Πανούσης: Ο Τσίπρας έκανε το λάθος και γοητεύτηκε από τον Βαρουφάκη

Σχόλια για το Βαρουφάκη, τον Τσίπρα και του Κουβέλη έκανε ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης.

«Άνθρωποι που θεωρούν τον εαυτό τους το κέντρο καταλήγουν να κάνουν παιχνίδι με άλλα κέντρα», είπε φωτογραφίζοντας το Γ. Βαρουφάκη, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα.

Είπε επίσης ότι είναι «θανάσιμο λάθος» να κατέβει υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κουβέλης, ενώ για τον Α. Τσίπρα είπε ότι είναι λαϊκό παιδί που γοητεύτηκε από τον Γιάνη Βαρουφάκη χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης Γιάννης Πανουσης.

«Του έλεγε για τον Γκάλμπρεϊθ και τις οικονομικές θεωρίες και ο Τσίπρας γοητεύτηκε και κάπου έχασε τον έλεγχο αν και πολλοί του έλεγαν ότι κάνει λάθος επιλογή» σημείωσε ο κ. Πανούσης.

Επικριτικός ήταν επίσης για την επιλογή της Ζωής Κωνσταντοπούλου ενώ όσον αφορά την κυβέρνησης Τσίπρα το τελευταίο επτάμηνο είπε ότι «έμπλεξε την διακυβέρνηση με την ιδεολογία».

«Πρέπει να σωθεί η Ελλάδα και αυτό δεν γίνεται μόνο από ένα κόμμα και χωρίς συναινέσεις με την κοινωνία», εκτίμησε ο Γιάννης Πανούσης και σημείωσε ότι θα έπρεπε να θεσπισθεί θέση υπουργού παρά τω πρωθυπουργώ για την εφαρμογή του προγράμματος ενώ για τον Α. Τσίπρα είπε ότι ο ηγέτης παίρνει κεφάλια και αυτό δεν έγινε.

Ακούστε εδώ το ηχητικό

 

Δείτε επίσης

Πανούσης: Θέλω να πιστεύω ότι συμφιλιώσαμε την κοινωνία με την αστυνομία – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ