Λαφαζάνης: Χάσαμε μία μάχη… όχι τον πόλεμο – ΒΙΝΤΕΟ

«Η Λαϊκή Ενότητα μπορεί να έχασε μια μάχη αλλά δεν έχει χάσει τον πόλεμο», ανέφερε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και συνέχισε: «Ο αγώνας μας συνεχίζεται και θα συνεχιστεί με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και τόλμη γιατί το δίκιο είναι με το μέρος μας».

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας ευχαρίστησε όσους ψήφισαν το κόμμα αλλά και εκείνους που όπως είπε «πλαισίωσαν με ανιδιοτέλεια και μαχητικότητα τα ψηφοδέλτια».

«Να χαιρετήσουμε θερμά και αγωνιστικά όλα τα στελέχη που στάθηκαν στη πρώτη γραμμή ενός τίμιου και ωραίου αγώνα» σημείωσε ενώ έκανε λόγο για «επιθέσεις κάτω από την μέση».

«Ξέρουμε πολύ καλά ότι από αύριο την Ελλάδα την περιμένει ένας μνημονιακός Αρμαγεδώνας. Η Λαϊκή Ενότητα δεν κάνει πίσω. Δεν πρόκειται να οπισθοχωρήσει. Θα είναι και αύριο εδώ, στην πρώτη γραμμή ενός αγώνα που είναι αναγκαίος να δοθεί και θα δοθεί. Θα ανασυγκροτηθούμε και θα περάσουμε στην αντεπίθεση. Πιστεύουμε ότι είμαστε χρήσιμοι και αύριο θα είμαστε ακόμα χρησιμότεροι για την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό» κατέληξε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. 

Δείτε το βίντεο από το MEGA

 

 

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντοπούλου: Είμαστε ήσυχοι με τη συνείδησή μας… – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ