ΣΥΡΙΖΑ: Ο επικεφαλής της ΝΔ συμψηφίζει τον ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή

Σε σχολιασμό των χθεσινών δηλώσεων του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, προχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τα όσα δήλωσε στο κεντρικό δελτίο του Mega, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, αναφέροντας πως «ο επικεφαλής της ΝΔ επανήλθε στη ρητορική των “δύο άκρων” συμψηφίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή!».

«Φαίνεται ότι εκτός από τα ψηφοδέλτια Σαμαρά, ο Β. Μεϊμαράκης υιοθετεί και το “πρόγραμμα” Σαμαρά.

Σε επικίνδυνα παιχνίδια που πλήττουν ευθέως τη δημοκρατία και στρώνουν τον δρόμο για τον νεοναζισμό καταφεύγει ο πρόεδρος της ΝΔ, Β. Μεϊμαράκης. Στη συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού Mega (15/9), ο επικεφαλής της ΝΔ επανήλθε στη ρητορική των “δύο άκρων” συμψηφίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή! (Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο https://www.youtube.com/watch?t=53&v=a-xkS36amAg).

Οι δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ, ενόψει και της μαύρης επετείου από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τους νεοναζί της ΧΑ, προκαλούν το δημοκρατικό αίσθημα των πολιτών, εξισώνουν τους θύτες με τα θύματα και στρώνουν το έδαφος για την ενίσχυση του φασισμού και του ρατσισμού. Η Νέα Δημοκρατία φέρει ακέραια την ευθύνη για την άνοδο του ναζισμού στη χώρα καθώς, με την καταστροφική πολιτική που άσκησε, άνοιξε τον δρόμο στους φασιστές της ΧΑ, δρόμο ακίνδυνο για το σύστημα αλλά άκρως επικίνδυνο για την κοινωνία».

Διαβάστε επίσης:

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για τις δηλώσεις του Μεϊμαράκη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ