ΠΑΣΟΚ: Οι δημαγωγοί καταβαραθρώνονται

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ. «Οι δημαγωγοί, όλοι όσοι αναδεικνύονται εκμεταλλευόμενοι τα λαϊκά αισθήματα, καταβαραθρώνονται. Και δεν υπάρχουν εξαιρέσεις», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Σε ποιους απευθύνονται; Από πού αντλούν τόση σιγουριά ότι το παραμύθι τους πουλά ακόμη; Είπε ο κ. Τσίπρας στα Χανιά χθες:

«Οι παλιοί πολιτικοί μας έσπρωξαν στο χαντάκι, μας γέμισαν χρέη. Και εμείς πρέπει να βγούμε από το χαντάκι…». «Πιστεύω ότι το επόμενο διάστημα το πιστόλι θα βγει από τον κρόταφο και θα μπει στο θηκάρι. Πρέπει όμως να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τις χρόνιες παθογένειες του πολιτικού συστήματος, τα σημαντικά προβλήματα της χώρας, και τα μεγάλα συμφέροντα».

«Με ποιούς» μας τόπε ο «στρατηγός» του Νίκος Παππάς: «Με τον Καμμένο και τους ΑΝΕΛ …που είχαμε μία πολύ αποδοτική συνεργασία»,

Παλαιοί και νεότεροι πολιτικοί γνωρίζουν ότι εκλογικές βεβαιότητες δεν υπάρχουν. Μας το δείχνει κι η Ιστορία. Οι δημαγωγοί, όλοι όσοι αναδεικνύονται εκμεταλλευόμενοι τα λαϊκά αισθήματα, καταβαραθρώνονται. Και δεν υπάρχουν εξαιρέσεις».

Διαβάστε επίσης:

Iskra: Προετοιμάζουν συγκυβέρνηση με ΠΑΣΟΚ – Ποτάμι! Ή και ΝΔ;

Ψαριανός: Ο Κουβέλης υπεύθυνος για όσα περνάει η χώρα

Γεννηματά: Τα διλήμματα ή εγώ ή το χάος είναι ντεμοντέ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ