίσης μαζί του δύο πιστόλια, ένα Glock των 10 χιλιοστών και ένα Sig Sauer των 9 χιλιοστών ενώ στο αυτοκίνητο με το οποίο μετέβη στο σχολείο είχε αφήσει ένα κοντόκαννο.

 

ΠΗΓΗ:ΑΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ