Άρχισαν τα τηλέφωνα

Εντός της ημέρας ορκίζεται η νέα κυβέρνηση, σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του Real.gr, έχει ειδοποιηθεί η προεδρία της δημοκρατίας να είναι έτοιμη για την ορκωμοσία.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα είναι ο νέος Πρόεδρος της βουλής. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Βασίλης Ράπανος, πρόεδρος έως τώρα της Εθνικής Τράπεζας, θα είναι ο νέος τσάρος της Οικονομίας με αναπληρωτή υπουργό αρμόδιο για τα έσοδα, τον Χρήστο Σταικούρα.

Υπουργός Εθνικής Άμυνας θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. Θέση στο υπουργικό συμβούλιο θα έχει και ο Πάνος Παναγιωτόπουλος  

Υπουργός Δικαιοσύνης ο Αντώνης Ρουπακιώτης, ενώ εκτός πολύ μεγάλου απροόπτου, υπουργός Άμυνας επανέρχεται ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. Κυβερνητικός εκπρόσωπος αναλαμβάνει ο έως τώρα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης. Πρόβλημα υπάρχει, σύμφωνα με πληροφορίες, στο πρόσωπο που θα αναλάβει υπουργός Εργασίας.

Υπουργός Επικρατείας, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα είναι ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Δημήτρης Σταμάτης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναλάβει το υπουργείο Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής

Πηγή: real.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ