Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ δεν το δωρίζουμε σε κανέναν – ΒΙΝΤΕΟ

Κριτική στον Γιώργο Παπανδρέου για την απόφαση του να ιδρύσει νέο κόμμα, άσκησε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ,  Ευάγγελος Βενιζέλος, από την Σπάρτη, όπου ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα, επισημαίνοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ είμαστε όλοι εμείς και δεν το δωρίζουμε σε κανέναν».

Απευθυνόμενος στους πολίτες, τους κάλεσε να ανακαλέσουν στη μνήμη τους τα λόγια του Θεμιστοκλή στον Ευρυβιάδη, «άκουσον μεν πάταξον δε» και σημείωσε ότι δεν υπήρχε άλλη επιλογή για να σωθεί η χώρα, από το να ληφθούν δύσκολες αποφάσεις και μέτρα.

Ο κ. Βενιζέλος υπογράμμισε ότι το ΠΑΣΟΚ των κοινωνικών αλλαγών και της δικαιοσύνης, αναγκάστηκε να πάρει δύσκολες αποφάσεις για την σωτηρία της χώρας και καταλαβαίνουμε είπε, ότι πληγώσαμε τον κόσμο, όμως δεν υπήρχε άλλη επιλογή. Δώσαμε τη μάχη και στηρίξαμε τη χώρα σε δύσκολες στιγμές.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιτέθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ για την μέχρι τώρα στάση του κι επεσήμανε ότι είναι απορίας άξιο πως ένα κόμμα που ενδέχεται να κυβερνήσει, ακόμα και τώρα την προεκλογική περίοδο να δίνει υποσχέσεις και να λέει πράγματα που είναι παντελώς ανέφικτα.

Ο κ. Βενιζέλος, την ίδια στιγμή, τόνισε ότι «η Ελλάδα τώρα είναι κρεμασμένη στα μανταλάκια  και των αγορών αλλά και των διεθνών μέσων ενημέρωσης, για λόγους καθαρά πολιτικούς, επειδή δεν υπάρχει συναίνεση, ειλικρίνεια, σοβαρότητα και επειδή η αντιπολίτευση αμφισβητεί τη συνέχεια του κράτους».

Επιπλέον ανακοίνωσε το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ για την τριεδρική περιφέρεια της Λακωνίας στο οποίο συμμετέχουν εκτός του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Λεωνίδα Γρηγοράκου, η Σταυρούλα Αλεβίζου, ο Κυριάκος Μαντούβαλος, ο Ηλίας Παναγιωτακάκος και ο Παναγιώτης Τσιμπίδης, ενώ το απόγευμα ο κ. Βενιζέλος συναντήθηκε και συζήτησε με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων του νομού.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσει την περιοδεία του στην Πελοπόννησο και αύριο το μεσημέρι θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Πνευματικό κέντρο της Τρίπολης κι αύριο το βράδυ θα μιλήσει στην Καλαμάτα.

 

Δείτε από το STAR ένα απόσπασμα από την ομιλία του

 

Διαβάστε επίσης:

Νέα παραίτηση στελέχους του ΠΑΣΟΚ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ