Μεγάλη δημοσκόπηση του enikos.gr

Πρώτη καταχώρηση: 09/04/2012 - 10:55

Τελευταία δημοσίευση: 09/04/2012 10:55

Μεγάλη δημοσκόπηση του enikos.gr

Ταυτότητα έρευνας: Η τηλεφωνική δημοσκόπηση διεξήχθη από την εταιρεία VOTE ADDED VALUE για το enikos.gr σε δείγμα 1252 ατόμων από όλη την Ελλάδα από τις 31 Μαρτίου 2012 έως τις 5 Απριλίου 2012.

Τα πιο σημαντικά ευρήματα της δημοσκόπησης


Η έρευνα της Vote για το enikos.gr αποτυπώνει ανάγλυφα την ανατροπή των διαχρονικών και παγιωμένων αντιλήψεων και πεποιθήσεων της κοινής γνώμης, όπως αυτή καταγράφεται διαχρονικά στην περίοδο της Μεταπολίτευσης.

Ένα νέο πολιτικό σκηνικό διαμορφώνεται με τον δικομματισμό να υποχωρεί έναντι νέων κομμάτων, φαινόμενο που καθιστά πιθανό το ενδεχόμενο δεκακομματικής βουλής και κυβέρνησης συνεργασίας εν αναμονή της προκήρυξης των προσεχών βουλευτικών εκλογών.

Το υπό διαμόρφωση κομματικό σύστημα: Σαφές Προβάδισμα Νέας Δημοκρατίας, πολυκομματική βουλή και κυβέρνηση συνεργασίας

Η Νέα Δημοκρατία καταγράφει σαφές προβάδισμα απέχοντας όμως από το διακηρυγμένο στόχο της αυτοδυναμίας. Σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου προηγείται με διαφορά 6,7 ποσοστιαίων μονάδων, φθάνοντας το 20,80% έναντι 14,09% του ΠΑΣΟΚ.

Στο ΠΑΣΟΚ, η αλλαγή προέδρου δεν ανέτρεψε το παγιωμένο προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας, όπως αποτυπώνεται σε όλες τις έρευνες που έχουν δημοσιευτεί τους προηγούμενους μήνες με την ανάδειξη του Ε. Βενιζέλου στην προεδρία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ερώτημα για το ποιο κόμμα «σίγουρα δεν θα ψήφιζαν» στις επόμενες εκλογές  το ΠΑΣΟΚ «προηγείται» με το εντυπωσιακό 40,33%. Ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία που καταψηφίζεται από το 18,05% των ερωτηθέντων.

 

Τα κόμματα της Αριστεράς, που εκπροσωπούνται στο ελληνικό κοινοβούλιο ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ καρπώνονται σημαντικά οφέλη από την «αντιμνημονιακή» τους στάση κινούμενα σαφώς υψηλότερα από τα ποσοστά τους στις Εθνικές Εκλογές του 2009, φθάνοντας το 8,95% και το 6,54% αντίστοιχα.

Η Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη με 7,90% και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Πάνου Καμμένου με 7,76%, που πρόσφατα σχημάτισαν κοινοβουλευτικές ομάδες πραγματοποιούν δυναμική είσοδο στο υπό διαμόρφωση κομματικό σύστημα, προσελκύοντας απογοητευμένους παραδοσιακούς ψηφοφόρους του δικομματισμού.

Ο ΛΑΟΣ εμφανίζει φθορά - πάντα σε σχέση με το ποσοστό που είχε συγκεντρώσει στις προηγούμενες εκλογές -αλλά ξεπερνά οριακά το 3%, προκειμένου να παραμείνει εντός του κοινοβουλίου.

Πολύ κοντά στην είσοδο στο ελληνικό κοινοβούλιο βρίσκονται οι Οικολόγοι- Πράσινοι με 3,37% η Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη με 3,01% και η Χρυσή Αυγή με 2,71% καθιστώντας πολύ πιθανό το ενδεχόμενο της δεκακομματικής βουλής.

Αντιθέτως, η νεοϊδρυθείσα Κοινωνική Συμφωνία των Λούκα Κατσέλη και Χάρη Καστανίδη περιορίζεται στο 1,09% όσον αφορά την πρόθεση ψήφου, πολύ χαμηλότερα από το πλαφόν του 3%.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι οι ερωτηθέντες θεωρούν προτιμότερη κυβέρνηση συνεργασίας περισσοτέρων κομμάτων σε ποσοστό 59,29% έναντι 27,89% που εκφράζουν προτίμηση για αυτοδύναμη μονοκομματική κυβέρνηση.

Ο Α. Σαμαράς σημειώνει σαφές προβάδισμα έναντι του Ε. Βενιζέλου στο βαθμό προτίμησης  για τον επικεφαλής ενδεχόμενης κυβέρνησης συνεργασίας με 20,40% έναντι 11,41% του νεοεκλεγέντος Προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Ακολουθούν ο Φ. Κουβέλης με 5,71%, ο Α. Τσίπρας με 5,20% και ο Π. Καμμένος με 5,16%.

 

 

 

 


Η συσπείρωση των κομμάτων

Αυτοδυναμία ή συνεργασία
Πολιτικοί αρχηγοί


Ηγέτες σε Κρίση. Ποιοί μπορούν να ηγηθούν της εξόδου από την κρίση;

Ο Α. Σαμαράς υπερτερεί σαφώς του Ε. Βενιζέλου στη δυνατότητα προβολής  ισχυρότερης αντίστασης σε πιέσεις από διεθνή και εγχώρια συμφέροντα με 15,9% έναντι 9,25%, στη δυνατότητα προάσπισης των εθνικών μας θέσεων στα μείζονα εθνικά ζητήματα (Σκοπιανό και οι ελληνοτουρκικές σχέσεις) με 17,94% έναντι 9,51%, σε βαθμό εμπιστοσύνης, καθώς 16,38%  των ερωτηθέντων θα επέλεγαν τον πρόεδρο της ΝΔ για συνέταιρο σε μια εμπορική ή μικρομεσαία επιχείρηση έναντι 8,68% του Ε.Βενιζέλου. Μικρότερο προβάδισμα εμφανίζει στο ερώτημα «ποιον εκ των δύο θα επιλέγατε να ακούτε κάθε πρωί αν είχε εκπομπή στο ραδιόφωνο» με 11,24% σε σχέση με 10,21% των συμμετεχόντων στην έρευνα που προτιμούν το Ε.Βενιζέλο.

Τέλος σε επίπεδο εικόνας των πολιτικών αρχηγών ο Ε.Βενιζελος εμφανίζει το υψηλότερο ποσοστό αρνητικών κρίσεων με 14,57%, ενώ ακολουθεί ο Α.Σαμαράς με 7,80%.

Σε όλες τις παραπάνω ερωτήσεις οι ερωτηθέντες είχαν δικαίωμα μιας μόνον απάντησης.

Είναι εντυπωσιακές οι αρνητικές κρίσεις που διατυπώνονται έναντι συνολικά της εικόνας των πολιτικών αρχηγών. 44,28% των ερωτηθέντων δηλώνουν ότι δεν θα ήθελαν πουν ούτε καλημέρα σε κανέναν από τους πολιτικούς αρχηγούς σε περίπτωση που τους συναντούσαν τυχαία.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί η απάντηση «κανένας» επικρατεί σε όλα τα ερωτήματα που αφορούν τον επικεφαλής κυβέρνησης συνεργασίας, την αντίσταση στα συμφέροντα, τη δυνατότητα προάσπισης εθνικών ζητημάτων, την εμπιστοσύνη και τη θετική κρίση σημειώνοντας ποσοστά που κυμαίνονται από 36% ως 55%.

 

 
 

 

 


 

 

 

Τι πρέπει να γίνει
 

Οι αλλαγές
 

 

Η Αρχή του Τέλους

Του Δρ. Άγγελου Λάσκαρη*

   Η προσεκτική ανάγνωση των δημοσκοπικών ευρημάτων σχετικά με την επικείμενη εκλογική αναμέτρηση αναδεικνύει ότι πιθανότατα θα σηματοδοτήσει «λιγότερο» το τέλος της μεταπολίτευσης και «περισσότερο» την απαρχή μιας νέας πολιτικής πραγματικότητας. Οι «εκπλήξεις» θα είναι περισσότερες την επαύριον της 6ης Μαΐου από αυτές της Κυριακής των εκλογών.     

   Οι γενεσιουργές αιτίες της ανατροπής πολλές και πολυεπίπεδες: μηδενική απόκριση της διακυβέρνησης, πολύχρονος πολωτικός ανταγωνισμός, φαύλος κύκλος της πολιτικής διαφθοράς και της πολιτικής κουλτούρας και γενικευμένη απαισιοδοξία. Και ενώ πολλοί επί σειρά ετών ανέμεναν ή/και  προσδοκούσαν την κατάρρευση του δικομματισμού «από άλλην αιτίαν», επιβεβαιώθηκε το γνωστό αμερικάνικο σλόγκαν της περιόδου Κλίντον: “it is the economy, stupid”.

   Η ελληνική κοινωνία είναι «τολμηρότερη της ηγεσίας της», παρότι παρουσιάζει εσωτερικές αντιφάσεις. Είναι ριζοσπαστική και συνάμα φοβική, είναι ορθολογική και συνάμα παραδοσιακή, είναι φιλελεύθερη και συγχρόνως συντηρητική.

   Η Νέα Δημοκρατία σαφώς προηγείται του ΠΑΣΟΚ με την «ψυχολογική» διαφορά ασφαλείας του 5%, ενώ ο Αντώνης Σαμαράς υπερέχει του Ευάγγελου Βενιζέλου, τον οποίον «φαίνεται» να «βαρύνει» η συγκυβέρνηση με τον Γ. Παπανδρέου.

    Το αίτημα για κυβερνήσεις συνεργασίας και η σαφής υπεροχή  του Α. Σαμαρά έναντι του Ε. Βενιζέλου ως «Πρωθυπουργός της  κυβέρνησης συνεργασίας» πιθανότητα προσδιορίζουν το δίλλημα διακυβέρνησης και την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση των κομμάτων.

    Η «αντοχή» των κομμάτων «διαμαρτυρίας» (Ανεξάρτητοι Έλληνες, Δημοκρατική Αριστερά, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ), καθώς και η κοινοβουλευτική εκπροσώπηση των υπολοίπων κομμάτων (ΛΑΟΣ, Οικολόγοι Πράσινοι, Δημοκρατική Συμμαχία, Χρυσή Αυγή) θα εξαρτηθεί από το βαθμό έκθεσής τους στον πολιτικό ανταγωνισμό, όσο και από το βαθμό επικράτησης του διλήμματος διακυβέρνησης, δηλαδή ποιο κόμμα, ποιος πρωθυπουργός θα κυβερνήσει την επόμενη ημέρα.

   Τα κόμματα εξουσίας κλονίζονται και μαζί τους κυρίαρχες  πεποιθήσεις, στάσεις και αντιλήψεις. Απομένει να αποδειχθεί εάν η διαμαρτυρία και η απογοήτευση μπορούν να «τεκνοποιήσουν» μια νέα πολιτική ηθική και κουλτούρα, αλλά και ποια κόμματα και ποια πρόσωπα μπορούν να τις «κυοφορήσουν» αναδεικνύοντας μια νέα πολιτική τάξη.  

 

*Διευθύνων Σύμβουλος της VOTE ADDED VALUE SA

 

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, αποθήκευσε τους τηλεφωνικούς αριθμούς του enikos.gr και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις.

Tηλ. 6944 05 05 05 και 6944 06 06 06

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το enikos.gr:

 

e-mail: info@enikos.gr

Tηλ: 210 87 88 006-007-008

Fax: 210 87 88 200

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο:

όνομα
e-mail
σχόλιο
 
 
*

To όνομα είναι υποχρεωτικό πεδίο. Το e-mail δεν θα εμφανίζεται.
To σχόλιο σας θα εμφανιστεί στο site με μια μικρή καθυστέρηση.
Η δημοσίευση του σχολίου σας θα ολοκληρωθεί μόλις επιβεβαιώσετε ότι εσείς είστε ο σχολιαστής, μέσα από το email σας.

Σχόλια (287)
 • Κοσμάς Λαμπρινός (Ιερεύς)Τρίτη 15 Μαίου 2012, 16:33
  Αληθινά δεν καταλαβαίνω το λόγο που διεκόπη η προσπάθεια για δημιουργία βιώσιμης Κυβέρνησης. Δεν είμαστε βέβαια οικονομολόγοι για να ξέρουμε τα προβλήματα που απορρέουν από τα δύο μνημόνια αλλά με το ταπεινό μας μυαλό αναρωτιόμαστε γιατί να βάζουμε συνεχώς το λάο μας σε νέες δοκιμασίες. Γιατί, και ελπίζω να διαψευστώ, κάθε νέα προσπάθεια για καινούργιες εκλογές μόνο νέα προβλήματα θα δημιουργήσει. Γιατί, σύμφωνα πάντα με μας, δεν πρόκειται να γίνει αυτοδύναμη Κυβέρνηση με τις νέες εκλογές. Να δώσει ο Θεός και να βγεί μια επιτέλους Κυβέρνηση πού θα μας βγάλει το βρόγχο της Γερμανίας καὶ των Βρυξελλών αλλά θα βγεί μια Κυβέρνηση που θα ανήκει σ'όλους τους Έλληνες. Το εύχομαι
 • Nikos7167Σάββατο 5 Μαίου 2012, 03:43
  den mporo na katalavo kapoia pragmata...
  den sou leo na psifisis aristera i dexia i akra dexia,
  alla ola afta ta pososta stin n.d kai sto pasok prepei na dothoun?
  mipos re gamoto mou ehoume pathi altshaimer??
  re mas xevrakosan i xeftilismeni,
  mas katantisan na parmilame,
  perpatame ston dromo kai pefti o enas pano ston allon,
  imarton panagia mou kontevo na allaxo kai tin thriskia mou pia...
  liga mas kanane ellinike lae??
  ohi 20% kai 14% alla 0%kai sto spiti tous...
  tora na mou peite ti na psifiso??
  den xero oti thelete ektos apo afta ta tomaria....
  sas to leo ego pou eimai karkinopathis me tria paidia anilika horis kanenan allon poro pera apo mia penihri sintaxi pou kai aftin tin kovoun mera me tin mera....
  ai sto diaolo kathikia tou kerata...
  kala kanoun kai sas giaourtonoun opou sas vroune....
 • ΓιώργοςΠέμπτη 12 Απριλίου 2012, 02:15
  @Χάρη
  (εσύ που ζητάς την άρση μονιμότητας), προφανώς θέλεις οι συμπολίτες σου να εξετάζονται από Πακιστανούς γιατρούς, ενώ τα παιδιά μας να διδάσκονται από Τουρκαλβανούς διδάσκαλους.

  Εάν λοιπόν δεν είσαι κομματόσκυλο του Καμμένου ή επιχειρηματίας(εφόσον επιθυμείς τα παραπάνω) γιατί δεν θα έχεις φυσικά πρόβλημα να τα σκάσεις στο ιδιωτικό σχολείο ή στην ιδιωτική υγεία, ή ελεϊνός πρακτορίσκος μιας και ζητάς ουσιαστικά κατάλυση του Συντάγματος, καλό θα είναι να μην υποτιμάς την νοημοσύνη μας.
  Και κάτι τελευταίο, ο δημόσιος τομέας δεν είναι υπεράριθμος(δες στατιστικά στοιχεία της Eurostat, περίπου 7%), ούτε αντιπαραγωγικός.Αντιπαραγωγικοί είναι οι νόμοι που ψηφίζουν οι βουλευτές για να εφαρμόζονται από τους δημοσίους υπαλλήλους(άνοιξε κανένα βιβλίο Συνταγματικού Δικαίου)...
 • ΦώτηςΤρίτη 10 Απριλίου 2012, 18:58
  Οτι βλέπετε πιό πάνω, αντιστοιχεί στο τι δηλώνει πως θα ψηφίσει το 20% μόλις του εκλογικού σώματος. Το υπόλοιπο 80% ΔΕΝ απαντάει!!!

  ...

  Παπουτσής σήμερα για τις δημοσκοπήσεις:

  «Yπάρχει ένας μεγάλος αριθμός όπως μας λένε όλοι οι δημοσκόποι που δεν απαντούν. Δηλαδή πάνω από 80% των ερωτώμενων δεν απαντούν. Είναι προφανές λοιπόν ότι είμαστε σε μια περίοδο μεγάλης σύγχυσης».
 • elenaΔευτέρα 9 Απριλίου 2012, 14:01
  Ναι ενώ "tsamo", τα ποσοστά του Καμμένου δεν σε χαλάνε...; O τύπος είναι απίστευτος...!!! έχει ψηφίσει τη συνθήκη δουβλίνο 2 που μας έκανε αφγανοπακιστάν, προωθεί την ανεξαρτοποίηση της κρήτης από την ελλάδα, μιλάει για χρέος που αυτός μόνο μπορεί να ρυθμίσει και η παραμύθα παέι σύννεφο/... ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΛΗ... ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ ΣΕ ΠΑΣΟΚ & ΝΔ!
 • SmourΔευτέρα 9 Απριλίου 2012, 13:06
  Συνέλληνες , Κάποιες Επισημάνσεις :

  1) Τα δυο λεγόμενα "μεγάλα" κόμματα εξουσίας (!) συνεχίζουν τη παλαιοκαμματική τους τακτική και ρητορία της δήθεν χαμένης ψήφου πιπιλίζοντας το λαικίστικο φτηνό δίλημμα της ακυβερνησίας (?) και του χάους (!) βιάζοντας ασύστολα και εκβιάζοντας "δημοκρατικά" την ελεύθερη (?) βούληση/επιλογή τωμ πολιτών/ψηφοφόρων.

  2) Τα νεώτερα κόμματα (κυρίως οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ) δεν είναι ευκαιριακοί πολιτικοί σχηματισμοί συλλογής ψήφων διαμαρτυρίας ή έκφρασης οργής, αλλά πόλοι έλξης συνειδητοποιημένων απόψεων πολιτών (όλων των πολιτικών αποχρώσεων) που γύρισαν οριστικά σελίδα και κοιτάζουν με αγωνία το παραπέρα, το αύριο.

  3) Όσονα αφορά το ερώτημα ΄΄τι θα γίνει την επόμενη μέρα των εκλογών ΄΄ - που το εκφέρουν αυτοί, και οι συνοδοιπορούντες, που έφεραν τη χώρα στο χείλος της καταστροφής - ειναι και αυτό ένα έμμεσα εκβιαστικό ψευτοδίλημμα που (από το φόβο του άγνωστου) ρίχνει νερό στο νερόμυλο του χθεσινού παλαιοκομματισμού.
  Η απάντηση είναι οτι κάτι άλλο, κάτι καινούργιο θα έρθει, και αυτό βέβαια δεν πρέπει να μας φοβίζει .
 • tsamosΔευτέρα 9 Απριλίου 2012, 12:52
  Δεν έχω καταλάβει ένα πράγμα; Ο Κουβέλης για ποιό λόγο επιβραβεύεται στις δημοσκοπήσεις; Επειδή είπε ότι θα τιμήσει το μνημόνιο ή επειδή δεν είπε τίποτα σε όλα τα μεγάλα πολιτικά θέματα και προβλήματα που απαιτούσαν λύση εδώ και τώρα; Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ δεν το βλέπει αυτό ...; και του δίνει περί το 7%...; ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ!!!
 • maximosΔευτέρα 9 Απριλίου 2012, 12:05
  "Τα τελευταία τρία χρόνια, το φαινόμενο της ανοικτά προπαγανδιστικής χρήσης των δημοσκοπήσεων, από τα Μέσα Ενημέρωσης, έλαβε πρωτοφανείς διαστάσεις. Το γεγονός αυτό αποτελεί άλλη μια λυπηρή ελληνική ιδιομορφία. Οι δημοσκοπήσεις χρησιμοποιούνται από τα ΜΜΕ σε επιχειρήσεις «ψυχολογικού πολέμου» (PSYOPS), για την κατίσχυση στη μάχη των «εντυπώσεων». Στo πλαίσιo του κομματικού «πολέμου» (του κομματικού ανταγωνισμού), δεδομένου και του αυξημένου ρόλου που έχουν καταλάβει στην Ελλάδα τα ΜΜΕ, απέναντι στα κόμματα, ο στόχος είναι διπλός: τόσο η κοινή γνώμη, όσο και το ηθικό των (αντίπαλων) κομματικών στελεχών." Γιαννης Μαυρης (Καθημερινή 19/11/2006)


  Οι δημόσιες προπαγανδιστικές δημοσκοπήσεις απελπισμένα προσπαθούν να χειραγωγήσουν τους Έλληνες και να τους βάλουν στις στρούγκες των εγκεκριμένων κομμάτων. Ακούμε, βλέπουμε, διαβάζουμε ποσοστά, νούμερα. Μας βομβαρδίζουν καθημερινά με περίτεχνες ορολογίες γεμάτες επιστημοσύνη. Όλα στην προσπάθεια να κατευθήνουν την ψηφομάζα προς συγκεκριμένη κατευθυνση, συγκεκριμένα εγκεκριμένα κόμματα.
  Πέραν της ποσοτικής διάστασης των δημοσκοπήσεων υπάρχει και μία ποσοτική που αποσιωπάται με πάθος. Είναι ο χρόνος έκθεσης των κομμάτων απο τα ΜΜΕ(ξαπάτησης). Αν λάβουμε υπόψη τον χρόνο που δίνεται στον κάθε υποψήφιο, στο κάθε εγκεκριμένο κόμμα απο τα ΜΜΕ(ξαπάτησης) τα ποσοστά πέρνουν άλλη σημασία. Το 3.5% της Χρυσής Αυγής είναι πολύ πιο σημαντικό απο το οποιοδήποτε ποσοστό όλων των άλλων μαζί. Η Χρυσή Αυγή απομονωμένη, συκοφαντούμενη και καθυβριζόμενη απο τους πάντες και τα πάντα συγκεντρώνη ποσοστό μεγαλύτερο απο την dear Dora και αυτό λέει πολλά. Λέει ότι: “ποιός έχει ανάγκη τα βοθροκάναλα των μπετατζήδων της ενημέρωσης”; Όταν ο Έλληνας σε αγκαλίαζει. Όπου και να πάμε στο χωριό, στο καφενείο, στο σαλόνι στην ταβέρνα δύο λέξεις κυριαρχούν Χρυσή Αυγή. Το συντονισμένο κατεστημένο προσπαθεί καταφεύγοντας σε εκβιασμούς, δωροδοκίες-τροπολογίες, παραπληροφόρηση, προπαγάνδα να κρατήσει τις ψήφους εκεί που πρέπει και να διαιωνίσει το status quo.
  Οι άνθρωποι που ενορχήστρωσαν την πορεία στο κατήφορο, οι αποτυχήμένοι πολιτικοί αφισοκολητές, τα αγόρια και τα κορίτσια του κομματικού σωλήνα είτε είναι παιδιά του αγωγιάτη, του χωροφύλακα, του ταχυδρόμου είτε γεννήθηκαν σε ορυχεία είναι υπεύθυνοι και τρέμουν την ιδέα ότι οι ψήφοι θα πάνε στους αγωνιστές, στους πατριώτες, στους Έλληνες.

  Με θράσος υπεραπλουστεύουν την αγωνία των Ελλήνων με το ψευδεπίγραφο ερώτημα “ή είστε μαζί μας ή εναντίον μας, ή είστε με την Ευρώπη ή δεν είστε”; Οι Ελληνες έχουν περάσει τους τελευταίους μήνες με τέτοια ψευδοδιλλήματα που τους θέτουν τα περιτυλίγματα CD και DVD. Ερχονται τώρα οι προπαγανδιστικές δημοσκοπήσεις να τους τρομοκρατήσουν να τους κάνουν να υποχωρήσουν να γυρίσουν πίσω στο κομματικό μαντρί για να περάσουν τα δέκα επόμενα χρόνια στην δυστυχία όπως και την απώλεια εθνικών πόρων. Ο εκβιασμός δεν θα περάσει. Ο αγώνας άρχισε.

  Η Χρυσή Αυγή θα δώσει φωνή στους τυραγνισμένους Ελληνες που δεν θα υποχωρήσουν. Θα αγωνιστούν οι άνεργοι, οι πεινασμένοι, οι αδικημένοι, οι συνταξιούχοι, οι εκτός για να απελευθερώσουν την Ελλάδα απο τον ζυγό των εγκεκριμένων κομμάτων που διαγούμισαν τον πλούτο ή έκαναν τα στραβά μάτια.
 • ρουλακιΔευτέρα 9 Απριλίου 2012, 11:09
  Διάβασα λίγο πολύ τα σχόλια όλων εδώ μέσα. Έχετε δίκιο όσοι φωνάζετε για τα ποσοστά των μνημονιακών κομμάτων αλλά δυστυχώς εμένα δεν μου κάνουν εντύπωση. Χθες η τηλεόραση έδειχνε πλάνα από την συγκέντρωση του Αντωνάκη του κομανέτσι κι έβλεπα κόσμο να χειροκροτεί και μάλιστα πολλοί από αυτούς ήταν νέοι άνθρωποι. Δεν ήξερα τι να υποθέσω για τη νοητική τους κατάσταση. Από τους ανθρώπους μεγαλύτερων ηλικιών δεν περιμένω να αλλάξουν, δυστυχώς, έχω φίλους των γονιών μου (60+) οι οποίοι το δηλώσαν ότι θα ξαναψηφίσουν ένα από τα δυο κόμματα με τη λογική του ότι μια ζωή αυτά ψήφιζαν και δεν αλλάζουν τώρα. Τα επιχειρήματά τους επίσης εστιάζονται στο ότι 1ον δεν καταλαβαίνουν και πολλά από αυτά που ακούν ή διαβάζουν π.χ. PSI και 2ον "μήπως οι άλλοι θα τα κάνουν καλύτερα;" Ίσως το καλύτερο μάθημα θα ήταν να τους αφήσουμε να τους κόψουν τις συντάξεις σε βαθμό που ρακένδυτοι θα ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό, θα πληρώνουν νοίκι για το σπίτι τους όσοι από αυτούς καταφέρουν να έχουν σπίτι και τα παδιά τους θα είναι άνεργα μέχρι να πεθάνουν. Δυστυχώς όμως με την ψήφο τους χαντακώνουν και τους υπόλοιπους εχέφρονες πολίτες. Γι' αυτό η πρότασή μου είναι: μην ασχολείστε με τις δημοσκοπήσεις, δεν έχουν τόση μεγάλη σημασία όσο το τελικό αποτέλεσμα της κάλπης, ασχοληθείτε περισσότερο να ενημερώσετε τους μεγαλύτερους σε ηλικία ψηφοφόρους που δεν καταλαβαίνουν, δεν έχουν πρόσβαση στο internet και η μόνη τους ενημέρωση είναι το χαζοκούτι.
 • Αντί για καράβι αγόρασε..δημοσκόπηση η ΚούβελουΔευτέρα 9 Απριλίου 2012, 11:05
  Χατζηνικολάου
  Κόψε την αβάντα σε αυτό το πολιτικό πτώμα που λέγεται Ντόρα Κούβελου-Μητσοτάκη.
  ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ
  Την σπρώχνετε όλοι από παντού την ανύπαρκτη.
  Ποιός σας την επιβάλει;
  Η Αμερικανική πρεσβεία ή μήπως σας δίνει χορηγίες η ίδια...;;;;
 • EviΔευτέρα 9 Απριλίου 2012, 10:58
  Δύο φορές που με πήραν τηλέφωνο από εταιρείες δημοσκοπήσεων, φρόντισα να δώσω ψευδή στοιχεία σχετικά με τι το προτίθεμαι να ψηφίσω, για τους ...μπερδέψω!!! Συνεπώς, δεν έχω εμπιστοσύνη στα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων!
 • NikosΔευτέρα 9 Απριλίου 2012, 10:55
  Να προσεχεις τα σχολια σου στο ραδιο σχετικα με τις αποψεις μας γιια την δημοσκοπηση.
  Ποιους χαρακτηριζεις γελοιους μεγαλοδημοσιογραφε ;
  Ποιος και τι νομιζεις οτι εισαι ;
  Επειδη κατηγορεις ολους τους αλλους οτι δεν καταλαβαινουν,
  εσυ εχεις καταλαβει σε ποιους απευθυνεσαι ;
 • dimitrisΔευτέρα 9 Απριλίου 2012, 10:36
  Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας.

  Θα ήθελα να σας κάνω μία ερώτηση σχετικά με τον σκοπό των δημοσκοπήσεων. Από ένα δείγμα 1200 - 1500 - 2000 ατόμων, υπάρχει περίπτωση να εκφράζει το σύνολο του πληθυσμού ή μήπως κατά κάποιο τρόπο "κατευθύνει" τους πολίτες?
  Επειδή για το διαδίκτυο σε δείγμα 50, 000 ατόμων τα αποτελέσματα είναι εντελώς διαφορετικά ειδικά για τα 2 κόμματα που μαζί δεν ξεπερνούν το 15%.
  Σας παρακαλώ απαντήστε σε αυτό?
 • valiaΔευτέρα 9 Απριλίου 2012, 10:33
  Με μεγάλη έκπληξη είδα τις παραπάνω στατιστικές, γιατί δε περίμενα πραγματικά από τον κ.Χατζηνικολάου να κάνει πρακτικές που κάνουν άλλοι δημοσιογράφοι βλέπε Πρετεντέρης.
  Πρώτα από όλα, είναι δυνατόν στην πρόθεση ψήφου να μη συμπεριλαμβάνετε άλλα κόμματα που έχουν δημιουργηθεί όπως το "Δημιουργία ξανά", "Αντιμνημονιακοί πολίτες" του Μαριά, είτε το "ΕΠΑΜ"? Ντροπή σας! Δεύτερον, πως είναι δυνατόν, να παίζετε με τις εντυπώσεις και την εικόνα; Σε όλες τις στατιστικές που θέτουν προτίμηση σε πρόσωπο τα γραφήματα δίνουν προτίμηση του Σαμαρά με μέγιστο 15%. Την ίδια στιγμή η απόσταση οπτικά από το "Κανέναν" που έχει περισσότερο από 45%, έχει την ίδια απόσταση ή μικρότερη οπτικά με τον Βενιζέλο του Πασόκ που κυμαίνεται γύρω στο 8%. Πως είναι δυνατόν, να δίνετε ένα τέτοιο γράφημα στη δημοσιότητα; Όπου αν δε προσέξεις το ποσοστό δε καταλαβαίνεις οτι ο νικητής είναι ο "Κανένας"; Ντροπή σας.. Κρίμα που έχετε διαλέξει κι εσείς στρατόπεδο..Πολλοί πιστεύαμε ότι δεν είστε σαν τους άλλους..
 • ΑρτέμηςΔευτέρα 9 Απριλίου 2012, 10:23
  Στο λεξικό της νεοελληνικής γλώσσας η λέξη φερέφωνο το [feréfono] : (μειωτ.) χαρακτηρισμός για κπ. ή για κτ. (πρόσωπο, ομάδα, έντυπο κτλ.) που δεν έχει ή που δεν προβάλλει δική του γνώμη, άποψη αλλά μέσο αυτού μεταφέρεται, προβάλλεται άκριτα ή διαδίδεται η γνώμη, η άποψη τρίτων: Εφημερίδες / έντυπα / συνδικαλιστικές παρατάξεις που είναι φερέφωνα των κομμάτων.

  Μιλάμε στον : ενικό

  ονομαστική φερέφωνο
  γενική φερέφωνου
  αιτιατική φερέφωνο
  κλητική φερέφωνο
 • γιαννης νικαιαΔευτέρα 9 Απριλίου 2012, 10:06
  δημοσκοπηση εκανε και η εφημεριδα το χωνι αλλα δεν την βλεπω πουθενα, γιατι;;
  λεει οτι ολοι ειμαστε δυσαρεστημενοι απο τα δυο μεγαλα κομματα κατα 80% περιπου,
  επισης οτι 3εκ ελληνες πιστευουν οτι πασοκ-νδ θα μας βγαλουν απ την κριση.
  αλλαζουμε;δεν νομιζω.βουλιαζουμε;το μονο σιγουρο.
  μυαλο ποτε θα βαλουμε;αγνωστο.
 • kostas.kΔευτέρα 9 Απριλίου 2012, 10:03
  Κυριε χατζηνικολαου..απευθηνομαι σε εσας ..πως ειναι δυνατον να μας δειχνετε μια τηλεφωνικη δημοσκοπηση 1200 ατομων και να δημιουργειτε εκλογικο αποτελεσμα με το 0, 001 % του εκλογικου συνολου κι αυτο μη ελεγχομενο!!!! ελεος θελετε να σας δωσω την δικη μου δημοσκοπηση τετ α τετ με 200 ανθρωπους που συναναστρεφομαι καθημερινα να δειτε αποτελεσματα ?....
 • NikosΔευτέρα 9 Απριλίου 2012, 09:37
  Αντε παιδια κατεβαστειτε την δημοσκοπηση,
  την ειδαμε,
  την καταλαβαμε,
  την εμπεδωσαμε,
  την κανατε αξια την προβοκατσια σας.
  Οπως ελεγε και λεει ο Μεγαλος Αδελφος του ΔΟΛ,
  Το "Μεσο" εκφραζει την αποψη του εκδοτη του και αποσκοπει στο εσοδο.
  Αν βεβαια αρχισατε να συνηθιζετε στην ξεφτιλα και σας αρεσει , αφηστε την.
  Αντε γεια.
 • τασοσΔευτέρα 9 Απριλίου 2012, 09:13
  Αν νομιζουν οτι αυτες ειναι δημοσκοπησεις δεν πανε καθολου καλα. Δεν μαθανε καλα τα μαθηματα οι κυριοι ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ. θα εκτεθουν παλι .
 • cameronΔευτέρα 9 Απριλίου 2012, 02:10
  ρε παιδιά ο Μάνος γιατί δεν εμφανίζεται ποτέ και πουθενά?μήπως θάβεται επίτηδες από τα μέσα??
 • georgiaΔευτέρα 9 Απριλίου 2012, 00:36
  δεν το πιστευω οτι υπάρχουν ακομη τόσο κολλημενα μυαλα. λυπαμαι λυπαμαι λυπαμαι όλους τους υπολοίπους για χαρη αυτών που ακόμη επιμενουν να στηριζουν το σύστημα. δεν καταλαβαινουν τίποτε?
 • giannisΚυριακή 8 Απριλίου 2012, 22:49
  νικολακη κανε δημοσκοπηση στο siteγια να δεις τα πραγματικα ποσοστα.κριμα σε σενα.κριμα.
  τελικα ο λυκος μονο μαλλι αλλαζει οχι μυαλα.
  αντε χασου
 • TSELEMENTESΚυριακή 8 Απριλίου 2012, 22:26
  ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΔΩ
  , ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΚΕΙ,
  ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
  Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΜΠΕΙ.
 • ΣΤΡΑΤΟΣΚυριακή 8 Απριλίου 2012, 22:21
  ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ? ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΠΗΡΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ!
 • xartino tsirkoΚυριακή 8 Απριλίου 2012, 20:13
  ti na περιμενω οταν λειπουν η ενωση κεντροων -ΕΠΑΜ-αρμα πολιτων..
  αλλα βασικοσ χορηγοισ του σαιτ κ του ραδιοφωνου σου ειναι μια ΤΡΑΠΕΖΑ αυτη που πινει το αιμα του λααου κ στη τελικη οι τραπεζεσ επηχορηγουνται κ οχι ο λαος..θα καλεσεισ σε ιντερνετικη εκπομπη το βενιζελο το μπολτο να μασ πει τι?? σε ποσο καιρο θα ψαχνουμε στα σκουπιδια για φαγητο?στο ιντερνετ νικολακη δεν ειναι σα το καναλι του μπομπολα ειμαστε νεοι δεν απευθυνεσαι οπωσ ειχεσ μαθει σε κοινο ανω των 50..προσπαθεισ να δημηουργησεις ρευμα για το δικοματισμο ..ΜΕΓ(κ)Α ΤΣΑΤΣΙΛΙΚΙ αυτο..θεωρω οτι εισαι ενα σκουλικι ενα τσιρακι του συστηματοσ.. εβαλεσ επι 15 μερεσ να λεει ο κοσμοσ ποιον να καλεσεισ στην πρωτη εκπομπη σου κ μασ εγραψεσ ολουσ στα πανακριβα παπουτσια σου.. καλεσεσ τη νταλαρα ενα συντακτη στην εφημεριδα του μπομπολα κανα 2 αριστερουσ κ μεχρι εκει....προσεχε γιατι τα γιαουρτια σε λιγο θα τα τρωτε κ εσεισ οι μεγ(κ)αλοδημοσιογραφοι..
  θα χαρω να λαβω απαντησεις κ μην ασχολησε με τα τσιρακια σου στο twiter... foniswrx@yahoo.gr
 • ntinosΚυριακή 8 Απριλίου 2012, 19:43
  ΚΟΥΒΕΛΗΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ
  ΤΑ ΑΝΑΧΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΑΤΙΣΜΟΥ.
 • ΤρύφωναςΚυριακή 8 Απριλίου 2012, 18:42
  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ
  Η έννοια των δημοσκοπήσεων είναι να παίρνεις κάποιο αντιπροσωπευτικό δείγμα των ψηφοφόρων και να δεις την τάση. Είναι βέβαια λάθος αν αυτά τα 1200 άτομα μένουν όλα στην Αθήνα και ακόμη χειρότερα στα βόρεια προάστια. Καλό θα ήταν να φαινόταν κάπου και το περιθώριο στατιστικού λάθους.
  ------------------------------------------------
  ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΣΠΙΣΤΩΝ ΤΗΣ enikos.gr

  Καλό θα ήταν να γίνει μια δημοσκόπηση με δικές μας ερωτήσεις κατά τα πρότυπα του Λαζόπουλου αλλά πιο δομημένη ανά αρμοδιότητα υπουργείου ή βαθμό σημαντικότητας με περισσότερη βαρύτητα σε οικονομία και παιδεία
  ------------------------------------------------
  Σχόλια σε μια προσπάθεια ερμηνείας των αποτελεσμάτων:

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ
  Μου κάνει εντύπωση η αντίληψη του κόσμου που θέλει τον Κουβέλη να προβάλει τόσο χαμηλή αντίσταση και παράλληλα να συγκεντρώνει τόσο υψηλά ποσοστά. Έχω διακρίνει μια σχέση μεταξύ πρόθεσης ψήφου και αντίληψης προβολής αντίστασης πράγμα που με οδηγεί να πιστεύω ότι αυτό ζητάνε οι πολίτες από τους πολιτικούς.

  ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
  Εδώ φαίνεται πόσο λίγη εμπιστοσύνη έχουμε στο σύνολο του πολιτικού συστήματος. Μου κάνει όμως εντύπωση που τα 2/3 των ψηφοφόρων του δικομματισμού (που σημειωτέον έχουν καταστρέψει τη χώρα) θα εμπιστεύονταν τους αρχηγούς για συνέταιρο στην επιχείρηση τους.

  ΕΥΘΥΝΕΣ
  Το ότι μόνο το 3, 27% πιστεύουν ότι φταίνε οι πολίτες για την εξέλιξη δείχνει κατά την άποψη μου στρουθοκαμηλισμό. Φυσικά φταίνε οι πολιτικοί αλλά ποιος ψηφίζει τους ίδιους αδιάκοπα τα τελευταία 35 τόσα χρόνια και ακόμη και τώρα (που οδήγησαν την Ελλάδα στη χρεωκοπία) συγκεντρώνουν τα μεγαλύτερα ποσοστά (με εξαίρεση τον κανένα); Κατά τη γνώμη μου φταίνε οι αρχηγοί επειδή αυτοί χαράζουν πορεία. Οι βουλευτές απλά ακολουθούν και στηρίζουν!

  ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
  ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ.

  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ
  Πολύ εύστοχες ερωτήσεις. Διακρίνω μια τάση από τους πολίτες να θέλουν να διορθώσουν το πελατειακό καθεστώς μέσω της Άρσης μονιμότητας στο δημόσιο και των αριθμό εδρών στο κοινοβούλιο.

  ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ
  Είναι εύκολο να λαϊκίζει κανείς από τη μεριά της αντιπολίτευσης/ ο καθένας για δικούς του λόγους:
  - Η Αριστερά είναι αντιμνημονιακή μιας και θεωρεί το μνημόνιο μοναδική ευκαιρία να εισάγει στο πολιτικό σύστημα πεπαλαιωμένες πρακτικές κομμουνιστικών κατάλοιπων προηγούμενων δεκαετιών (έξω από την Ευρώπη, έξω οι τράπεζες, έξω οι επιχειρήσεις). Είναι κρίμα που δεν εκσυγχρονίστηκε
  - Ο Σαμαράς λαΐκιζε αντιμνημονιακά για να κερδίσει τις επόμενες εκλογές. Οι μάσκες έπεσαν από τη στιγμή που δέχτηκε πίεση από τους δανειστές. Αναρωτιέμαι, από τη στιγμή που υπέκυψε σαν αντιπολίτευση, δεν θα υπέκυπτε και σαν κυβέρνηση;
  - Ο Καμένος δεν με έπεισε για τις αγνές του προθέσεις λόγω του αμαρτωλού χρηματιστηριακού παρελθόντος (σύμφωνα με την Παρασκευή και 13 τις 30/3) που μου θυμίζει ότι και αυτός ακολουθεί πρακτικές που ευθύνονται για την κατάντια της χώρας μας.
  - Για Καρατζαφέρη/ Μπακογιάννη, ουδέν σχόλιο
  - Σχετικά με τον Κουβέλη ακούγεται αληθινός για αυτούς που θέλουν να παραμείνουν στην Ευρώπη και συνάμα ευνοώντας τα λαϊκά στρώματα. Ίσως να είναι και το πιο ρεαλιστικό ίσως και το πιο λαϊκίστικο.

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ:
  Αυτό το 1.28% της ΝΔ που με πρόθεση ψήφου προς ΠΑΣΟΚ τι πίνει και δε μας δίνει;
 • ΤΝΤΚυριακή 8 Απριλίου 2012, 17:02
  ΑΝ ΨΗΦΙΖΑΝ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ INTERNET ΤΟΤΕ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΝΤΟΡΑ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ 10%.
  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ.
  ΔΕΞΙΕΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.
  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ.
  ΕΝ ΑΝΑΓΚΗ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ Η ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.
  ΕΧΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΛΑ.
 • tasosaekΚυριακή 8 Απριλίου 2012, 16:44
  Μου αρεσει που πολλοι απογοητευτηκαν απο την δημοσκοπηση νομιζοντας οτι η δημοσκοπηση του enikos.gr θα εβγαζε διαφορετικες τασεις και νουμερα ανατρεπτικα σε σχεση με των αλλων μεσων Των κατα αυτους ''πουλημενων'' αλλα δυστυχως η ευτυχως αυτη ειναι η ταση και αυτη καταγραφεται μεχρι τωρα που ειναι ηδη ανατρεπτικες σε σχεση με το 2009.
 • vasilisΚυριακή 8 Απριλίου 2012, 16:17
  υπάρχουν στο ίντερνετ ταινίες όπως αυτές του Στέλιου Κούλογλου που με πολύ απλά λόγια σου μαθαίνουν τι είναι ο καπιταλισμός και σε ποιούς απευθύνεται. Αυτή είναι η Ευρώπη της ανάπτυξης.Αν είναι κάποιος έξυπνος, ανθρωπιστής και πρωτοπόρος δεν έχει καμία θέση σε μια Ευρώπη η σε ένα κόσμο με τέτοιο οικονομοπολιτικό σύστημα. Βέβαια υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, αυτών που βολεύονται απο αυτό το σύστημα εις βάρος των υπολοίπων. Αν είσαι ένας ένας απο αυτούς είσαι η κατάντια του ανθρώπινου είδους, αν δεν είσα, ι δεν έχεις καμία σχέση σε ένα τέτοιο σύστημα.Βέβαια θα μου πεις τι προτείνεις και ποιός είσαι εσύ που τα γράφεις αυτά. Για το πρώτο μπορώ να σας πω ότι υπάρχουν υπεραρκετές πηγές για να μάθει κανείς ποιό σύστημα είναι αυτό που στον 21ο αιώνα μπορεί να δημιουργήσει τις βάσεις για την ανάπτυξη της ανθρωπότητας και να θέσει τον πήχη της μόρφωσης του καθενός μας σε πολύ υψηλά επίπεδα.Το σύστημα είναι ο σοσιαλισμός με απώτερο σκοπό τον κομουνισμό.Αν το θέλετε με απώτερο σκοπό όποιο σύστημα μπορεί να υπάρξει, όταν ο άνθρωπος θα έχει φτάσει σε ένα επίπεδο που θα μπορεί να κάνει αυτά που πρέπει χωρίς καμία μορφή εξουσίας (με τη σημερινή αρνητική έννοια της).Ολα τα υπόλοιπα που μπορεί να σκεφτεί και να πει ο καθένας είναι απλά όπως λέει και ο κόσμος (ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ). Ο κάθε ένας είναι διπλά υπεύθυνος για τις πράξεις του αυτή τη χρονική περίοδο, όπως επίσης και για τις γνώσεις του. babybakos@gmail.com
 • tasperdiΚυριακή 8 Απριλίου 2012, 16:10
  ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ''ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ''.ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ;
 • nikiΚυριακή 8 Απριλίου 2012, 15:57
  λυπαμαι, αλλα χρυση αυγη θα ψηφισουν οι μισοι γειτονες μου, αλλα δεν το λενε σε γκαλοπ[το κρυβουν], πρωην Πασοκ ηταν ολοι αυτοι...ουτε 8 τοις εκατο δεν θα ψηφισουν παλι Πασοκ...οσο κι αν το υποστηριζετε....
 • Dimokratis GiannisΚυριακή 8 Απριλίου 2012, 14:59
  Apousiazan apo to erotimatologio kommata opos to Arma Politon tou Gianni Dimara kai i Enosi Kentroon tou Vasili Leventi. Sinepos, i dimoskopisi den einai aksiopisti.
 • χρηστος πΚυριακή 8 Απριλίου 2012, 14:15
  παιδια , έχω κάνει και ενα αλλο σχόλιο , λίγο πκρόχολο, πριν από αυτό που δημοσιεύθηκε. Μήπως βρισκόμαστε σε καθεστως λογοκρισίας η απλά πουθενά?
 • iannisproΚυριακή 8 Απριλίου 2012, 13:59
  Ωραιότατη αντικειμενική δημοσκόπηση. ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Άρμα Πολιτών, Δράση και κόμμα αποστράτων πού βρίσκονται? Με ποιο κριτήριο δεν εμφανίζονται?
 • ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΚυριακή 8 Απριλίου 2012, 11:27
  Το ποσοστό των πολιτών που δηλώνουν πως θα ψηφίσουν κάποιο από τα "μεγάλα" κόμματα (ΠΑΣΟΚ - ΝΔ) κυμαίνεται γύρω στο 30-35% με αναγωγή. Δεν δυσκολεύομαι και πολύ να το πιστέψω.

  Ένα 10-15% είναι αυτοί που, δίκαια ή άδικα, θεωρούν ότι θα συνεχίσουν να ευνοούνται από τη σημερινή κατάσταση. Γιατί όπως θα έχουν καταλάβει όσοι έχουν λίγο μυαλό οδηγούμαστε σε μια κατάσταση στην οποία το 90% των πολιτών θα βιώνει συνθήκες απόλυτης φτώχειας και το υπόλοιπο 10% θα ζει μέσα στη χλιδή. Αυτό που λέμε "οι φτωχοί φτωχότεροι και οι πλούσιοι πλουσιότεροι".

  Υπάρχουν και σήμερα κάποιες κοινωνικές ομάδες που δεν έχουν πληγεί καθόλου ή σχδόν καθόλου από την κρίση.

  Όσο για το υπόλοιπο 15%-20% που δηλώνει πρόθεση ψήφου σε ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, αυτοί είναι ένα ετερόκλητο σύνολο ανθρώπων. Εύπιστοι μέχρι βλακείας - φοβικοί και αναστατωμένοι από την προπαγάνδα στα ΜΜΕ – κολλημένοι για πάντα στο δίλλημα «ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ», «Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός», «Κιθαρίστας ή ντράμερ» - τέλος διάφοροι που ελπίζουν σε ρουσφέτια και ρουσφετάκια από τον τοπικό βουλευτή. Ειδικά αυτοί οι τελευταίοι υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα.

  Ελπίζω ότι αυτή η περίφημη «αδιευκρίνιστη ψήφος, που είναι κάπου στο 15% να μην υπακούσει στους κανόνες της «αναγωγής» και να πάει σχεδόν σύσσωμη στα άλλα κόμματα. Τότε θα δούμε ποσοστό σαφώς κάτω του 30% στην ιερά συμμαχία ΠΑΣΟΚ – ΝΔ.

  Και πάλι πολύ είναι κατά τη γνώμη μου αλλά «για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολύ» καταπώς φαίνεται. Τα παίρνουμε και τα «παίρνουμε στο κρανίο» δύσκολα σα λαός. Μπορεί γιατί οι περισσότεροι είχαν συνηθίσει στα εύκολα στο πρόσφατο παρελθόν δεν ξέρω.

  Θέλω να είμαι αισιόδοξος. Θέλω να πιστεύω πως πραγματικά και τιμωρία θα υπάρξει και δικαίωση και έξοδος από το χάος και την καταστροφή.

  Αν κι αυτή τη φορά αποτύχουμε ως λαός να επιλέξουμε σωστά ποιο μέλλον μας αξίζει, τότε πραγματικά δε μας αξίζει κανένα μέλλον.
 • Nikos DasΚυριακή 8 Απριλίου 2012, 11:07
  Οι Μπατσοκνεοδημοκρατες ξαμολισαν τα τσιρακια τους γκαλοπαδες και γυρνανε στο MEGA και στο ΣΚΑΙ για να βοηθησουν το πανικο τους. Οι μερες τους ειναι μετρημενες, φωτια και πονο εδωσαν, μεγαλυτερο πονο και φυλακη θα εισπραξουν. Οποιο εκβιασμο κι αν εξαπωλησουν τα τομαρια, θα χαθουν απο προσωπου γης. ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.
 • νικΚυριακή 8 Απριλίου 2012, 10:30
  Είναι Κυριακή πρωί, 8-4-2012 και κάνω ζάπινγκ σε όλα τα κανάλια, που έχουν αυτήν την ώρα ενημερωτικές εκπομπές, δηλαδή ΝΕΤ, Μέγα και Σκάϊ.
  Και στα 3 αυτά κανάλια υπάρχουν εκπρόσωποι ΜΟΝΟΝ της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, με ολίγη γαρνιτούρα από… την αριστερά "του σαλονιού", του Κουβέλη!!!

  Ούτε ίχνος από Ανεξάρτητους Έλληνες, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και λοιπές δυνάμεις, που στέκονται απέναντι στην αθλιότητα του Μνημονίου!!!!
  Θαυμάστε "δημοκρατία", θαυμάστε "έγκυρη" και "απρόσκοπτη" ενημέρωση ενόψει των εκλογών!!

  Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι το άθλιο πολιτικο-οικονομικό σύστημα σε συνεργασία με τους νταβατζήδες του- διαπλεκόμενους μεγαλο-καναλάρχες, ΕΧΕΙ ΘΟΡΥΒΗΘΕΙ και δεν κοιμάται τα βράδια... από την προοπτική να εισπράξει ένα ηχηρό χαστούκι στις επικείμενες εκλογές!!

  Μη φοβάστε όμως συμπολίτες μου...

  Όσο και να προσπαθούν, θα φάνε καλά στις εκλογές ΟΛΟΙ οι δοσίλογοι!
 • ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΡΑΜΑΚυριακή 8 Απριλίου 2012, 10:02
  ΒΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΤΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΧΑΤΖΗ ΠΑ ΛΙΑΤΣΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ, , Ν.Δ 20.8-ΜΠΑΤΣΟΚ 15-ΣΥΡΙΖΑ 11.5- ΑΝΕΞ.ΕΛΛΗΝ. 10.6- Κ.Κ.Ε 10.5 -ΔΗΜΑΡ 9- ΟΙΚΟΛ. 4.6-ΛΑΟΣ 3...ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ, , , ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ, ,
 • χρηστος πΚυριακή 8 Απριλίου 2012, 09:44
  Κατευθυνομενο γκαλοπ (Τυχαίο παράδειγμα)
  Ευρώ η δραχμή ?
  Κανείς ποτέ δεν ρώτησε
  Ευρώ( με οποιοδήποτε κοινωνικό και οικονομικό κόστος) η δραχμη ?
  Ευρώ( με οποιοδήποτε κοινωνικό και οικονομικό κόστος) η εθνικό νόμισμα με ταυτόχρονη εξυγίανση του κράτους και ανάπτυξη
  Κάπως έτσι διαμορφώνουν οι εντεταλμένοι στατιστικολόγοι την κοινη γνωμη. Ανήκουν και αυτοί στο σύστημα
 • π.πΚυριακή 8 Απριλίου 2012, 09:22
  Αηδιασα.....τιποτα αλλο.....σκετη αηδια........
 • ΣΚΒΚυριακή 8 Απριλίου 2012, 08:34
  Σε αντίθεση με πολλούς σχολιαστές, εμένα, τα αποτελέσματα του γκάλοπ δεν με ξενίζουν.
  Ο Έλληνας ψηφοφόρος, βασικά, δεν διαθέτει μνήμη.
  Ακολουθεί, πιστεύει και εμπιστεύεται ''ταμπέλες''.
  Είναι δειλός, παραδοσιακός, συντηρητικός και ελπίζει πάντα ότι το ''κόμμα του'' θα κάνει, την επόμενη τετραετία, όσα δεν έκανε την προηγούμενη και θα αλλάξει την ελεεινή καθημερινότητα του.
  Όσο για τον θυμό, την αγανάκτηση και τις απειλές ... θα τους μαυρίσω κτλ, μεγάλα λόγια.
 • ArisΚυριακή 8 Απριλίου 2012, 05:37
  ποσο ανεξαρτητος η μη διαπλεκομενος ειστε κυριε Χατζηνικολαου οταν το site σας εχει διαφημισεις απο τραπεζες ?? Ενα απλο ερωτημα..Επειδη ολοι οσοι ξερουν και να μαθουν αυτοι που δεν ξερουν ακομα, οτι ολα τα καναλια και ο εντυπος τυπος ανηκει σε 5-6 εφοπλιστηκες οικογενεις και επιχειρηματικες οι οποιες ανα 2-3 διαπλεκονται μεταξυ τους..Καλημερα και καληνυχτα

  Υ.Γ το ''κανενας'' στην δημοσκοπιση ΒΑΛΤΕ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑ γιατι ευκολα δεν το διακρινει καποιος
 • MirellaΣάββατο 7 Απριλίου 2012, 23:14
  Oσο αξιόπιστη είναι η δημοσκόπησή σας, τόσο αξιόπιστοι είστε και εσείς. Λογοκρισία και στην πολύυυυυυυυυυυυυυ light κριτική μου?
  Εγραψα εχτές 6.4.2012. Πού είναι το σχόλιό μου? Ε? ΩΕΟ?
 • SpyrosΣάββατο 7 Απριλίου 2012, 23:14
  Ηθελα να ξερω γιατι δεν κανετε μια δημοσκοπηση στο ενικος.gr?Που ειναι
  το προβλημα?Μην περιμενετε να πιστεψω αυτη τη δημοσκοπηση.Πατε να
  μεταφερεται τη τηλεοραση στο διαδικτυο.Ειναι λογικο.Δυστηχως κυριε
  Χατζινικολαου πατε να αποτυχεται στο διαδικτυο.Το διαδικτυο δεν εχει
  χωρο για τα ψευτομεταπολιτευτικα γκαλοπ.Ο κοσμος ξυπναει!
  Γεια και χαρα σας!!!
 • giannisΣάββατο 7 Απριλίου 2012, 22:44
  χατζηνικολαου μπηκες και εσυ στο κολπο με τις στημενες δημοσκοπησεις.
  κριμα κοντεψαμε να πιστεψουμε οτι εισαι εκτος.
  κατι θα σε ταξανε και εσενα
  το λεω αυτο γιατι αν γυρνουσες εξω στην αγορα θα καταλαβαινες οτι τα ποσοστα ειναι διαφορετικα
  παντως οτι και να κανετε ο λαος δεν γυρναει πηρε τις αποφασεις του.
 • ΚΑΤΙΑΣάββατο 7 Απριλίου 2012, 22:20
  ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΙΡΗ ΤΗΝ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ , , ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΗ , , ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ, , , ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ Τ SITE, , ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ, , ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ TO KAI KΡINETE, , Ο ΠΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, , ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΕΥΣΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ, ,
 • ΕλένηΣάββατο 7 Απριλίου 2012, 22:10
  Ax !!!! Νικολάκη....Νικολάκη.....
  Νικολάκης είσαι τελικά ε..?
  Όχι , γιατί μερικοί σε λένε ακόμη Νικόλα...!!!
 • NikosΣάββατο 7 Απριλίου 2012, 21:55
  Τα γκαλοπ παιδια ειναι πληρωμενα. Να το καταλαβετε αυτο.
  Για ποιο λογο ενα γκαλοπ στο Enikos.gr θα ηταν αντικειμενικο ;
  Επειδη διαφημιζεται οτι ειναι με την υπογραφη του Κου Χατζηνικολαου :
  Ποιος ειναι ο Κος Χατζηνικολαου ;
  Για σκεφτειιτε το λιγο .
  Ενας δημοσιογραφος του ιδιου του συστηματος των ΜΜΕ ειναι,
  μεσα σε αυτο το συστημα γεννηθηκε και μεγαλωσε,
  μεσα σε αυτο το συστημα γαλουχηθηκε,
  τις πρακτικες αυτου του συστηματος ενστερνισθηκε,
  αυτο το συστημα εξυπηρετησε και συνεχιζει να εξυπηρετει.
  Βεβαια το κανει εξυπνα και μπραβο του, εχει ελευθερα μικροφωνα, αντιστεκεται, τρωει προστιμα, εξανισταται με το κυνηγητο που υφισταται, αλλα αυτο ειναι το παιχνιδι,
  αυτο ηταν παντα, παλαιοτερα ηταν ο SKY τωρα ειναι ο Real γιατι αυτο εχει αποφασισει το συστημα των ΜΜΕ.
  Μην περιμενετε να δειτε τις ζωες σας και να κερδισετε τα δικηα σας μεσα απο τον οποιοδηποτε Κο Χατζηνικολαου,
  Ας παρουμε λοιπον τις ζωες μας και τις ζωες των παιδιων μας στα χερηα μας.
  Αυτα τα λιγα ηθελα να σας γραψω και με την ευκαρεια των εκλογων που ερχονται αφηστε με να τελειωσω με αυτο που ειχε γραψει ο Μεγαλος μας Λαικος Κωστας Βαρναλης.
  "Με το βολ ισας ισως σκοτωσετε τους εχθρους σας,
  με την ψηφο σας ομως ισως δολοφονησετε τα παιδια σας"
 • FORKOSΣάββατο 7 Απριλίου 2012, 21:01
  Το θέμα είναι οτι αυτοί που δεν θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν έχουν καν τηλέφωνο ώστε να πάρουν μέρος στη δημοσκόπηση ....
 • XάρηςΣάββατο 7 Απριλίου 2012, 20:53
  @Mαιρη-φοιτητρια

  Ενα, ενα Μαιρη, γιατι τα πηρες ολα αμπαριζα με φορα...

  Καταρχην, αυτα περι Χρηματιστηριου, ηταν μπαρουφες συγκεκριμενων δημοσιογραφων, που κατεπεσαν και μαλιστα συντομα, αποταν εκφραστηκαν.
  Λες πως ο Καμμενος ζει στη χλιδη.Λογικο, απο ενα σημειο, μιας και ο πατερας του ειναι επιχειρηματιας.Να μη φοβασαι αυτους που μπαινουν στην πολιτικη και ειναι ηδη χορτασμενοι, αλλα αυτους που μπαινουν "πεινασμενοι" (βλεπε ΠΑΣΟΚ δεκαετιας '80 και εκτοτε).

  Λες περι κωλοτουμπας στη μονομερη διαγραφη του χρεους.Ποτε δεν μιλησε ο Καμμενος για κατι τετοιο, μομομερη διαγραφη.Μιλαει για ολικη αρνηση του χρεους, και ειδικα των επιτοκιων, και λυση μεσα στο ευρω.Αυτο δεν ειναι κακο.

  Αυτα περι μη φορολογησης εφοπλιστων και γενικα πολυ πλουσιων ποτε δεν ακουστηκαν...

  Και τελος, που ειναι το κακο με την αρση μονιμοτητας στο Δημοσιο?Το εν πολλοις αντιπαραγωγικο Δημοσιο, λογω της ουδεμιας επιπτωσης στον αντιπαραγωγικο δ.υ. ειναι αιτιο πολλων απο τις καταστασεις που ζουμε, περα απο την υπεραριθμια στο Δημοσιο Τομεα.Και μιας και εισαι και νεα κοπελα (εφοσον εισαι φοιτητρια), δεν θα επρεπε να εχεις αυτο το παλιοκομματικο σκεπτικο, περι Δ.Υ.

  Αυτα απο εμενα, γιατι δεν ειναι καλο να παραπληφορουμε, ειτε απο αγνοια, ειτε σκοπιμα..
 • πουλαμε ακομα μια φοραΣάββατο 7 Απριλίου 2012, 20:29
  νικολακη βαζεισ τη ντορα πανω απο τη χρυση αυγη... ελεος...
  103 τα εκατο???στα μαθηματικα δεν εισαστε καλοι..
  τετοιο ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ουτε ο σκαρμουτσοσ με τη βεφα μαζι..
  ειδαμε κ την εκπομπη σου.. μου καλεσεσ κ την βουλευτινα να την αβανταρεις.. δε μασ χεζεις ρε ...νικολα.., ..
  τι να περιμενω ;απο εσενα που για να βγαλεισ σε εκπομπη στισ δημοτικεσ εκλογεσ τον υποψηφιο μηχαλολιακο τον εβγαλεσ μετα απο 2 εξωδικα...
  στη συνηδηση μασ εισαι στα κυβηκα του πρετεντερη κ τησ τρεμη κ του καψη..απλα εσυ δεν εισαι ''προσ το παρον'' στο μεγκα...
  να δω μετα τισ εκλογεσ με το 15 τα εκατο του καμενου το 7-8 τησ χρυσησ αυγηςκ την εισοδο του ΕΠΑΜ...
  τι ειχεσ νικολακη..τι ειχα παντα..
  σου αφιερωνω το τραγουδι των τρυπεσ''ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΣΟΟΥ ΜΑΙΜΟΥ''
 • GIANNISΣάββατο 7 Απριλίου 2012, 19:50
  Ποιοι μ@λ@κες ειναι αυτοί που εκαναν το γκαλοπ. Πληρωμενα καθαρματα. Κανε στο site γκαλοπ και θα δεις χωρις μαγειρεματα τα αληθινα ποσοστά. Ποιος ομως πλήρωσε και γιατι αυτές τις ψευτιές?
 • ΝΙΚΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥΣάββατο 7 Απριλίου 2012, 19:28
  Όταν ο κ. Σόϊμπλε λέει ότι οι Έλληνες υποφέρουν απο τα δικά τους λάθη ενώ ξέρουμε πάρα πολύ καλά ποιοί γελοίοι πολιτικοί(και ΑΤΙΜΩΡΙΤΟΙ) έφεραν την Ελλάδα σε αυτό το σημείο γιατί εγώ λοιπόν που χρεώνομαι τα δικά τους λάθη δεν θα πρέπει να τους τιμωρήσω με κάθε ΘΕΜΗΤΟ η ΑΘΕΜΗΤΟ μέσο;
 • vaso1Σάββατο 7 Απριλίου 2012, 18:50
  55χρονή: ο πατερασ μου θα ψηφισει πασοκ
  εγω:παρτου την ταυτοτητα να μην παει να ψηφισει
  55χρονη: θεσ να μασ παθει καναεμφραγμα?αυτοσ μασ συντηρει....

  κανενα σχολιο!!!!!
 • DIMITRIOSΣάββατο 7 Απριλίου 2012, 17:53
  Διαβάζω πολλούς που τα βάζετε με τις δημοσκοπήσεις για το αν είναι αληθινές ή όχι ....
  Και εγώ μαζί σας ούτε εγω θέλω να πιστέψω σε αυτά τα νούμερα που τους δίνουν , αλλά η οργή μας δέν αρκεί σε αυτό το σημείο οι κάλπες θα έρθουν και η αλήθεια θα λάμψει, οπότε μην πέφτετε γρήγορα να κατηγορήσετε και να αποδώσετε χαρακτηρισμούς σε κανέναν ....

  ΜΑΚΑΡΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΑΠΟ 5% ΜΑΚΑΡΙ
  Το σίγουρο είναι ένα όμως οτι μετά απο αυτές τις εκλογες κανείς μα ΚΑΝΕΙΣ δεν θα έχει δικαιολογία για ΤΙΠΟΤΑ.
 • nikos pezosΣάββατο 7 Απριλίου 2012, 17:37
  Αγαπητε φιλε χαιρομαι αληθινα που ασχοληθηκες αλλα πολυ περισσοτερο
  που καταλαβες αυτα που πραγματικα σκεφτομαι.Βλεπεις ομως πως ο
  κοσμος δεν εχει και πιθανως ουτε θελει να καταλαβει τι ακριβως συμβαινει.
  Ειναι ΕΤΟΙΜΟΣ για μια φορα ακομη να απογοητευτει.ΟΧΙ για την επιλογη του
  αλλα για την ελπιδα πως καποιος ΑΛΛΟΣ θα κανει αυτα που μεχρι τωρα
  δεν εγιναν......Εμενα το μονο που μου εμεινε να κανω ειναι το πικροχολο
  χιουμορ που πιθανον σε μερικους δεν αρεσει...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..
 • σπυροςΣάββατο 7 Απριλίου 2012, 17:32
  Να μη ψηφίσει κανείς πάνω από 65 ετών.
  Δε θα υποθηκεύσετε εσείς το μέλλον μας .
  Ακούστε τη φωνή μας.
  Ακούστε τη φωνή των παιδιών σας .
  ΣΠΥΡΟΣ 19 χρονών
 • μαιρη-φοιτητριαΣάββατο 7 Απριλίου 2012, 17:30
  παιδια, τελικα ολοι μακρια απ τον καμενο!
  μετα τα τελευταια νεα και εξελιξεις.

  σκεφτομουν και εγω να τον ψηφισω, αλλα πλεον δεν προκειται

  και εφαγε λεφτα του κοσμακη στο χρηματιστηριο
  και ζει μια ζωη μεσα στην ακραια χλιδη, ενω ο κοσμος πειναει
  και πηρε πισω τα περι μονομερους διαγραφης του χρεους (κολοτουμπα)
  και λεει οτι δεν πρεπει να φορολογουνται οι εφοπλιστες και οι πολυ πλουσιοι γενικα
  και το χειροτερο, ειναι υπερ της αρσης της μονιμοτητας των δημοσιων υπαλληλων

  μακρια απο τον καμμενο, θα μας πουλησει, ειναι ενας απο αυτους τελικα...

  (ελπιζω να το βαλετε το σχολιο μου κυριε χατζινικολαου, γιατι εχω καταλαβει οτι τον προωθειτε πολυ τον καμμενο)
 • nikosΣάββατο 7 Απριλίου 2012, 17:15
  Χθες μιλούσα με κάποιον αγρότη και μου εκμυστηρεύτηκε ότι στις τελευταίες εκλογές είχε ψηφίσει ΠΑΣΟΚ γιατί πίστεψε στο "λεφτά υπάρχουν" Μάλιστα θεώρησε ότι εξαπατήθηκε. Στην ερώτηση που του έκανα τι σκέφτεται να ψηφίσει στις επόμενες εκλογές η απάντηση ήταν. "Εγώ δεν πρόκειται να ψηφίσω ποτέ ΝΔ. Να μου κοπεί το χέρι αν ψηφίσω ΝΔ". Τι θα ψηφίσεις τον ξαναρώτησα. "ΠΑΣΟΚ" μου απαντάει. Μα καλά του λέω. αφού το ΠΑΣΟΚ σε εξαπάτησε. Ψήφισε κάποιο άλλο κόμμα. Και η απάντησή του με έστειλε. "Αφού κανένα άλλο κόμμα δεν έχει ελπίδες να βγει" Όπως καταλαβαίνεται φίλοι μου για πολλούς δεν υπάρχουν άλλα κόμματα....
 • ΝΙΚΗΣάββατο 7 Απριλίου 2012, 17:10
  ΘΕΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΟΣ , , , ΤΡΑΓΚΑΣ-ΧΑΤΖΗ ΠΑ ΛΙΑΤΣΟΣ, , , ΙΔΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ...Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟ CRASH O ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ site ΤΟΥ , , , ΑΒΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ, , , ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ, , , ΚΑΙ Σ ΑΝΩΤΕΡΑ ΣΤΟ ΜΕΓΓΑ Η ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ, , , ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ, , ,
 • IOANNHS O MAKEDONΣάββατο 7 Απριλίου 2012, 17:01
  ΚΑΘΙΣΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ (224) ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ.
  ΔΙΚΙΟ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ , ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ!!!
  ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΒΟΚΑΡΟΥΝ!!!
  ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ. ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ!! ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΔΟΣΜΕΝΑ;ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΧΕΔΟΝ ΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΣΧΟΛΙΑ!!!
  ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΟΛΕΘΡΙΟ ΛΑΘΟΣ, ΠΟΥ ΕΝΩ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ, ΟΡΙΑΚΗ ΕΙΣΔΟΧΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝ 3, 01 κλπ, ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ, ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κλπ, ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΑΠΛΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΒΛΑΚΩΔΕΣ +-1 Η +-2, ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ!!!
  ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΩΡΥΕΣΤΕ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ. ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΟΥΤΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΙΓΟΙ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ, ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ 40.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ. ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΣΤΑΘΜΟ ΚΛΠ, ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΕΝ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΣ ΕΧΕΙ ΦΩΒΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ. ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ-ΑΘΑΝΑΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΓΝΩΜΙΚΟ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΠΗ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ. ΟΥΑΙ ΤΟΙΣ ΗΤΤΗΜΕΝΟΙΣ!!!
 • ZafiriosΣάββατο 7 Απριλίου 2012, 16:46
  κανενας δεν θελει να πιστεψει τα ποσοστα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.πηγα σε μια καφετερεια Γιαφκα πασοκσηδων να παθεται την πλακα σας σας πληροφορω οτι ημουν μονος με 15 τουλαχιστον αμετανοητα κοπροσκυλα τι αλλο ναπω.πραγματικα ειμασται αξιοι τις μοιρας μας
 • Γιώργος απλά...Σάββατο 7 Απριλίου 2012, 16:36
  Δεν υπάρχουν διλλήματα, υπάρχει η πραγματικότητα και είναι οφθαλμοφανής.
  Αν εγώ επιθυμώ να στηρίξω έναν αξιόλογο υποψήφιο του δικομματισμού, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο: Σαμαράς-Βενιζέλος, πάντα στα πλαίσια των αρχηγικών κομμάτων.
  Ψηφίζεις Ραγκούση;;;
  Σου προκύπτει Βορίδης
  Ψηφίζεις Μόσιαλο;;;
  Τον αναγκάζουν να μεταναστεύσει.
  Ζούμε σε ένα πολιτικό καθεστώς κλειστών συντεχνιών, παλαιοκομματισμού και υποκρισίας.
  Συνεπώς προτιμώ να ψηφίσω ανεξάρτητους έλληνες, για να προκύψει ένα δημιουργικό σοκ για όλους αυτούς που μας επιβάλλονται με το "έτσι-θέλω" ως σωτήρες (έτσι και αλλιώς από πλειάδα αναρίθμητων σοκ σαν πολίτες μάθαμε να ζούμε ειδικά τα τελευταία χρόνια), ας σοκάρουμε λοιπόν και το πολιτικό κατεστημένο.
  Η λύση του ευρώ είναι μονόδορομος, αλλά όχι και η παραμονή σε αυτή με όρους πολιτικών συντεχνιών και μετακύλισης του βάρους στα γνωστά υποζύγια.
  Κομμένο το παραμυθάκι λοιπόν...
  Η δημοσκόπηση θα διαψευστεί, ο δικομματισμός καρκινοβατεί και θα το δείτε !!!
 • nikos pezosΣάββατο 7 Απριλίου 2012, 16:33
  Xατζηνικολα λεβεντη μου οπως ηρθαν τα πραγματα φροντησε
  τουλαχιστον να μη περασεις ποτε απο τα ....ΜΕΓΑΡΑ....
  γιατι με τα ΠΙΤΟΥΡΑ που εμπλεξες σιγουρα θα σε φανε οι...ΚΟΤΕΣ
  Εδω ρε μαγκαμου κοτζαμ'' ΤΡΑΓΚΑΣ και ετοιμαζοντε
  να του φορεσουν....ΚΟΥΚΟΥΛΑ.....
 • @ nikos pezosΣάββατο 7 Απριλίου 2012, 16:28
  Φίλε άστο καλύτερα. Ο Κόσμος έχει αγριέψει. Πριν 2 ώρες έμαθα ότι ο πατέρας μιάς φίλης της κόρης μου κλείνει το μαγαζί του και δεν έχει ιδέα τι θα κάνει. Είναι περίπου 60 χρόνων, στο μαγαζί δούλευε και η γυναίκα του και ο γυιός του και σήμερα δεν είχαν λεφτά να πάνε σούπερμάρκετ. Έχουν και μιά κόρη που δουλεύει με 250 ευρώ το μήνα. Θα μου πεις: τώρα το κατάλαβες; Δεν βλέπεις τα κλειστά μαγαζιά σ' όλη την Αθήνα σ' όλες τις συνοικίες; Τα βλέπω. Αλλά όταν η καμπάνα χτυπαέι τόσο κοντά σου, παύουν οι αναλύσεις και σφίγγεται το στομάχι σου. Γι' αυτό μην αντιδράς όταν οί άνθρωποι γράφουν ή λένε πράγματα που εσένα μπορεί να σου φαίνονται σκληρά ή υπερβολικά. Δεν πειράζει. Η Ζωή μας έχει γίνει πολύ πιό σκληρή κι υπερβολική από τα λόγια μας.
 • νικος αΣάββατο 7 Απριλίου 2012, 16:24
  μπορει να μου απαντησει καποιος..

  1. γιατι την μπακογιαννη την δειχνουν σε ολα τα γκαλοπ ενω δεν θα μπει σε καμια περιπτωση στην βουλη με αυτο το σαπιο κομα?
  2. πως βγαινουν πρωτοι και δευτεροι νδ και πασοκ αντιστοιχα παντα και παντα ειναι ποιο αντιπαθητικοι στον κοσμο οι δυο προεδροι τον κοματων? οχι σε αυτο το γκαλοπ αλλα παντα αυτο γινετε! πως?
  3. ακομα προσπαθω να καταλαβω (αν δεν ειναι στημενες οι δημοσκοπησεις) οτι υπαρχουν ανθρωποι που ειναι νδ και πασοκ τοσο πολλοι!
 • νδγΣάββατο 7 Απριλίου 2012, 16:18
  Όταν τα πράγματα γίνονται ζόρικα, τότε οι απειλές κι η ψυχολογική βία παρουσιάζονται απροκάλυπτες. 35 χρόνια το ΠΑΣΟΚ το έπαιζε αριστερά και μάλιστα ο Γιώργος Παπανδρέου με απροσμέτρητο θράσος εγκαλούσε το ΚΚΕ γιά αριστερό δεκανίκι της Δεξιάς. Τώρα όμως που χωρίστηκε η Κοινωνία, ο καθένας πηγαίνει στο πραγματικό του πόστο. 23 χρόνια μας είχανε πρήξει με το "βρώμικο 89" και γιά την 3μηνη συγκυβέρνηση Δεξιάς κι Αριστεράς, που μοναδικό στόχο είχε να μην παραγραφούν τα σκάνδαλα. Τώρα όμως η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑΟΣ έγινε πάνω στη ουσιαστική βάση των πολιτικών συγκλήσεων και της Οικονομίας και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ (Λοβέρδος, Διαμαντοπούλου) προπαγανδίζουν από τώρα υπέρ της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και μετά τις εκλογές. Ποιοι είναι οι έντιμοι; Σαφώς ο Λοβ. κι η Διαμ. Είναι αστοί πολιτικοί, πιστεύουν στην Οικονομία της Ελεύθερης Αγοράς και το λένε. Ποιοί είναι οι πολιτικοί απατεώνες; Σαφέστατα αυτοί που το έπαιζαν αριστεροί χωρίς να είναι. Με πρώτο και καλύτερο τον Ανδρέα Παπανδρέου. Που έβλεπε την καταστροφή που ερχότανε αλλά αυτός σκεπτόταν: "θα φθάσουν όσο ζώμεν ημείς". Άλλος ένας Λουδοβίκος 16ος. Η πλειονότητα των σχολιαστών καταγγέλουν γιά στημένη την Δημοσκόπηση. Δεν μπορώ να το ξέρω. Αλλά τηλεφωνική δημοσκόπηση στην εποχή μας δεν μπορεί να είναι αξιόπιστη. Πάντως όσο πλησιάζουν οι εκλογές θα δούμε σημεία και τέρατα. Ένα θα θυμίσω. Όταν μετά τον πόλεμο έγιναν εκλογές στην Ιταλία κι η δύναμη του ΚΚΙ ήταν πολύ ανεβασμένη, βγήκε ο Πάπας και είπε ότι όσοι ψηφίσουν τους κομμουνιστές, θα τους αφορίσει. Περιμένετε κι όρεξη να έχετε. Θα δούνε τα ματάκια μας γεγονότα που θα τα θυμόμαστε γιά χρόνια. Και δεν έχουν όλοι οι Πολίτες τις ίδιες αντοχές, την ίδια μόρφωση, την ίδια ικανότητα επεξεργασίας των πληροφοριών που δέχονται, την ίδια ικανότητα ανίχνευσης των αποπροσανατολιστικών στοιχείων που αντιμετωπίζουν. Αν μπείτε σε άλλους ιστότοπους θα διαπιστώσετε ότι υπάρχει ένας εσμός που καταφέρετε κατά του Τσίπρα επειδή είπε ότι θα βρει φτηνό πετρέλαιο από την Βενεζουέλα. Αυτό το γεγονός μετράει περισσότερο από τις αποφάσεις που πήραν τα 2 κυβερνητικά κόμματα επί 38 χρόνια. Δηλαδή από την μία είναι: Η καταλήστευση των Ταμείων, η αρπαγή των οικονομιών 1.500.000 Ελλήνων μέσω του Χρηματιστηρίου, οι υπερτιμολογήσεις των μεγάλων έργων, οι υπέρογκες πολεμικές δαπάνες με τις μίζες τους κι αυτές, η φοβερή ανεργία, η κατάρρευση της Υγείας και της Παιδείας, η δημιουργία της γενιάς των 400 ευρώ της μερικής απασχόλησης, η...η...η..Ε, λοιπόν όλα αυτά δεν βούλιαξαν την Ελλάδα. Την βούλιαξε ο Τσίπρας επειδή είπε γιά το φτηνό πετρέλαιο. Όσο υπάρχουν άνθρωποι που τσιμπάνε σ' αυτές τις απίστευτες "κατασκευές" μην περιμενετε τα 2 κόμματα της καταστροφής να καταποντιστούν. Θα κρατήσουν δυνάμεις. Εδώ θά είμαστε. Εκτός απροόπτου.
 • YIANNISΣάββατο 7 Απριλίου 2012, 16:10
  ΤΑ ΓΑΛΛΟΠ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ ΓΙΑ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΣΟΚ ΜΟΝΟ ΜΕ ΝΟΘΕΙΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ
  ΤΟ 10 ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ 1000 ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ
  ΕΦΙΣΤΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ 1014 ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ
  ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΟΧΙ ΟΛΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΤΟ ΚΙΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΠΛΥΣΗ ΕΓΓΕΦΑΛΩΝ ΔΕΝ ΜΑΣΣΑΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΠΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΣΑΝΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ
 • MorfaiasΣάββατο 7 Απριλίου 2012, 16:08
  Να άλλη μια καλή δημοσκόπηση,
  http://www.galop.gr/index.php?topic=1415
  σχολιάστε αυτη , η κάποια που θα κάνετε στη σελίδα σας.... Απορώ γιατι να πληρώσετε για ενα γκάλοπ απο την στιγμή που μπορείτε μόνος σας να κάνετε γκαλοπ στη σελίδα???
 • Sta8isΣάββατο 7 Απριλίου 2012, 15:54
  @Mordir_Hamreth πως δεν θα σε σώσουν....Κι εσένα και μένα κι όλους μας....Αρχοντες θα μας κάνουν.....Το είπαν καθαρά....Οι μισοί άνεργοι, οι μισοί 150 το μήνα, σύνταξη ποτέ και το χαράτσι-χαράτσι.....Τρελοί είμαστε να μην τους ξαναψηφίσουμε?...Για αυτό και τα ποσοστά που βλέπει ολόσωστα ο Χατζη, ξέρει κ αυτός την αλήθεια. Χάτζη, κωλοτούμπα φίλος κι εσύ ε? "Δημοσκοπήσεις"-Βενιζέλοι σε εκπομπές.....Καλά........
 • nikos pezosΣάββατο 7 Απριλίου 2012, 15:48
  δηλαδη ρε Μαλακανεστη αν αφαιρεσεις τους 1200 που ρωτηθηκαν στο
  γκαλλοπ οι υπολοιποι 8500000 Ελληνες εχουν την ιδια γνωμη με σενα??
  Αλλα δεν φταις εσυ .....Φταιναυτοι που πετανε γιαουρτια χωρις να ξερουν..
  ......ΣΗΜΑΔΙ...
 • Α.Π.Σάββατο 7 Απριλίου 2012, 15:38
  Εχετε βαλθει να μας πείσετε οτι θα μας σωσουν τα δυο λαμογιοκομματα.
  Αντε κυριε Χατζηνικολάου και το επόμενο βήμα είναι διευθυντης ειδήσεων στο MEGA η SKAI.
 • γιαννηςΣάββατο 7 Απριλίου 2012, 15:32
  εαν ΔΕΝ ειναι κατευθηνομενη δημοσκοπηση, τοτε ειμαστε αξιοι της τυχης μας
 • nikos pezosΣάββατο 7 Απριλίου 2012, 15:25
  Δινετε βημα στα πιτουρα να λενε τις μαλα@ιες τους καΙ σας τα
  χωνουν...και απο πανω....
  ......ΠΟΛΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ .
 • ΑΝΕΣΤΗΣΣάββατο 7 Απριλίου 2012, 15:23
  Και πρέπει να πιστέψουμε τα 1200 τόσα άτομα από τα 8500000? Μα έχουμε τρελλαθεί τελείως?
 • Δημοσκοπιση των οπισθιων!Σάββατο 7 Απριλίου 2012, 15:23
  1) Ολοι δειχνουν μπακογιαννη εκτος βουλης.....οχι ομως ο Χατζηνικολαου.
  2) Η Μπακογιαννη φιγουραρει καθημερινα στο real.gr.....χωρις ουσιαστικο λογο.
  3) Δεν καταλαβαινω αφου στηριζετε την κυβερνηση παπαδημου και την πασοκοδημοκρατια.....τι το παιζετε αντισταση;;;
  4) Η πρωτη διαδικτυακη σας εκπομπη ηταν απαραδεκτη. Το Βενιζελο να τον δειτε μονος σας.
  5) ΕΓΩ ΕΔΩ ΑΦΗΝΩ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ.....REAL? FM.

  ΥΓ> Καλη σας νυχτα Κυριε Χατζηνικολαου και ελπιζω να βαλετε μυαλο. Διαβαστε τα σχολια του κοσμου εδω μεσα για να δειτε......ποσο πολυ απεχεται απο την πραγματικοτητα. Δεν συγχωραμε κανεναν απο εδω και περα.....Αλλαξες;;;; Σε Βουλιαξαμε!!!!Ευχαριστω.
 • ekolgesΣάββατο 7 Απριλίου 2012, 15:00
  (για να δούμε πότε θα το δημοσιεύσετε - 100 φορές πρέπει να το γράψουμε)
  αφήστε τις δημοσκοπήσεις και κάντε εκλογές και θα δούμε πόσο θα πάρει
  το μνημόνιο (πασοκ-νδ-λαοσ-μητσοτακενα-κουβελης)
  Η Ελλάδα τελείωσε με το μνημόνιο. ΚΑΝΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ σας περιμένουμε
  και μη νομίζετε ότι θα πάτε σπιτάκι σας και τέλος. ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ
 • Mordir_HamrethΣάββατο 7 Απριλίου 2012, 14:10
  Από δημοσκοπήσεις που ᾽᾽βοηθούν῾῾ συγκεκριμένα κόμματα έχουμε χορτάσει. Η προσπάθεια να ῾῾πειστώ῾῾ ότι τα 2 αυτά κόμματα θα με ῾῾ξανασώσουν῾῾ δεν πιάνει!!!
 • ΣτελιοςΣάββατο 7 Απριλίου 2012, 13:26
  Νικολα, βγες και πες μας για τα τρομερα western του '50 (τσαμπα ετσι?), και αλλες φοβερες διαφημισεις για γυναικεια περιοδικα, φαγητα!.....και αλλα τετοια υψηλου επιπεδου για να γελασουμε λιγο (βαλε και λιγο τον υμνο του Θρυλου καπακι). Τωρα τις δημοσκοπησεις και τα σπρωξιματα σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ντορακλα!, ΛΑΟΣ! αστα (και το γλειψιμο επισης)
 • ΠΟΤΑΜΙΤΗΣ ΣΑΚΗΣΣάββατο 7 Απριλίου 2012, 13:15
  ΒΑΛΑΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΕΣ ΤΟΣΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΑΣ, ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΞΑΡΤΗΣΗ.
 • παναγιωτηςΣάββατο 7 Απριλίου 2012, 12:54
  πολυ μικρο δειγμα.................
  και μαλιστα για πολλους που δεν θελουν τηλεφωνικα να μιλησουν
  γιατι δεν ξερουν με ποιον μιλανε
  και μαλιστα να πουν κιολας οτι ψηφιζουν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

  ΕΓΩ ΣΕ 2 ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙς ΤΟΥς ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.

  Αλλα στην δημοσκοπηση της zoogla gr σε 20 ερωτησεις απαντησα.

  και σε 20, 000 συμμετεχοντες η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ειχε 8, 1%
 • μιναΣάββατο 7 Απριλίου 2012, 12:43
  Κρίμα κ.Χατζηνικολάου, ειστε και εσεις μέρος του συστήματος, εναντίον των πολιτών........κριμα.......τέλος για μένα ο real και ότι συνεπάγεται η παρουσία σας στο δημοσιογραφικό χώρο (ραδιόφωνο, site, εφημερίδα).
  Με απογοητευσατε.
 • theofanisΣάββατο 7 Απριλίου 2012, 12:38
  Θα μπορουσατε να πειτε ποσο ποσοστο παιρνει το Κομμα Πειρατων ελλαδας σε αυτη την δημοσκοπηση?
 • ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑΣάββατο 7 Απριλίου 2012, 12:34
  ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ takis ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΔΩ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ.ΕΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΔΕΙΣ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΠΟΙΟΥΣ ΡΩΤΑΝΕ????????????.ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΤΙ ΦΑΓΗΤΟ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΚΟΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.
 • Yiannis rallisΣάββατο 7 Απριλίου 2012, 12:23
  As mou peite ti skeftontai kai perimenoun apo ta 2 megala komata giati apo oti vlepw prepei na einai poly volemenos o Ellinikos laos h POLU ILITHIOS. Egw den mpwrw na to eksigisw allios. Elpizw kapoios na me kanei na KATALAVW
 • NikosΣάββατο 7 Απριλίου 2012, 12:17
  Δημοσιογραφος της μπουρζουαζιας ειναι βρε παιδια.
  Τον εχουν "αφησει" να ειναι πρωτος και διαμαρτυρομενος. καποιος πρεπει να παιξειαυτον το ρολο και να "καθοδηγησει"
  Θα συναντηθουμεκαι με αυτον και με τα μεσα του στην καλπη
 • ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣΣάββατο 7 Απριλίου 2012, 11:24
  ΔΙΑΤΗΡΩ ΠΟΟΟΟΛΛΕΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΓΙ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ! ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΟΥΝ ...ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ "ΠΑΣΟΚ" !
 • takisΣάββατο 7 Απριλίου 2012, 11:00
  κ. Χατζηνικολαου θελουμε δημοσκοπηση στο enikos.gr
  Επίσης θα ήθελα να σας ρωτησω τα μυνηματα τα οποια γραφουμε τα διαβαζετε; η διαβαζεται οτι σας παρουσιαζουν οι συνεργατες σου ........

  Ευχαριστω πολυ για την κατανοηση
 • FORKOSΣάββατο 7 Απριλίου 2012, 10:45
  Άλλη μια καλοστημένη δημοσκόπηση (επειδή έχω δουλέψει σε τέτοια εταιρία , σου δίνουν λίστα με ονόματα για να πάρεις τηλέφωνο) για να συζητήσετε με τον Βενιζέλο την Τετάρτη, όπου εκεί θα ακούσουμε νέες φωνές μέσω ίντερνετ !!!
 • ΓΙΑΝΝΗΣΣάββατο 7 Απριλίου 2012, 10:17
  ΚΡΙΜΑ ΝΙΚΟ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΤΟΣΟ ΧΟΝΤΡΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ . ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΤΟ ΓΥΡΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΤΕ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ . ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΚΑΙ . ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ .
 • νικΣάββατο 7 Απριλίου 2012, 10:14
  ότι δηλαδή ο Σαμαράς εμπνέει τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη δεν το περίμενα... ότι είναι ικανός να προασπίσει τα εθνικά συμφέροντα ποιος? ο παλιός συγκάτοικος του Γιωργάκη? αυτός που λόγω πολιτικής ξετσιπωσιάς βύθισε το Σκοπιανό? ότι είναι ο καλύτερος συνέταιρος για επιχείρηση ποιος? αυτός που φάσκει και αντιφάσκει? και ότι τέλος είναι καλύτερος για αρχηγός κυβέρνησης αυτός που ήταν κατά του μνημονίου και τώρα θα το εφαρμόσει επειδή "αναγκάστηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση από την οποία παρέλαβε καμμένη γη"??? περαστικά σας
 • δημήτρηςΣάββατο 7 Απριλίου 2012, 10:07
  Και στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο μνημόνιο η Ντόρα έδειξε υπευθυνότητα και σοβαρότητα μακριά απο τους λαικισμούς και τις κωλοτούμπες των άλλων. Χαίρομαι γιτι η δμοσκόπηση του enikos δείχνει ότι η είσοδος της στη Βουλή αρχίζει να γίνεται πιθανοσίγουρη.
 • ντινος μεταξουργειοΣάββατο 7 Απριλίου 2012, 09:51
  πο να την βρεις την τσιπα κονομημενε χατζηνικολαου κολητε του πα-λιατσου να δημοσιευσεις τα σχολια ολων των αναγνωστων ??? δεν μασ ψηνετε πια, , ειστε πολυ χειροτεροι απο ολους, , γιατι τουλαχιστον οι αλλοι δεν κρυβονται , , βγαινουν και μιλανε στα ισια, , ευτυχως που κρατας για την ακροαματικοτητα και μονο 3-4 εκει μεσα που τιμουν την δημοσιογραφια και πληροφορουν τον κοσμακη, , αν εχεισς κολο διωξτους να δεις που θα παει η ακροαματικοτητα του σταθμου, , με τον κολητο σου τον τραγκα τα ιδια ακριβως ποσοστα σας υπαγορευσαν και αυτα βαλατε, , ειστε αξιολυπητοι, , μπορει να εχετε χρημα αλλα αυτο στα παπαρια μας , , ,
 • Γιάννης Σ.Σάββατο 7 Απριλίου 2012, 09:44
  Δεν μασάμε απο δημοσκοπήσεις...ο κόσμος έχει αποφασίσει...για αυτό τις εκλογές δεν τις ανακοινώνουν...ΤΡΕΜΟΥΝ τα μονοψήφια ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ποσοστά!!!!!!!! κε ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ...κάντε εδώ στο enikos ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ...ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ???????????????? θα είναι και ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΤΙΚΑ το ΔΕΙΓΜΑ.......
 • αστα να πανε!!!!!!!!!!!Σάββατο 7 Απριλίου 2012, 09:17
  Το ΚΚΕ πρεπει να ειναι "χαμηλα" γιατι θα ερθουν να μας αφησουν ανεργους και να μας παρουν τα σπιτια. Ασε που δεν θα μπορει και συμμαχικη SIEMENS να υποστηριζει και τα κομματα που στηριζουν τη "Δημοκρατια της Παραγκας". Η αληθεια θα φανει συντομα.
 • THODORISΣάββατο 7 Απριλίου 2012, 08:52
  ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΝΟΜΙΖΩ ΦΤΙΑΧΤΗ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΠΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ
 • vlasisΣάββατο 7 Απριλίου 2012, 08:50
  το πρωτο ραδιοφωνο το πιο αληθινο και αλλες μαλακιες.μαλλον κυριε χατζηνικολαου ρωτησες μονο το κυκλο σου και εβγαλες αποτελεσματα..κοιτα μονο μη καταληξεις ΡΑΔΙΟ ΓΟΗΤΕΙΑ στο τελος και γελαει και το μαυρο το σκυλι μαζι σου...συνεχισε και θα δεις πως ξηγιεται ο ελληνας.....
 • vlasisΣάββατο 7 Απριλίου 2012, 08:28
  χατζηνικολαου εκανες τη μαλακια της χρονιας με το να δημοσιευσης τετοιο ψεμα-δημοσκοπηση.και αυτο γιατι καποιους αλλους ελληνες ρωτησατε για να παρεις τετοιες απαντησεις!!!!!ΝΙΚΟ ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΙΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • ΔημητρηςΣάββατο 7 Απριλίου 2012, 08:22
  Οσοι γνωριζουν απο στατιστικη ξερουν οτι το μαγειρεμα ειναι ευκολο.
  1.- Με το μαγειρεμα της τυχαιας επιλογης του δειγματος.
  2.- Με τις ερωτησεις και τον τροπο υποβολης τους προς τους ερωτομενους.
  Εχοντας γνωση στατιστικης σας λεω:
  Ντροπη η παραπλανηση του ελληνικου λαου σε μια τετοια οικονομικη και κοινωνικη συγκυρια
 • gianna kΣάββατο 7 Απριλίου 2012, 07:27
  AN META ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΣΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ 35% ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΕΛΙΟΙ.ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΙΓΟΜΥΑΛΟΙ , ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΓΝΩΜΟΝΕΣ. ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ.
 • ΕλεήμωνΣάββατο 7 Απριλίου 2012, 06:49
  Κόφτη πλάκα. Ξύπνησε ο παλιός Δαπίτης.
 • θεσσαλονικιάΣάββατο 7 Απριλίου 2012, 04:52
  Πληρωμένες δημοσκοπήσεις μας δημοσιευεται ? από που προκύπτουν οι αριθμοί για ΠΑΣΟΚ και ΝΔ όταν όλος ο κόσμος βράζει από θυμό και αγανάκτηση ....Ελάτε στο πεζοδρόμιο να κάνετε δημοσκόπηση και όχι τηλεφωνικά σε συγκεκριμένα τηλεφωνα κομματικών στελεχών και φίλων των 2 μεγάλων κομμάτων....
 • geo77Σάββατο 7 Απριλίου 2012, 01:34
  ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΛΗΡΟΠΗΡΥΝΙΚΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΘΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΥΤΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΖΙΚΟΤΕΡΑ
  ΤΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΜΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ 2001 .ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ Η ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΙΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η ΠΙΟ ΔΕΞΙΑ .ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΧ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΤΥΧΟΝ ΝΟΘΕΥΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
 • batraxosΣάββατο 7 Απριλίου 2012, 01:25
  NIKO LYPAMAI ALLA MAS LETE PAPARIES.. 8A MAS TRELLANETE RE?? PSILOKSEBRAKWMA MOIAZEI H FASH.. APLA LYPAMAI.
 • panagiotisLΣάββατο 7 Απριλίου 2012, 01:15
  den exw logia gia autous pou tha ksanapsifisoun ND kai PASOK!!!!!
  aisxooooooooooooooooooooos.
 • Nikos loyposΣάββατο 7 Απριλίου 2012, 01:09
  Τη Νέα Δημοκρατία να προηγείται του ΠΑΣΟΚ κατά 3, 4 μονάδες εμφανίζει η τελευταία πανελλαδική δημοσκόπηση του Στατιστικού Τμήματος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, η οποία πραγματοποιήθηκε, μεταξύ 23 και 28 Μαρτίου, υπό την εποπτεία του Προέδρου του Τμήματος, καθηγητή κ. Επαμεινώνδα Πανά.

  http://www.theseanation.gr/news/powerhouse/dimos koipisi-2012.htm
 • ΚΩΣΤΑΣΣάββατο 7 Απριλίου 2012, 01:06
  ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ Ο ΣΥΧΩΡΕΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΑΡΜΠΑ ΟΘΩΝΑΣ, "ΚΩΣΤΑΚΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ". ΩΣΤΟΣΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΡΓΑΤΕΣ, ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ, ΧΕΙΡΩΝΑΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, , ΦΤΩΧΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΤΣΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ, ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ "Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΔΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟΝ", ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΑΙΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑ ΚΑΙ "ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩ.. " ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ, ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΟΜΙΛΩΝ, ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΙΩΝΕΣ, ΩΣ ΑΛΛΑ ΒΑΜΠΙΡ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΜΑΣ. ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ "ΔΕΞΙΑ" ΚΑΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΙΚΑ" ΤΗΣ "ΑΓΙΑΣ" ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΤΟΥ Ν.Α.Τ.Ο., ΤΟΥ Δ.Ν.Τ., ΤΟΥ Ο.Ο.Σ.Α., ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΝΘΡΑΚΑ ΚΑΙ ΧΑΛΥΒΑ, ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ Ο.Η.Ε. ΠΟΥ ΧΟΡΕΥΕΙ ΖΕΜΠΕΚΙΕΣ ΣΤΟ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗ ΤΡΑΣΤ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΘΩΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΔΩΝ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΥΑΓΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ. ΠΑΡΤΕ ΟΜΩΣ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΤΙ ΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΤΟΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΟΥΤΟ ΤΟΠΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ. ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ ΕΜΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟ 90% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΑΓΚΩΤΟ Κ.Κ.Ε. ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΠΡΕΠΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΘΕΡΙΕΨΕΙ ΤΟΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΦΤΩΧΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΦΡΑΠΕΔΕΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ, ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΘΟΥΣ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΥΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΟΥΣ "ΕΤΑΙΡΟΥΣ" ΜΑΛΛΟΝ "ΕΤΑΙΡΕΣ" ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ, ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΛΩΡΗ ΣΤΑ ΓΕΡΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑ"ΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΡΟΜΟ ΔΥΣΚΟΛΟ, ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΘΥΣΙΕΣ, ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΡΟΜΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΤΟ ΤΣΑΚΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ. ΕΥΚΟΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
 • ΓιάννηςΣάββατο 7 Απριλίου 2012, 00:49
  Γιατί δεν μας λέτε ποιά κόμματα είναι μέσα στο 5, 86%

  Τι ποσοστό έχει το κόμμα Πειρατών;
 • oxi_stoys_mnhmoniakousΣάββατο 7 Απριλίου 2012, 00:35
  αφήστε τις δημοσκοπήσεις και κάντε εκλογές και θα δούμε πόσο θα πάρει το μνημόνιο (πασοκ-νδ-λαοσ-μητσοτακενα-κουβελης)
  Η Ελλάδα τελείωσε με το μνημόνιο. ΚΑΝΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ σας περιμένουμε
 • georgiaΣάββατο 7 Απριλίου 2012, 00:29
  φιλοι καλησπέρα..θα καταθεσω την προσωπικη μου εμπειρια...ειμαι μηχανικος και εχω τεχνικο γραφειο σε δυτικό προάστειο της αθήνας..καθημερινα μιλώ με πολίτες , από άνεργους , συνταξιούχους , δημοσίους υπαλλήλους , εισοδηματίες , μορφωμένους , μέχρι καλοβολεμένα στελέχη υγιών επιχειρήσεων...όλοι βρίζουν τα δύο μεγάλα κόμματα..τα έχουν σιχαθεί..ακόμα και οι βολεμένοι δημόσιοι δεν θα τους ψηφίσουν γιατί τους ξεβόλεψαν και αυτους...λυπάμαι ειλικρινα για τη λάσπη και το ψέμα , για τα λαμόγια τους δημοσκόπους που προσπαθούν να παραπλανήσουν και να δημιουργήσουν ρεύμα...η κοινωνία θα τους σαρώσει και τότε να δούμε τι δουλειά θα κάνουν όλα τα λαμόγια και τα πρακτόρια...παλεύουμε καθημερινά για τον επιούσιο , δεν σκύβουμε το κεφάλι , διατηρούμε την αξιοπρέπεια μας και περιμένουμε την ανάσταση του Ελλάδας μας..ο λαός θα σαρώσει τους πάντες και το παραμύθι θα τελειώσει...
  ...Νίκο Χατζηνικολάου σε παρακολουθώ χρόνια και ελπίζω το enikos να μην έγινε για εκτόνωση των αγανακτισμένων πάνω σε ένα πληκτρολόγιο
  ...μην μας δουλεύετε για τι δεν μασάμε ...
 • NIKOSΣάββατο 7 Απριλίου 2012, 00:17
  ΝΙΚΟ ΑΣΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ....ΚΑΙ ΣΥ ΤΕΚΝΟΝ ΒΡΟΥΤΕ?
 • Jimmy Bloody RoseΣάββατο 7 Απριλίου 2012, 00:05
  ΥΓ. Η μοναδική περίπτωση που όντως τα δύο κόμματα της καταστροφής θα μπορέσουν να διατηρήσουν υψηλά τα ποσοστά τους, είναι μόνο αν είναι υψηλά τα ποσοστά της αποχής, του λευκού ή του άκυρου!
  Όλες αυτές τις μαλακίες που κάποτε μας έπαιρνε να κάνουμε ως "διαμαρτυρία", ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΑ!!!

  Οι άνω των τριάντα είμαστε πλέον "σκόνη στον άνεμο"!
  Το θέμα είναι να δούμε τί μπορούμε να κάνουμε για τις νεότερες γενιές!!!
  Επιτέλους ας το καταλάβουν ΟΛΟΙ οι συναισθηματικοί ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!
  Ο Ανδρέας και ο Καραμανλής πέθαναν! Σε λίγο κι εμείς! ΞΥΠΝΑΤΕ!!!
 • ΦαιηΣάββατο 7 Απριλίου 2012, 00:03
  Μάντης κακών γενικώς δεν είμαι. Αλλά μην ξεγελιέστε. Το Πασοκ με τη ΝΔ θα Φτάσουν ανετότατα το 48%-50% , για να μην πω αρκετά παραπάνω .Κάνετε ένα γύρω στη δουλειά σας. Όλοι τους περνάνε από γενεές 14 αλλά πιστεύετε ότι μόλις θα φτάσουν στην κάλπη το χεράκι τους δε θα πάει εκεί που πήγαινε παλιά; Μακάρι να πέφτω έξω , αλλά δεν το νομίζω.
 • Νίκος Λ.Παρασκευή 6 Απριλίου 2012, 23:42
  Αρκετό καιρό λέω, ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι άνθρωπος του
  συστήματος, και με λοιδορούσατε.
  Πρώτα με τους καλεσμένους την περασμένη βδομάδα και τώρα με τη
  δημοσκόπηση, αρχίζετε να καταλαβαίνετε.
  Περιμένετε, στη προεκλογική περίοδο θα δείτε ΠΟΛΛΑΑΑ!!!!!
 • giorgosΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 23:42
  reta zoa an ola ta antimnimoniaka komata enonontan tha skizane siriza kke aneksartitoi elnhnes kai koybelis 28 ta ekato kai tha eksefrazan kai tin pliopsifia!!! kati panilithioi akomh strefontai pros nd, ,
  pali tha ton pioyme eleos nd pali aytoi oi elines den mporoyne na doyne tipote parapera
 • nikosΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 23:38
  ΝΙΚΟ ΜΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ, ΚΑΝΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙ ΣΤΟ ENIKOS.GR, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΑΝΤΕ ΓΙΑ...........................
 • μαρικα μητσοτακηΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 23:24
  αν γινουν ποτε οι εκλογες εχει να πεσει νοθεια που αυτα τα ποσοστα που βλεπουμε τωρα στην συγκεκριμενη ερευνα θα τα ευχομαστε!!!
 • Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ 103%Παρασκευή 6 Απριλίου 2012, 23:19
  13, 5 + 20, 8 + 8 + 2, 9 + 6 + 2, 5 + 2, 1 + 7, 8 + 1, 4 + 2, 1 + 1, 1 + 7, 1 + 25, 4 + 2, 3 = 103
  ΑΠΟ ΚΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΤΙΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ
 • ΒιολέταΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 23:16
  Εμένα δεν με ρώτησε ΚΑΝΕΙΣ!!! Ούτε γνωστούς, φίλους και συγγενείς μου.
  Δικαιούμαι λοιπόν να αμφισβητώ τα αποτελέσματα. Μεθοδευμένα ή μη, ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΊΝΟΝΤΑΙ στην Ελληνική πραγματικότητα
 • giannisΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 23:07
  ειναι αληθεια οτι τον Απριλιο του 11 η αντιμνημονιακη τοτε ΝΔ του Σαμαρα επερνε μονο 19, 4%........
 • ΒΑΣΙΛΗΣΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 22:55
  ΤΟ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΟ ΡΩΤΑΝΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ??? ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ??? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ??
 • kostasΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 22:43
  απαραδεκτος, η ενημερωση που μου πασαρης , ειναι αυτη που τρωω στη μαπα τα τελευταια δεκα χρονια κ βαλε.
 • ΘανασηςΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 22:40
  Πολλοι εδω μεσα θελουν να γινει και μια διαδυκτιακη δημοσκοπηση για να δουν ολοι τα πραγματικα ποσοστα των κομματων και οχι αυτα τα "καλπικα" νουμερα που εβγαλε αυτη η παγκοσμιως αγνωστη εταιρια.Εγω λεω οτι επειδη αυτο δεν προκειτε να γινει για ευνοητους λογους, διαβαστε ολα τα σχολια και θα διαπιστωσετε ευκολα την πραγματικοτητα.Ευχαριστουμε κ.Χατζηνικολαου για τις υπηρεσιες σας
 • MariosΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 22:40
  Χατζηνικολάου δοσίλογε πως είναι δυνατών στο ένα γράφημα το 57, 42% να μην θέλει να πει ούτε καλημέρα και σε άλλο γράφημα το 34, 89% να ψηφίζει ΠΑΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
  Απατεώνα πουλημένε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • ΑΠΟΣΤΟΛΗΣΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 22:28
  Ανοιγμα της ψαλίδας μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ, σημαντική άνοδο των αναποφάσιστων και πτώση του ΚΚΕ και της Δημοκρατικής αριστεράς καταγράφει το νέο κύμα της δημοσκόπησης Crisis Monitor που διενεργεί ανά δεκαπενθήμερο η εταιρεία Metron Analysis.

  Σύμφωνα, με τη μέτρηση που έγινε χθες και προχθές σε πανελλαδικό δείγμα 1.201 ατόμων, το ΠΑΣΟΚ παρουσιάζει μείωση των ποσοστών του κατά 2, 5% σε σχέση με την καταγραφή που έγινε πριν από δύο εβδομάδες, λιγές ημέρες μετά την ανάδειξη του Ευάγγελου Βενιζέλου στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

  Η Νέα Δημοκρατία σημειώνει αύξηση ποσοστού κατά 0, 7% από το 12, 7 στο 13, 4%.

  Οι τρίτοι της προηγούμενης μέτρησης με 8% Ανεξάρτητοι Ελληνες γίνονται τέταρτοι με 6, 9%. Η Δημοκρατική Αριστερά πέφτει από το 7, 8 στο 5, 8%, το ΚΚΕ από το 7, 2 πέφτει στο 6, 8%, ο ΣΥΡΙΖΑ από το 6, 6 ανεβαίνει στο 7, 4%, η Χρυσή Αυγή από το 3, 8 πέφτει στο 3, 6% και οι Οικολόγοι Πράσινοι ανεβαίνουν από το 2, 1% στο 2, 9%.

  Ο ΛΑΟΣ από το 2, 1 πέφτει ακόμη περισσότερο στο 1, 9% ενώ εντυπωσιακή είναι αύξηση όσων δηλώνουν αναποφάσιστοι από το 11, 5 στο 16, 2%.

  Μετά τις αναγωγές των ποσοστών τα κόμματα εμφανίζουν τα εξής ποσοστά:

  ΝΔ: 20, 8%

  ΠΑΣΟΚ: 15%

  ΣΥΡΙΖΑ: 11, 5%

  Ανεξάρτητοι Ελληνες: 10, 6%

  ΚΚΕ: 10, 5%

  Δημοκρατική Αριστερά: 9%

  Χρυσή Αυγή: 5, 5%

  Οικολόγοι: 4, 6%

  ΛΑΟΣ: 3%
 • Νίκος Γ.Παρασκευή 6 Απριλίου 2012, 22:27
  κ. Χατζηνικολάου αυτή η καινούργια εταιρία δεν θα πάει καλά . Θα είναι τόσο μα τόσο έξω τα ποσοστά της με τα πραγματικά , που από ντροπή θα κατεβάσει ρολλά. Συριζα και Καμένος θα πάρουν ο καθένας πάνω από 15%
 • ΚΥΨΕΛΗΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 22:26
  ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ;
  ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ;
  ΑΙΣΧΟΣ
  ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ
  ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΟΘΕΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ
 • sir johnΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 22:22
  ................
 • ΚΟΥΛΙΖΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 22:20
  ΤΕΛΙΚΑ ΝΙΚΟ ΜΟΥ ΒΛΕΠΟ ΚΑΙ ΕΔΟ, ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΠΑΛΙ ΚΑΤΕΦΘΙΝΤΗΡΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟ ΓΓΑΛΟΠ!!!!
 • panagiotisΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 22:18
  Μην πιστεύεται στα ψέματα των υπαλλήλων. Δημιουργούν την ψευδαίσθηση πως τάχα τα πράγματα οδηγούνται σε συγκυβέρνηση ώστε να απογοητευτεί ο κόσμος και να μην κατέβει στις εκλογές. Εμπιστευτείτε τα μάτια σας, κοιτάξτε γύρω σας. τ πράγματα έχουν αλλάξει. Επιλέξτε το κόμμα που είναι πιο κοντά σε εσάς μετά από σκέψη. Μακριά από δοσίλογους και προδότες. Μαυρίστε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ. Μακριά από ΛΕΥΚΟ και ΑΚΥΡΟ. Είμαστε Έλληνες και ξέρουμε, μετά από κάθε τραγωδία υπάρχει η κάθαρση. ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΤΕ!
 • manosΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 22:15
  pou einai ta sxoliaaaaaaaaaaa???????????? logokrisiaaaaaaaaaaa!!!!!!!
 • fanisΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 22:09
  πρέπει να ντρέπεστε όλοι εσείς που παρουσιάζετε τέτοια τερατώδη αποτελέσματα.κάντε ανοιχτή δημοσκόπηση στον ιστότοπό σας και θα δούμε εαν παίρνουν πασοκ-ν.δ πάνω απο 15 % μαζί...........Ισως πρέπει να κάνουνε νέο κόμμα μαζί .τους έχω και όνομα : ΝΕΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ
  φωτιά να τους κάψει και αυτούς και όλους τους συνεργούς τους !!!!!!!!!!!
 • ΑΝΕΣΤΗΣΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 21:58
  ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑΙΔΙΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟ. ΑΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ .ΩΣ ΕΔΩ . ΟΥΤΕ ΕΝΙΚΟΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΒΓΑΛΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΑΠΑΤΗ
 • ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΣΙΡΟΠΟΥΛΟΣΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 21:58
  ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!
  ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΙΑΝ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΛΗΣΤΑΡΧΟΥΣ ΝΑ ΔΗΜΕΥΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ!
 • Πάνης ΑγουρίδηςΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 21:50
  Ευχάριστω να βλέπουμε κονσερβα δημοσκοπήσεις αλλά πολύ δυσάρεστο να κονσερβάρουμε τις απαντήσεις των ερωτηθέντων. Αυτό το δείγμα που είδαμε μοιάζει περισσότερο με συνταγή γλυκού του Παρλιάρου παρά έρευνα με πραγματικό στόχο την ενημέρωση. Η πραγματική δημοσκόπηση είναι συλλογή απο ευστοχότατες απαντήσεις που βρίσκονται κάτω απο την γραφοποιημένη δημοσκόπηση
 • ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 21:47
  ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ.ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΟ ΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΝΟΥΜΕΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΤΑ ΠΗΣΤΕΥΕΤΑΙ.ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΨΗΦΗΣΕ ΣΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΟΜΑ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΗΣΕΙ ΜΠΑΤΣΟΚ.ΕΓΩ ΩΣ ΠΡΩΗΝ ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΠΑΤΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ 3 ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΚΡΙΤΕΡΟ
 • τάσοςΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 21:46
  Δεν ξέρω αν οι δημοσκοπήσεις είναι αληθινές η όχι …το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ντρέπομαι για τους έλληνες που έστω και για πλάκα κάποιος λέει ότι θα ψηφίσει τα δυο κόμματα που μας έφεραν σε αυτό το μαύρο χάλι
 • ΚΩΣΤΑΣΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 21:34
  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ.....ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΟΧΙ. ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ....ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΥΣΙΑ.....
 • ΑνδρεαςΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 21:32
  Οι λουμπεν και οι περιθωριακοι ραβουν ταγερακια για την ημερα που θα ορκιστουν κυβερνητες. Η πολιτική παρανοια των Ελληναραδων με ασυναρτητες θεσεις και αναρθρες κραυγες καλλιεργουν την εθνικη καταστροφή. Πολιτικα ρετάλια (μελη του πολιτικου προσωπικου στο παρελθόν και τωρα) χωρις θεσεις και με πληρη ασαφεια στοχων διεκδικουν και κερδιζουν την συμπαθεια εκεινων που μεχρι χθες συντηρουσαν το δικομματισμό.
  Πιο επικινδυνοι απο τους καιροσκοπικους πολιτκους που πολιτευονται με ασυναρτησιες ειναι οι "εκδικητικοι" ψηφοφόροι. Οι χθεσινοι ξεγελασμενοι ανενηψαν και μετατραπηκαν σημερα σε κηνσορες. Μια φορα ξεγελασμενος μια ζωη ξεγελασμενος λεει ενας κινεζος σοφος.
 • ΚΩΣΤΑΣ-ΓΙΑΝΝΕΝΑΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 21:22
  ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ! Αλλη μια στημενη δημοσκοπηση-γλυψιμο στους προδοτες. Ευτυχώς οι περισσότεροι απονεμουν τα "εύσημα" στο "μαχητικό" δημοσιογράφο-χειραγωγό. Τα συνεταιράκια έχουν κάτω απο΄35% και σύντομα κάτω από 30% (αν ο λαος ειχε μνημη θα έπρεπε να μη μπουν στη Βουλή ή μάλλον να μπούν στον Κορυδαλλό). Ο αγωνιστής αυτόχειρας ενεργοποιεί τα αντανακλαστικά του μουδιασμένου λαού. Οσο και να υπηρετειτε τα ΜΜΕ το συστημα, οσο και να υπαρχουν ακομη οι "κολλημενοι" με τα κομματα εξουσιας-προδοσιας, αυτη τη φορα ο λαος δεν θα ψηφισει ξανα τους δολοφονους-εκμεταλλευτες του, τη στιγμη μαλιστα που το ξερει προκαταβολικα. Μισο μισθο τον Ιουνιο (για οσους θα εχουν ακομη δουλεια) & τον Οκτωβριο νεα μειωση, σταση πληρωμων στο Δημοσιο, οχι θερμανση, οχι φαρμακα, φορος-ενοικιο στο σπιτι σου. Δεν ειναι δυνατον, οσο ραγιαδες & κοντοφθαλμοι να ειναι. Οχι στα τσιρακια των ξενων. Οχι στο λευκό/αποχή. Ψηφο στα κομματα που μπορούν και θελουν να μας απεγκλωβισουν απο το σπιραλ του αργου θανατου.
  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!
 • Konstantinos AlampasisΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 21:21
  Ο κόσμος απαιτεί να τρέξει δημοσκόπηση στο enikos.gr. Στο parapolitika.gr το τόλμησαν και συμμετείχαν πολλές χιλιάδες κόσμου, γιατί όχι κι εσείς; Μήπως γιατί εκείνοι ακόμα τρέχουν να μαζέψουν τα αποτελέσματα;;;;;
 • ManosΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 21:21
  Koukouroukou h dimoskopisi!! re mhn trwte to paramythi tou kathe dimosiougrafou tou k tou blog tou...oloi oi diosiografoi twra teleytaia exoun to blog tous k to xrhsimopoioun opws tous voleyei.o kyrios xatzinikolaou exei tous logous tou na vgazei moufa dimoskopisi sto site tou opws moufa dimoskopisi exei k o tragas sto crash.Aytoi re seis thn exoune kanei thn konoma tous oti k na ginei exasfalismenoi einai.deite tis diafimiseis tou enikos gia paradeigma ...TRAPEZES, real news , enikos k kati ksekarfwtes.to enikos k thn efhmerida tsampa diafimizei k pairnei k xrhmata logw twn diafimhsewn .kanonika h dimoskopisi prepei na katevei k as kanei o kyrios xatzinikolaou mia dimoskophsh edw sto enikos na sygrinoume ta apotelesmata me ayth thn moufa edw..
 • Lapis LazuliΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 21:15
  Καλά είναι δυνατόν να μπαίνει η Ντόρα στη βουλή; Και να φεύγουν ψηφοφόροι από το ΠΑΣΟΚ και να πηγαίνουν στην...Ντόρα και όχι στο κόμμα της Κατσέλη και μάλιστα με το ίδιο ποσοστό που πηγαίνουν προς το ΚΚΕ;;;; Και να φεύγουν περισσότεροι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ προς ΝΔ παρά προς ΣΥΡΙΖΑ;;; Και πως διατηρείται ο ΛΑΟΣ σε αυτά τα ποσοστά και μπαίνει στη βουλή όταν δεν φεύγουν καθόλου ψηφοφόροι της ΝΔ προς ΛΑΟΣ και ενώ είναι βέβαιον ότι ο ΛΑΟΣ αιμορραγεί και προς ΝΔ, και προς Καμμένο και προς Χρυσή Αυγή;;;;;
  Αυτή η δημοσκόπηση έχει τρομερά προβλήματα...τουλάχιστον βγάζει άθροισμα κομμάτων 100% γιατί σε κάτι άλλες δημοσκοπήσεις το είδαμε και αυτό...να έχουν όλα τα κόμματα άθροισμα μεγαλύτερο από 100%...
 • petrosΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 21:14
  Από τα κόμματα αυτά, ΠΑΣΟΚ ( πρωτίστως ) και ΝΔ, πρέπει να πέσουν ακόμα πιο κάτω. Επιπλέον, ΛΑΟΣ και ΔΗΣΥ, δεν πρέπει να μπουν στη Βουλή, γιατί όλοι αυτοί εκπροσωπούν τα παλιά τζάκια.
  Επιπλέον, το Άρμα Πολιτών ( Δημαράς ) και η Κοινωνική Συμφωνία ( Κατσέλη ) ή πρέπει να συνεργαστούν μεταξύ τους ή πρέπει να ενισχύσουν άλλα κόμματα, όπως τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τη Δημ. Αριστερά ή τον ΣΥΡΙΖΑ.
  Θα επιθυμούσα, επίσης, να δω στην Ελληνική Βουλή κόμματα, όπως ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας και η Κοινωνία.
 • nikos pezosΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 21:11
  ...Aπαντηση στο σχολιο...takis...6/4/2012 και ωρα 19¨16....
  Τι μαλ@@ιες λες ρε μαπα?????
 • reactΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 21:02
  Φροντίστε στην επόμενη φορά να περιλαμβάνεται και η Δράση-Φιλελεύθερη Συμμαχία στην έρευνα.
 • ΓιάννηςΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 20:59
  παραμύθια! για δείτε την δημοσκόπιση του τρομακτικού που έχει ως τώρα δείγμα 42, 633.

  ούτε 9% πασοκ με νδ μαζί. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ!
 • toroloco13Παρασκευή 6 Απριλίου 2012, 20:58
  θα δειτε το επαμ του καζακη και θα τριβετε τα ματια σας ερχομαστε ειμαστε πολλοι
 • δημητραΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 20:57
  τι είναι αυτό που σας φοβίζει τόσο μα τόσο ώστε, ενώ αυτοαποκαλιστε πλουραλιστικός σταθμός και όπως ισχυρίζεστε σε σας προβάλονται όλες οι απόψεις , τότε γιατί αρνηστε να παρουσιάσεται και να προβάλεται τις θέσεις τις προτάσεις τις παρεμβάσεις και τα πολιτικά πρόσωπα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ;. Αφορμή για το σχόλιο είναι η δημοσκόπηση που αναρτήσατε ΑΛΛΑ δυστυχώς χωρίς την πολιτική δύναμη που λέγεται ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
  Παρακαλώ όπως μου απαντήσεται
 • mitsΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 20:56
  siga na min paroun 35% ND kai PASOK!!!
  PATE KALA??
  OUTE 22 DEN THA PAROUN KAI OI DYO MAZI...
  YMARTON PIAAAA..
  TI ALLO PREPEI NA MAS KANOUN DHLADH GIA NA MHN TOUS PSIFISOUME...EXOYN GREMISEI TA PANTA...
  OUST!!!!
 • ΕΛΕΝΗΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 20:55
  Ποσα πηρες πετσαφι Χατζηνικολακη?τρυφερουλι...
 • George G.Παρασκευή 6 Απριλίου 2012, 20:53
  Είναι τελείως ανακρηβής δέν λαμβάνονται υπ' όψιν τα μεγάλα αστικά κέντρα
  που συγκεντρώνουν το 75% του εκλογικού σώματος και επιτέλους σταματίστε το δούλεμα με το ψυχολογικό ποσοστό ασφαλείας και κουροφέξαλα μήν προσπαθήτε να χαληναγωγήσετε τον κόσμο.
 • ΧρήστοςΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 20:51
  Ποιο κόμμα ΔΕΝ θα ψηφίζατε αν την επόμενη Κυριακή είχαμε εκλογές;
  ΠΑΣΟΚ-ΝΔ σημειώνουν τα υψηλότερα ποσοστά.

  Επόμενη ερώτηση

  Ποιο κόμμα ΘΑ ψηφίζατε αν την επόμενη Κυριακή είχαμε εκλογές;
  ΠΑΣΟΚ-ΝΔ σημειώνουν και πάλι τα υψηλότερα ποσοστά.

  Σημείωση και οι δύο ερωτήσεις απευθύνονταν στα ίδια άτομα και απαντήθηκαν από τα ίδια άτομα.

  Τα συμπεράσματα δικά σας!
 • αγγελοςΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 20:46
  οποιος εχει το κουραγιο ας διαβασει την αποψη του κοσμου γιατην δημοσκοπηση αυτη.Τελικα θα ηταν καλυτερο να μην χαλατε χρηματα για να δωσετε τετοια ποσοστα στα λαμογια μπορειτε να τα γραψετε και μονοι σας και να τους δωσετε και μεγαλυτερα!!!!! Ελπιζω στις εκλογες το αποτελεσμα να ειναι το πραγματικο του κοσμου και να μην ζησουμε παλι το να ψηφιζουν και τα δεντρα γιατι αυτη την φορα αυτο δεν θα γινει ανεκτο οσες τυπου force και να φερουν στην χωρα, θα τους παρει ο διαολος στην καλυτερη περιπτωση αν ειναι τυχεροι!!!!!!!!!!!
 • Σωστος ο ΧατζηΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 20:44
  Ολοι πασοκοδουδου θα ψηφισουμε Νικο, ας σε κραζουν οι απο κατω, δικιο εχεις. Ολοι γουσταρουμε να γινουν οι μισθοι μας Βουλγαριας, Σκοπιων, Αλβανιας, γιατι οχι και Μπαγκλαντες. 51% θα παρουν οι σωτηρες μας. Συνεχισε την καλη δουλεια κι ενημερωσε μας παντα και μονο με αληθειες οπως ξερεις να κανεις καλα απο τον καιρο που ησουν στο μεγκα....
 • μπαμπηςΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 20:41
  συμπατριωτες μου καλησπερα, , μην πιστευετε στημενα γκαλοπ του χατζηνικολαου, , εναι δικος τους και αυτος , , , απο το real.fm αν θελετε ενημερωση ακουτε τις καθημερινες μονο ελληνοφρενεια 1 με 2 και σεραφειμ κοτρωτσο 8 με 10 το βραδυ και τα σαββατοκυριακα τους τετυ μποιδες 10 με 1, , καλη λευτερια , , τα πραγματικα ποσοστα ειναι πανω απο 15 τα 100 και για συριζα και για ανεξ, .ελληνες, , μη μασατε, ,
 • GEORGEΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 20:40
  lefteri Δεν καταλαβαίνω για ποιούς τα λές Αυτά?? Η ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ έρχεται από αυτούς που μας Δουλεύουν τόσα Χρόνια και Μας έχουν πιεί το ΑΙΜΑ. ΕΣΥ ΠΟΥ ΖΕΙΣ?? ΛΥΣΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ?
 • ΣπύροςΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 20:40
  Συμφωνώ απολύτως με όσα γράφει o lefteris. Ιδιαιτέρως για το αν διαβάζετε τα σχόλια των "αναγνωστών" σας.
 • DONNAΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 20:37
  KYRIE XATZINIKOLAOY ALI MIA TETOIA DIMOSKOPISI KAI TH HASETE TIN EMPISTOSINI MAS. SIMFONO ME TOUS IPOLIPOUS ALLA O ALEKSANDROS KAI O KASTANIDHS DHMHTRHS EXOYN KAPOU DIKIO.
 • ΔημήτρηςΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 20:36
  Σιγά μη μπαίνει στη Βουλή η Ντόρα και δε μπαίνει το ΕΠΑΜ! Η ΝΔ και το Πασοκ πέθαναν!!!
 • ΣτεφανοςΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 20:36
  Αντι να προσπαθειτε να ερμηνευσετε τη δημοσκοπηση επιλεξτε να την αγνοησετε. Εγω ειμαι διδακτορικος φοιτητης στατιστικης και η γνωμη μου ειναι οτι το μονο που καταφερνουν οι δημοσκοπησεις (ειτε λενε αληθεια ειτε ψεματα) ειναι να διχαζουν τους Ελληνες. Αν παιρνω ενα μηνυμα απο αυτη αλλα και απο τα σχολια που ακολουθουν, ειναι η τρομακτικη διασπαση της κοινωνιας.

  Εκτιμηση μου ειναι οτι οι αναγνωστες του φορουμ ειναι ως επι τον πλειστον μορφωμενοι, και σιγουρα οχι πουλημενοι η βολεμενοι. Ας βαλουμε λοιπον το μυαλο μας να δουλεψει και ας φιλτραρουμε ολες τις παπα..ες που μας περνανε τα media, οι πολιτικοι η οποιοσδηποτε αλλος.

  Προσωπικα πιστευω οτι ενας ειναι ο δρομος προς την ευημερια. Πρεπει να παψουμε αμεσως, με δικαιολογια την κριση να ηθικοποιουμε και να νομιμοποιουμε πραξεις ανηθικες και παρανομες. Η δυναμη του ψηφοφορου δεν ειναι στην ψηφο του (θα ηταν αν λειτουργουσαμε σε ενα καθεστως πραγματικης δημοκρατιας), ειναι στην επιλογη του να σκεφτεται και να πρατει ως ελευθερος ανθρωπος. Οσο αφηνουμε λοιπον την κριση να επηρρεαζει τις αξιες μας και την ηθικη μας, γινομαστε σκλαβοι της. Οσο αφηνουμε παπαγαλακια, λαικιστες δημοσκοπους δημοσιογραφους να μας περνανε μηνυματα χωρις να ξεσκαρταρουμε την πλεμπα χανουμε κομματι της ανεξαρτησιας μας.

  Ας ανακτησουμε λοιπον την ελευθερια αυτη και ας τη χρησιμοποιησουμε για το καλο του εθνους. Το εχω ξαναπει μεσα στο φορουμ. Το να δεις στις ειδησεις τους αγροτες να κλεινουν τους δρομους και να βριζεις την επομενη μερα ολους τους αγροτες, η το να δεις ενα γιατρο να παιρνει φακελακι και να βριζεις ολους τους γιατρους ειναι οτι πιο επικινδυνο για την κοινωνια μας.

  Μην αφηνετε κανεναν να σας διαμορφωνει αποψη. Ακομα και αν νομιζετε οτι δεν το κανετε, ρωτηστε τον ευατο σας και σιγουρευτειτε.
 • θανασηςΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 20:34
  κε χατζηνικολαου εδω και τρεις μηνες ειστε πρωτος ραδιοφωνικος σταθμος προσεξτε γιατι οσο δυσκολα ανεβηκατε σε αυτην την θεση ξερετε ποσο γρηγορα κατρακυλατε με τα αθλια και φιλοκυβερνητικα σας αρθρα...ειναι κατι οπως οι τροπολογιες της βουλης...!!!! απλα προσεξτε...!!!
 • ANNAΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 20:24
  ΣΤΗΜΕΝΗ Η "ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ". ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ;
 • δημητρης καρδιτσαΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 20:15
  ειναι δυνατον τωρα να δινουμε σημασια δε διαδυκτιακες δημοσκοπησεις?
  πλακα κανουνε τωρα? καταρχην δε βασιζονται σε σταθμιθμενο δειγμα. πολυ σημαντικο αυτο. μπαινει καποιος στο διαδυκτιο και ριχνει και μια ψηφο. λεει τοιποτα αυτο?. υπαρει σταθμιση? υπαρχει αντιπροσωπευση δειγματος σε ολη τημ ελλαδα αναλογα με τον πληθυσμο? οχι ε τοτε τι συζηταμε.
 • gkΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 20:14
  Φυσιολογικότατη η Δημοσκόπηση. Το πασοκ παίρνει περίπου 18%. 18% επίσης λέει να μην αρθεί η μονιμότητα στο Δημοσιο... κτλ. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

  ΝΔ-ΠΑΣΟΚ θα κινηθούν κοντά στο 45%.

  Οι υποστηρικτές της δραχμής να σταματήσουν να σκούζουν..., η παραμονή μας στο ευρώ είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ αλλά πρέπει να ξεστραβωθούμε και να ψηφίσουμε (υποψηφίους-δεν αναφέρομαι στους αρχηγούς) σοβαρούς ανθρώπους που προέρχονται από την κοινωνία και όχι βουλευτάδες σαν αυτούς που μαζεύτηκαν στο κόμμα καμμένου που πουλάνε λαϊκισμό για να μην χάσουν τις καρεκλίτσες τους...
 • psifizw pasok(stis dhmoskophseis toys mono...axaxax)Παρασκευή 6 Απριλίου 2012, 20:04
  @mairi-foititria, egw toys eipa tha pshfisw pasok....xaxaxaxax...tha fane poly mayro leme...axxaxaxaxax ps. o k. niklakhs mas edw, exei kairo poy ton exei gyrisei ton skopo...se kako tha toy vgei.
 • στεφανος γεωγριουΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 20:03
  καλά εντάξει μας πείσατε...στο δρόμο της παραπληροφορησης και εσείς..ξαφνικά απο εκεί που ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ- ΔΗΜΑΡ είχαν πάνω απο 10% τώρα έχουν κάτω και απο 9%...έχει μεγάλη πλάκα πάντως..προτείνω πάντως να κρατήσουμε όλοι αυτές τις δημοσκοπήσεις και μετά τις εκλογές να τις ξαναδούμε...και τότε να δούμε που θα κρυφτούν όλοι οι "επιστήμονες δημοσκόποι".....άραγε υπάρχει νόμος να ελγχούν τα στοιχεία αυτά με κάποιο τρόπο και αν είναι μαιμού να αποδοδθούν ποινικές κυρώσεις ???
 • SfentoniX o ManoliXΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 19:59
  Λαμπρά! απ όσο μπορεί να καταλάβει το πτωχό μυαλό μου περίπου το 35% των ψοφοφόρων εμμένει σταρχιδιστικά στο διεστραμμένο αυτισμό του στηρίζοντας το στείρο διεφθαρμένο και ένοχο Νεο ΔημομΠΑτΣΟΚ...Αυτό το 35% ή τα έχει πάρει, ή είναι ηλήθιο ή συνειδητά αυτοκτονεί και παρασύρει και όλα μαζί του. Τα μαγαζάκια και παραμάγαζα της Αριστεράς ομφαλοσκοπούν το καθένα στο μικρόκοσμό του ως άλλοι προτεστάντες κάθε γωνιά και η μόνη αλήθεια (για τους ίδιους ενν.) Το Αυγό του φιδιού εκκολάπτεται στην ανέχεια και τη ξενοφοβία. Η κοινωνία ρημάζει παραλυμένη και τρομοκρατημένη από τους εξουσιαστές και τ αφεντικά τους τους Τραπεζίτες (Αγορές το καλλιτεχνικό τους)...
  Οι μόνοι που έχουν ζωή στους γεννητικούς τους αδένες _ ο ήρως Καραϊσκάκης αρχίδια τά λεγε_ είναι οι λεβεντόγεροι από 70 χρονώ και πάνω...Αυτοί κι όσοι αντιτάσσονται έμπρακτα στο δρόμο καθημερινά απέναντι στη κρατική βία των κτηνάνθρωπων που ίδιοι SS εκτελούν διαταγές ανωτέρων και κάνουν το καθήκον τους.
  Οι υπόλοιποι τρώνε τις σάρκες τους (βλέπε τρώνε απ τα έτοιμα όσοι έχουνε), σε λίγο θα στραφεί ο ένας εναντίον του άλλου, εκτός κι άν στραφούμε ενάντια στη Χούντα που μας ρημάζει. ΤΩΡΑ! ΕΜΕΙΣ ο ΛΑΟΣ οι καθημερινοί άνθρωποι...μη ξεγελαστείτε και δώσετε ξήφο σε επαγγελματίες πολιτικούς...μη ξεγελαστείτε κι απ τα Αυγά του φιδιού...μη σας τρομάζει η ακυβερνησία ούτε ο αγώνας...να σας τρομάζει μόνο η απραξία, η απάθεια και η παραμονή των ανδρείκελων αυτών στην εξουσία έστω και μία ημέρα.

  και για να μή τα γράφω ανώνυμα (ανωνυμία στο internet δεν υφίσταται)

  Μ.Κωνσταντάκης

  Καλή Ανάσταση και του χρόνου λέφτεροι
 • ΠαναγιώτηςΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 19:59
  20% στην ΝΔ και άλλο ένα 14% στο ΠΑΣΟΚ? Πραγματική απογοήτευση! Δηλαδή τί άλλο πρέπει να κάνουν ΝΔ/ΠΑΣΟΚ για να τους στείλουμε στον αγύριστο;

  Πολύ θα ήθελα να γνωρίσω αυτούς τους 0.34 x 1252 = 425 ανθρώπους που είπαν ότι θα ψηφίσουν ΝΔ/ΠΑΣΟΚ. Είμαι περίεργος να δω τί θετικό είδαν στα δύο κόμματα και αποφάσισαν να τους ξαναψηφίσουν...
 • GiorgiosΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 19:53
  To resume se oli tin istoria me tis ekloges einai oti me 40% tha einai me 20% ta kommatoskila vgazoun kiverniseis mono pou se aytes tis ekloges kai oses akoma tha erthoun an tha erthoun giati akougete ena senario sto internet mallon moufa alla akougete peri stratou...
  Se ayta ta kommatoskila lipon na po oti apo edo kai pera den tha voleytei kanenas tous giati ta metra pou erxontai apo iounio kai meta tha mas dialisoun entelos kai min nomizoun oti aytoi tha einai oi pronomiopuxoi epidei vgalane ton samara i ton venizelo prothipourgo.
 • lefterisΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 19:48
  Καλά ρε δεν ντρέπεστε καθόλου? Τα σχόλια που σας γράφει ο κόσμος τα διαβάζετε? Γιατί σας έχουν κράξει όλοι. Όλοι έχουν καταλάβει τι ρόλο παίζει ο κάθε Χατζινικολάου και η δημοσκοπήσεις που δημοσιεύει. Αν τα διαβάζατε κάποιος από εσάς θα έπρεπε να γράψει μια συγνώμη για την προσπάθεια παραπλάνησης της κοινής γνώμης που πέφτει στο κενό.
 • ifiΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 19:47
  ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΠΑΣΟΚ Ν.Δ. ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟ 35%. ΟΥΤΕ ΟΤΙ Ο ΛΑ.ΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Εκτός και ΑΝ εμείς οι Ελληνες
  επιβεβαιώσουμε την παροιμία ότι "ΕΧΟΥΜΕ ΜΝΗΜΗ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ"........?
 • makis66Παρασκευή 6 Απριλίου 2012, 19:45
  Κανετε ολοι οι δημοσιογραφοι το λαθος να διαβαζετε μια πανελλαδικη δημοσκοπηση χιλιων και κατι ανθρωπων.Καντε μια δημοσκοπηση στη Β Αθηνων. Εκει γινεται τρελο πανηγυρι.Τα δυο κομματα μαζι δε μαζευουν ουτε 20%.Αυτο το γνωριζουν και τους εχει πιασει αμοκ.
 • ΝΙΚΟΣΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 19:41
  το μονο καλο που εκανε η τροικα και οι εκπροσωποι τους εδω ειναι οτι διελυσαν οικονομικα και τους δημοσιους υπαλληλους - ψηφοφορους τους!!!
 • virginiaΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 19:39
  Οσους φίλους και γνωστούς έχω ρωτήσει κανείς τους δεν πρόκειται να ψηφίσει ένα από τα δύο υποτίθεται μεγάλα κόμματα.Ποιός άραγε τους ψηφίζει και έχουν έστω και αυτό το ποσοστό;Πιστεύω ότι και στις ερωτήσεις των δημοσκοπίσεων ο κόσμος απαντά οτι του έρχεται, ετσι για την πλάκα του.
 • nikosΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 19:37
  απαγοητευομαι που τα δυο κομματα νδ - πασοκ παιρνουν πάνω από 3%
  και δεν καταλαβαινει ο κοσμος οτι πρεπει να αλλαξει το πολιτικο καθεστως που λυμαίνεται τη χωρα εδω και σαραντα χρονια!!!
 • ΓιώργοςΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 19:36
  ΌΧΙ άλλες δημοσκοπήσεις έλεος με τα ψέμματα σας. Ρε καταλάβετε το ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι πλέον μονοψήφιοι πάρτε το χαμπάρι ρεεεεεεε
 • ΣΠΥΡΟΣΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 19:33
  Αυτο που ειδα εγω στην δημοσκοπηση (και δεν με νοιαζει αν ειναι στημενη ή οχι....ετσι κι αλλιως ολα στημενα ειναι αυτα που ζουμε, τιποτα δεν γινεται καταλαθος) ειναι οτι, οπως και να προστεθουν για συγκυβερνηση δεν μαζευουν 50% με τιποτα.
  το πλησιεστερο σεναριο για να γινουν 50% και να κυβερνησουν ειναΙ να πανε μαζι ΝΔ, ΜΠΑΤΣΟΚ, , ΚΑΜΕΝΟΣ, ΝΤΟΡΑ, ΛΑΟΣ.......ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΥΧΟΜΑΙ....
  βλεπω να μας κουραζουν με συνεχης εκλογες και δια της ατοπου επαγωγης να βγαλουν το αποτελεσμα που θελουν.
  αυτο που θα πρεπει να υπολογισουν οτι και να κανουν ειναι οτι μας ξυπνησε η πεινα και ειναι ο χειροτερος συμβουλος.
  Αδερφια κουραγιο
 • Konstantinos AlampasisΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 19:29
  Άντε να δεχτώ ότι παρουσιάζεις τα πραγματικά ευρήματα της έρευνας μόνο και μόνο γιατί λέγεσαι Νίκος Χατζηνικολάου. ΑΛΛΑ τα πολλές χιλιάδες νοικοκυριά που βρίσκονται στην κλίμακα- από μέτρια οικονομική πίεση μέχρι εξαθλίωση- δεν έχουν σταθερό τηλέφωνο ΟΠΟΤΕ το δείγμα είναι μη αντιπροσωπευτικό άρα η έρευνα είναι ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ. Αυτό το ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ Νίκο και δεν μπορώ να στο συγχωρήσω.
 • TASOSΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 19:24
  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ Η ΚΑΛΠΗ, ΘΑ ΠΑΘΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ , ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ.
 • ΑΠΟΣΤΟΛΟΣΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 19:23
  ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΖΩΑ. Η ΝΤΟΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ??? ΑΠΟ 100 ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ 1, 5% ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΟ 3%? ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΑΥΤΑ? 3, 33% ΤΟ ΛΑΟΣ??? ΧΑΛΑΛΙ ΟΙ "ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ" ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΣΤΟΝ REAL E? ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.
 • melΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 19:22
  MIA XAΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ
  ΚΑΝΤΕ ΕΔΩ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ. ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
 • takisΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 19:16
  κ. Χατζηνικολάου ΔΕΝ θελουμε άλλες δημοσkοπήσεις απο εταιρειες.

  ΕΡΩΤΗΣΗ Γιατι δεν κάνετε δημοσκόπηση μεσω enikos.gr
 • mairi-foititriaΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 19:09
  αγαπημενε μου νικο, νομιζω οτι η δημοσκοπιση ειναι αρκετα αστοχη. κοιτα να δεις. εμεις που σε αγαπαμε και σε ανεβασαμε ψηλα, τωρα που φαινεται να αλλαζεις λιγο λιγο τη σταση σου, εμεις και θα σε εγκαταλειψουμε αν χρειαστει.
  οπως λεει κι ενας φιλος πιο κατω, ειμαστε ακομα εξαρτημενοι απο τον ριαλ και την εφημεριδα, αλλα οι εξαρτησεις κοβονται αν γινουν επιβλαβεις για τη ζωη μας και τα συμφεροντα μας και το μελλον μας.

  ενδεικτικα παντως να πω, οτι εμενα τη μια και μοναδικη φορα που με πηραν τηλεφωνο και με ρωτησαν τι θα ψηφισω, ειπα νεα δημοκρατια, ετσι για πλακα και για αποπροσανατολισμο.
  με αγαπη και σεβασμο ακομα
  μαιρη
 • παναγιωτηςΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 19:00
  για ολους εσας που σας ενοχλουν τα ποσοστα του πασοκ και της νδ καλυτερα να τα πιστευετε γιατι μετα θα σας ερθει καπως μην ξεχνατε τοσα χρονια οι μηχανισμοι τους εχουν δουλεψει καλα υπαρχουν και μην εκπλαγειτε αν τους δειτε σε ποσοστα πανω απο 50% ο γιωργακης ειχε δικιο οταν μιλαγε για διεφθαρμενο κρατος μην ξεχνατε εχουν διορισει σχεδον ενα εκ. κοσμο στο δημοσιο και αρκετους αλλους στον ιδιωτικο τομεα και πλεον το ρουσφετι δεν ειναι ο διορισμος ειναι το να σου ταξουν οτι θα σε κρατησουν στην δουλεια σου και οσο για τις δημοσκοπησεις και αυτη δημιουργει κλιμα οπως ολες
 • ΣταύροςΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 18:49
  Δεξιοί: (Χρυσή Αυγή, ΛΑΟΣ, Ανεξ. Έλληνες, Ν.Δ. Δημ. Συμμαχία) = 37, 61
  Αριστεροί: (Συριζα, Δημ. Αριστερά, ΚΚΕ, ΠΑΣΟΚ) = 37, 48
  Οι εμβόλιμοι: (Οικολ. Πράσινοι) = 3, 37
  Οι διάφοροι: (Δ/Γ Δ/Α, Λευκό, Άκυρο κ.λ.) = 21, 54

  Άξια λόγου είναι και το 1, 28 που φέυγει απο την Ν.Δ(ικτατορία). και πάει στο ΘΑΣΟΚ...(????)....και ναι, ο Τσίπρας ίσως είναι ο μελλοντικός ηγέτης...(χο χο χο)...
  Ποιόν απο τους πολιτικούς αρχηγούς θα επιλέγατε για συνέταιρο αν ανοίγατε επιχείρηση? (εμπιστοσύνη). Πρώτος ο Σαμαράς με 16, 38...εδώ δεν γελάμε κλαίμε, ο Σαμαράς για να σε κάνει συνέταιρο πρέπει να είσαι απο το χωριό του, ξεχνάς το μουσείο Ακροπόλεως...???....
  Ποιόν χαρακτηρισμό δεν θα αποδεχόσασταν ποτέ για τον εαυτό σας?....(εδώ ανήκω στο 55, 45)...
  Το να ανήκεις κάπου διέφθαρε το κράτος, πότε θα το καταλάβετε...???....
 • maximosΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 18:36
  Ένα μεγάλο Εύγε, ένα μεγάλο μπράβο σε αυτό το 2.71% που πήρε την μεγάλη απόφαση και με τόλμη έδωσε στην δημοσκόπηση του enikow.gr (6/4/2012) την ψήφο στην Χρυσή Αυγή. Πρέπει, οι Έλληνες και οι Ελληνίδες που πήραν αυτή την απόφαση ψήφου, να είναι υπερήφανοι.

  Έκλεισαν τα αυτιά τους στις κασσάνδρες, σειρήνες και κουτσομπόλες της σεσημασμένης δημοσιογραφίας των εκλεκτικών συγγενειών και των κοινωνικών σχέσεων του Χριστοφοράκου, της Siemens και ΣΙΑ, στα Botox των 8, στα διάφορα Montblanc της ενημέρωσης.. Αψήφησαν την χλεύη, των βοηθητικών σαλτιμπάγκων. Εγραψαν, εκεί που δεν πιάνει το μελάνι, τα κορίτσια γλάστρες, τα αγόρια κόπανους, τους έκφυλους σαχλάκηδες των πρωϊνάδηκων, των μεσημεριανάδηκων, και των διάφορων “διασκεδαστικών” εκπομπών τύπου “ελληνοφρένεια” , “Ραδιο Αρβύλα” που συμπληρώνουν με το καλαμπούρι, την πλάκα, και φαυλοκυκλικά επίχειρήματα τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης πηγαίνοντας την προς τα εκεί που θέλουν τα αφεντικά τους και πρέπει να πάει. Είπαν ΟΧΙ στους μαγαρισμένους εφιάλτες που ξεπουλάν το έθνος για 100.000 δολάρια, ένα μπράβο απο τα ξένα κέντρα και στα ορφανά της KGB.

  Με συναίσθηση εθνικής ευθύνης έδωσαν το αγωνιστικό μήνυμα. Βγήκαν από τα μαντριά των κατεστημένων κομμάτων, αυτών των συνδικάτων ελέγχου της κοινής γνώμης, που για 37+1 χρόνια έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε χωματερή των ελπίδων καταβροχθίζοντας τον πλούτο της χώρας κάνοντας δώρα στον ευατό τους και φροντίζοντας το μέλλον των παιδιών τους. Βροντοφώναξαν “ως εδώ και μη παρέκει” στον πολιτικό ντελβέ που “χωρίς περίσκεψιν, χωρίς λύπην, χωρίς αιδώ” μετέτρεψε την Ελλάδα αποθήκη των τριτοκοσμικών απόβλητων. Εστειλαν στον αγύριστο τα πολιτικά απόβλητα που μετάλλαξαν τους Έλληνες από υπερήφανους, δημιουργικούς και δουλευτάδες σε μιζαδόρους και τώρα σε ζήτουλες της ευρωπαικής ελεημοσύνης. Άκουσαν την φωνή της Ελλάδας και πήραν την απόφαση τους.

  Οι ψηφοφόροι της Ελλάδας , οι ψηφοφόροι ήρωες, οι ψηφοφόροι Ελληνες είπανε το μεγάλο ΝΑΙ στην αξιοπρέπεια, στην Ελλάδα και πήγανε στην τιμή και στην πεποίθηση τους.
 • s.NickΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 18:24
  Την έφαγε ο Λιάτσος για την Σαμαρολάσπη που πέταξε από το Πρωτοδικείο:
  http://ntavos1967.blogspot.com/2012/04/blog-post _05.html

  Συνέχισε Λιάτσο, μας διασκεδάζεις.
 • ΘεμιστοκλήςΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 18:17
  Λυπάμαι που το λέω αλλά θεωρώ εντελώς αναξιόπιστη τη δημοσκόπηση αυτή. Μακρυά από την πραγματικότητα. Προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα για συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ή απλά μια ανοχή απέναντι στο ενδεχόμενο αυτό. Κάντε εδώ μια δημοσκόπηση κύριε Χατζηνικολάου και θα δείτε την πραγματική εικόνα !
 • Τσικανδυλάκης ΓιώργοςΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 18:13
  Την έκπληξη σε αυτές της εκλογές θα την κάνει η «δημιουργία, ξανά» και ο Θάνος Τζήμερος. Δεν τον παρουσιάζουν στης δημοσκοπήσεις. Αποκρύπτουν την δυναμική που έχει. Ότι και αν κάνουν όμως, δεν θα καταφέρουν να τον ανακόψουν. Θα τους σαρώσει όλους. Η μόνη αξιόπιστη επιλογή, ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο για την Ελλάδα, για εμάς και τα παιδία μας, είναι ο Θάνος Τζήμερος και το κόμμα «δημιουργία, ξανά»!

  www.dimiourgiaxana.gr
 • akalyptosnick69Παρασκευή 6 Απριλίου 2012, 18:11
  Αυτή είναι η πραγματικότητα !!!
  αυτοί είναι οι ελληνες κάποιος συνεργάτης μου έλεγε
 • chistosΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 18:09
  ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΚΟ.Η ΠΙΟ ΕΓΚΥΡΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΕΠΑΡΧΙΑ .ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΠΟΛΛΑ.
 • antonis niokastritisΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 18:08
  αν ηταν στημενη η δημοσκοπηση θα δημοσιευαν τοσα αρνητικα σχολια?
 • ΔημητρηςΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 18:03
  Σταματηστε να κοροιδευετε το κοσμο με τις στημενες δημοσκοπησεις!!Εδω δεν μπορουν να βρουν χαζους να γεμισουν τα ψηφοδελτια τα "μεγαλα κομματα"Μαυρισμα θα φανε ολοι, αρκει να γινουν εκλογες!!
 • ΘΩΜΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 18:02
  ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ.ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟ.ΘΩΜΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΕΓΟΜΑΙ ΕΧΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΜΗΣΗ ΕΔΩ ΣΤΟ Ε-ΝΙΚΟS ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΕΙΡΑ, ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ.ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΣ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΥΚΤΙΟΥ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
 • ZafiriosΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 18:02
  ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ 14 ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΑΛΛΑ ΥΠΑΣΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ .ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΟΝΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙ ΕΡΕΥΝΑ.
 • ΔΗΜΗΤΡΗΣΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 17:59
  δεν παιζει αυτο το αποτέλεσμα και το ξέρετε... (ο κόσμος δε μασάει πιά ότι και να βλέπει και θα το διαπυστώσετε όταν με το καλό γινουν οι εκλογές)
  εγώ πάλι γιατί κάθε μέρα στους 10 ανθρωπους φιλους , γνωστους ή πελάτες που ρωτάω ούτε ένας δε μου λέει ότι θα φιφήσει ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ ...
 • Άννα ΖαρκάδαΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 17:54
  Η οπτική αναπαράσταση των απαντήσεων στα γραφήματα που αφορούν τη γνώμη των ερωτωμένων για τους πολιτικούς αρχηγούς είναι παραπλανητική και παραβιάζει κατάφορα τον κώδικα ερευνητικής δεοντολογίας διότι τα διαστήματα στον οριζόντιο άξονα αν και ίσα μεταξύ τους δεν αντιπροσωπεύουν όλα την ίδια αξία (αριθμό απαντήσεων) όπως επιβάλλουν οι κοινά αποδεκτές συμβάσεις της γραφικής αναπαράστασης στατιστικών δεδομένων.
  Δείτε για παράδειγμα το πρώτο διάγραμμα, για τον προτιμώμενο ‘επικεφαλής κυβέρνησης συνεργασίας’ όπου τα πρώτα 4 διαστήματα αντιστοιχούν σε 5% το καθένα μέχρι το 20, 4% του Σαμαρά ενώ το 5ο διάστημα αντιστοιχεί σε 16.9% για να φτάσει το 36, 59% του ΚΑΝΕΝΑ. Ομοίως, στο δεύτερο διάγραμμα που αναφέρεται στην 'αντίσταση σε συμφέροντα' ο ΚΑΝΕΝΑΣ έχει ποσοστό 44, 34% και ο Σαμαράς 15, 89%. Αυτό σημαίνει ότι η λευκή μπάρα θα έπρεπε να είναι σχεδόν ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ της μπλε. Έτσι όπως το παρουσιάζετε το ποσοστό του ΚΑΝΕΝΑ είναι οπτικά το μισό του πραγματικού (σχεδόν 20%) καθώς το κάθε διάστημα μέχρι το Σαμαρά αντιστοιχεί σε 2 μονάδες και από εκεί και μετά το κάθε διάστημα αντιστοιχεί σε 14 μονάδες.
  Εφ’ όσον οι απαντήσεις αθροίζονται στο 100% η σωστή αναπαράσταση είναι σε πίττα ή στοιβαζόμενες μπάρες (stacked bars). Έστω όμως και με αυτό το γράφημα, έχετε τη ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να αναπαριστάτε τις αναλογίες σωστά και όχι να δείχνετε ότι 1 ΣαμαρικοΒενιζελικοΝτορικόκλπ άτομο ισούται με 3, 38 ή 7 αγανακτισμένους πολίτες που βροντοφωνάζουν την ολική απαξίωση των αφεντικών σας.
  Δεν χρειάζεται να είναι κανείς Δρ ή ειδικός στη χρήση στατιστικών πακέτων για να καταλάβει ότι πρόκειται για ανόητη απόπειρα εξαπάτησης του κοινού σας και χειραγώγησης της κοινής γνώμης.
  Όπως βλέπετε, από τα μέχρι τώρα σχόλια επί της ‘έρευνάς’ σας, όλοι μας κατανοούμε τη σκοπιμότητα της δημοσίευσης αυτής. Κριθήκατε ήδη και γι αυτό δεν θα σχολιάσω τα συμπεράσματα του Δρ Λάσκαρη. Παίξατε την αξιοπιστία σας και τη χάσατε σε μια ζαριά. Δικαίωμά σας! Απαιτώ όμως να διορθώσετε τα διαγράμματα και να μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας.
 • Νικος real-ιστηςΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 17:49
  Oλα καλα ολα ωραια, αλλα δε στεκει 70%κατα μεσο ορο συμφωνει με ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και 65% δε τους ψηφιζει.Η εγω ειμαι ηλιθιος η ολοι οσοι ψηφισαν τρελλοι.Νικο μη το παρεις σαν απειλη ειλικρινα αλλα σαν φιλικη συμβουλη.Καλη η πρωτια στο ραδιοφωνο καλα και τα 120000 φυλλα στην εφημεριδα αλλα εξαφανιζονται ευκολα.Δε γινεται να υπαρχουν 114 ανθρωποι που θα εκαναν συνεταιρο το Μπενι κι αλλοι 183 που θα εκαναν τον Αντωνακη το Σβουρα. ΕΛΕΟΣ. Μη τους στηριζετε αλλο αφηστε τους να γκρεμοτσακιστουν επιτελους.
 • Δημήτρης ΝΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 17:47
  Πιστεύω ότι δεν λέτε την αλήθεια. Πως γίνεται απο αυτους που ξέρω δεν ψηφίζει κανείς ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και σείς να παρουσιάζεται αυτά τα στοιχεία;
 • ΚΡΟΣΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 17:46
  Στην Εκάλη και την Πολιτεία την κάνατε την έρευνα;
  Σιγά μην πάρει το πασοκ 14% και η ν.δ 20%.
  Μακρυά είστε νυχτωμένοι.
  Μόνο που πια δεν μασάμε.
  Κάτι άλλο βρήτε να παρουσιάσετε.Είστε προβλέψιμοι τρομάρα σας!!!
 • koulidouΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 17:42
  α) 1252*0, 208(ποσοστο ΝΔ για παραδειγμα) = 260, 416 πως γινεται?
  β) που κρυβονται οι 34, 89%, εγω γιατι δεν ξερω κανεναν?
 • alexandraΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 17:36
  ειλικρινα απορω με την δημοσκοπηση, πως ειναι δυνατον να προηγειται η Ν.Δ οταν στα κρισιμα ερωτηματα που δεν περιλαμβανονται στο προγραμμα της διαφωνει το 45-70% των ερωτηθεντων, μας δουλευετε??
  υπαρχουν Ελληνες που θα ψηφισουν Ν.Δ και Πασοκ? θα τρελλαθω, ξυπνηστε Ελληνες ακομα κοιμομαστε??? Αφυπνειστητε οσο ειναι καιρος
  Πολλη προσοχη αυτη την φορα αλλιως ουτε σε 40 χρονια δεν θα σηκωσουμε κεφαλι. Ευτυχως που το Συμπαν δουλευει για να σωσει την Ελλαδα
 • MANOLISΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 17:34
  BRE NIKOLAKI DEN TO KATEXEIS TO PRAMA. ASTO NA PAEI.
  OPOS KAI STON STATHMO SOY OTAN DIAFIMIZIS CD DVD EXEIS MEGALI PLAKA MOY THIMIZI THN PARIMIA ALLOS PEDI DEN EKANE MONO H MARIO TON GIANNH.
 • takisΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 17:32
  κυριε νικο λιγο μουφα μου φενεται η δημοσκοπιση σας.πασοκ και νδ πρεπει να πληρωσουν για την καταστροφη του εθνους μας.
 • kriskoΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 17:31
  ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ νικο χατζηνικολαου ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΚΟΥΝΑΣ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΙΒΕΣΑΙ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ. ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΟ "ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΕΚΤΙΜΩ" ΚΑΙ "ΡΙΞΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΚΑΛΑΚΙ ΝΑ ΓΛΥΨΟΥΜΕ". ΠΟΛΥ ΠΑΡΙΟ ΕΠΑΙΞΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΕ ..........
 • asΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 17:29
  Ο κάθε πικραμένος παραγγέλνει στον δημοσκόπο του την αντράλα του και μετά βγαίνει η φλυτζανού και πουλάει στατιστική επιστήμη , βγαίνει η κάθε τσιγκάνα να μας πει τη μοίρα μας. Ρε αυτοί περνιούνται για πονηροί. Σηκώθηκαν τα τούβλα και σφυράνε.
 • nikiΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 17:25
  ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΙΡΕΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ , ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΑΤΑ...
  ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΠΙΡΕΑΖΕΤΑΙ, ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ .... ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΑΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 20% ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ....
  ΕΛΕΟΣ.... ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
 • nikosΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 17:22
  Αλλη μια δημοσκοπηση του πισινου. η μονη γνησια δημοσκοπηση παιδια μεχρι τωρα ηταν πριν μια εβδομαδα στο ζουγκλα του μακη.
 • NikosVΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 17:20
  Το ότι ρωτάτε για το απο-κομμα της Κατσέλη που θα πάρει κάτω από 0, 5% και επιμελώς δεν ρωτάτε πλέον για το Άρμα Πολιτών του Δημαρά και τη Δράσση του Μάνου είναι τυχαίο;;;;
 • χρηστοσΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 17:14
  Μακράν η πιο αστεία δημοσκόπηση που έχω δει. Στην ερώτηση ¨ποιός αγαπάει περισσότερο τα κουνελάκια¨τι απάντησαν? Στοίβα τα πτυχία αυτοί οι επιστήμονες δημοσόποι!
 • ΧΡΗΣΤΟΣΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 17:13
  την Μπακογιάννη την φίλη σου την εβαλες στην βουλή ...οριακά βέβαια...ΠΑΣΚΟ και ΝΔ θά φάνε μεγαλύτερη ήττα από αυτή των δημοσκοπήσεων..
 • ΝίκοςΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 17:12
  Γιατι περιμενετε απο τις εκλογες;
  Θελετε να εχετε τη ζωη σας στα χερια σας ή παλι σε αλλους θελετε να δωσετε τη βρωμοδουλεια;
  Ξεκουνηστε απο το καναπε σας και σεις και γω μπας και γινουμε αφεντικα του εαυτου μας καποτε.
  Μια ζωη αλλοι μας διοικουν και ποτε δεν δουλεψανε για τα συμφεροντα μας παντα για τους εφοπλιστες για τους επιχειρηματιες ποτε για τον απλο υπαλληλο τον απλο εργαζομενο.
  Ας το κανουμε και μονοι μια φορα.
  Θα είναι δυσκολο και να πετυχουμε να παρουμε την εξουσια στα χερια μας χωρις αντιπροσωπους τσιρακια των μεγαλων(και ελαχιστων) θα ειναι δυσκολο και μετα να το υλοποιησουμε αλλα δεν εμεινε τιποτα για να χασουμε πια.
  Και γω θα ψηφισω, εφοσον ακομα μου δινουν αυτο το δικαιωμα, αλλα δεν περιμενω απο αυτους απο μας περιμενω.
 • LeonidasΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 17:10
  35% πασοκ και νδ...; είναι δυνατόν...; κάτι βρωμάει εδώ παιδιά...σα να μη μας τα λέει πολύ καλά και ο enikos.gr...
 • NikosΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 17:09
  Το ότι ρωτάτε για το απο-κομμα της Κατσέλη που θα πάρει
 • giannis sotiropoulosΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 17:09
  Αντιδρούν οι Ευρωπαίοι στο πρόγραμμα Καμμένου!!! http://www.youtube.com/watch?v=nzKCdS0HDGw&fb_sour ce=message
 • ΣΤΡΑΤΟΣΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 17:07
  Εγώ προτείνω να κάνουμε ένα γρήγορο γκάλοπ μεταξύ μας οι σχολιαστές να δούμε ποιον έχουν πάρει τηλ από εταιρία δημοσκοπήσεων! Εμένα ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ και μένω σε μεγάλο δήμο του Πειραιά!
 • ΓΙΑΝΝΗΣΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 17:07
  TI ΓΙΝΕΤΑΙ???ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΟΝ ΡΙΑΛ...????Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΜΑΣ(των ακροατων και αναγνωστων της ριαλ)ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ???ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΑΣΗ??ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ??ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΠΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ???ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ...ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΙ ΑΚΟΜΗ ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΦΤΩΧΟΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΨΕΥΤΟΔΙΛΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ
 • nikosΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 17:02
  Δυστυχώς νομίζω οτι αυτη η δημοσκόπηση ειναι πολυ κοντά στην πραγματικότητα.
  Ο κομπλεξικός κουτοπόνηρος ελληνας μικρομεσαίος ιδιως στην επαρχία δεν βάζει ευκολα μυαλό.
  Δεν φταίει η αριστερά που δεν μπορεί και καλά να πείσει.
  Πώς να πείσεις τον κρετίνο που δεν αγανακτεί με οτι του κάνουν , αλλά απο την αλλη ειναι ετοιμος να σε σφάξει για τον θρύλο , και βλέπει τους "βασιλιάδες" στην τηλεόραση ;
 • ΣΤΡΑΤΟΣΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 17:01
  Νίκο μην εμπιστεύεσαι τις δημοσκοπικές εταιρίες και κάνε μια δημοσκόπηση όπως η zougla.gr δηλαδή ρώτα απευθείας εμάς.
 • ΜΑΝΩΛΗΣ1942Παρασκευή 6 Απριλίου 2012, 17:01
  ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΔΞ/ΔΑ, , ,
  ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, , ,
  ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ;;;;
  Ο ΕΝΑΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΔΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ, , , , , ΤΥΧΑΙΟ;;;;
  ΣΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ, , , ,
  --Ο ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ---
 • Δήμητρα ΡάπτηΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 17:00
  Η στατιστική κυρίες και κύριοι!!! Εκπληκτική επιστήμη!!! μπορεί κανείς να αποδείξει ότι θέλει, αρκεί να κάνει την ερώτηση με τέτοιο τρόπο ώστε να πάρει την απάντηση που ψάχνει!!! Ζήτω!!! Όταν με το καλό μας δώσουν όλα τα στοιχεία απο τα οποία προκύπτουν αυτά τα ποσοστά, τότε θα μπορούμε να εκτιμήσουμε τα αναγραφόμενα αποτελεσματα...
 • νικοςΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 16:51
  Για αλλη μια φορα κολαμε σε δημοσκοπησεις και εκλογες.
  Ολοι περιμενουμε τη μονοντουφεκια των εκλογων για να ριξουμε.
  Παλι θελουμε να δωσουμε τη βρωμοδουλεια(οπως λεει και ο τζιμακος) της διοικησης μας σε καποιο κομμα για να μας σωσει.
  Δε λεω και γω θα ψηφίσω αφου ακομα μου δινεται αυτη η δυνατοτητα αλλα τι να πω δεν περιμενω κατι απο τις εκλογες.
  Αν δεν κουνηθουμε απο τη θεση μας αν δεν διεκδικησουμε εμεις να διοικουμε μια ζωη τους σωτηρες θα ψαχνουμε για να τους ριξουμε και την ευθυνη και το μπινελικι και να πουμε εγω δεν φταιω εγω θελω τους ειδικους να κανουν τη δουλεια.
  Ελα ομως που οι ειδικοι δεν ειναι με μας αλλα με τους αλλους.
  Και δεν ειναι και υποχρεωμενοι να ειναι με μας με το συμφερον τους ειναι ειναι οργανωμενοι καλα πατανε στην τεμπελια τη δικια μας να διοικησουμε τον εαυτο μας και μας πατανε στο λαιμο.
 • ΝικοςΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 16:51
  Νεα Πανελλαδικη δημοσκοπηση του Πανεπιστημιου Πατρων 26 Μαρτιου – 1 Απριλιου

  ΝΔ 19
  ΠΑΣΟΚ 13
  Συριζα 12
  ΚΚΕ 12
  ΔΗΜΑΡ 10
  Ανεξ Ελλ 8
  Οικολογοι 7
  ΧΡ. ΑΥΓΗ 6
  ΑΝΤΑΡΣΥΑ 4
  ΛΑΟΣ 3
  ΔΗΣΥ 2
  Κοιν. Συμ. 1
  Αρμα Πολ. 1
  Αλλο 2
 • ΤΝΤΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 16:49
  Ντόρα-ΛΑΓΟΣ-Οικολόγοι (σκοπιανοί) θα δούν βουλή μόνο με νοθεία.
  ΌΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

  Ο Καμμένος μάλλον θα πάρει διψήφιο όταν θα αναγκαστούν να τον προβάλουντα κανάλια.Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι διψήφιος αλλά όχι ο Κουβέλης.

  Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα μπει στην βουλή με ποσοστό 5% τουλάχιστον.
  Όσοι διαβάσαμε χτες τις πανικόβλητες δηλώσεις χοντρο-Βενιζέλου για είσοδο της ακροδεξιάς και απειλή του κυνοβουλευτισμού (άχα) καταλάβαμε.
 • νικοςΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 16:48
  Άσε Νίκο τα ξέρουμε αυτά , με το ζόρι να τους βγαλεται πρώτους .Ποιον πάτε να δουλέψετε? Και αν πράγματι είναι ΑΛΗΘΕΙΑ τότε καλά να πάθουν οι μαλάκες . Μια από τα ίδια , χημικά και πάει λέγοντας..........
 • ΔήμητραΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 16:40
  Πολύ θα ήθελα να δώ σε κάποια απ αυτές τις δημοσκοπήσεις την ηλικιακή διακύμανση μεταξύ αυτών που δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ. Κάτι μου λέει ότι "νικάει" η ομάδα των >60. "...Ναι, έκοψαν συντάξεις αλλά για φαντάσου να γίνει μπάχαλο το θέμα και να χάσουμε και το εφ άπαξ και ποιός ξέρει τι άλλο..." , "...εγώ παιδί μου 30 χρόνια τους ίδιους ψηφίζω! τώρα θ αλλάξω;..." , "... και δηλαδή αν δεν έχουμε αυτοδύναμη κυβέρνηση δε θα γίνουμε ζούγκλα;..." Αναφέρω μερικά παραδείγματα συζητήσεων και επιχειρημάτων των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας! (προς θεού δεν γενικεύω!!!)
 • lelaΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 16:39
  ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ Κ. ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΑΡΑ Κ. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ?
 • ΓΙΑΝΝΗΣΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 16:36
  ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΝΟΘΕΙΑ ΤΟΥΣ....ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ!!!
 • giannisΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 16:32
  κυριε ε νικο δεν τσιμπαμε πλεον ειναι δυνατον το 62% του ελληνικου λαου να θελει να ξεπουληθει η δημοσια περιουσια και αμμεσα κιολας...μα καλα ποσο μαλακες μας περνατε.δεν ντρεπεστε λιγο.αγαπουλες καραστημενες οι δημο-σκοπουλες σας!!!
 • ΑλέξανδροςΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 16:32
  Λοιπόν μην ξεχνάτε ότι οι δημοσκοπήσεις γίνονται τηλεφωνικά! τι σημαίνει αυτό;; Ποιός έχει σταθερό σπίτι και το σηκώνει πλέον; Μόνο οι μεγάλοι σε ηλικία...Αυτοί μιλήσαν στην δημοσκόπηση...Μία λύση υπάρχει να τους κλειδώσουμε μέσα την μέρα τον εκλογών.Δεν γίνεται αυτοί να ψηφίσουν το τέλος της χώρας και το δικό μας!!!!
 • Χαραλαμπος " Φ ''Παρασκευή 6 Απριλίου 2012, 16:27
  κ. Νικο Χατζηνικολαου , '' Να θ υ μ α σ ε ο τ ι '' ο κοσμος βλεπει και κρινει και οπως σε εχει εμπιστευτει για την ενημερωση του μεχρι στιγμης , εαν συνεχισεις με τετοιες δημοσκοπησεις που εμμεσα μεν, αλλα σαφως, προωθεις δικομματισμο μαζι με ντορα και κουβελη , τοτε να εισαι σιγουρος πως η πτωση σου θα ειναι εκκωφαντικη ( επισης εχω την αισθηση πως ο (πα) λ ι α τ σ ο ς , καπου σε κραταει γιατι δεν μπορω να εξηγησω την δουλοπρεπη σταση σου και την εκθειαση του απο μερου σου , αγνοωντας ενα κοσμο που εχει αμφιβολιες αν μη τι αλλο για το ποιον του ) . Ελπιζω να κανω λαθος και να μη επιβεβαιωθω στο εγγυς μελλον . Αυτα και μενω εδω !
 • PΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 16:26
  ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ- ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ 3, 3 ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2, 7 ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΤΕΛΟΣ
 • ΝανάΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 16:25
  συμπεράσματα...1 στους 3 Έλληνες φτιάχνεται να βλέπει δίπλα του δυστυχισμένους ανθρώπους..ανθρώπους που πεινάνε, που δεν χαμογελάνε που φτάνουν στην απόγνωση.1΄στους 3 Ελληνες γουστάρει να βλέπει τους συνανθρώπους τους χωρίς δουλειά, να ικετεύουν για ένα κομμάτι ψωμί...1 στους 3 Έλληνες ηδονίζεται στην ιδέα του θανάτου των συνανθρώπων του, των παιδιών των συνανθρωπων του..1 στους 3 Έλληνες η φιλοδοξία για την χώρα του φτάνει μέχρι τα όρια της βουλγαρίας..1 στους 3 Ελληνες χαίρεται στην ιδέα πως στο μέλλον θα συναναστρέφεται μόνο με άτομα τρίτης ηλικίας(οι νέοι με τις οικογενειές τους θα φύγουν)..1 στους 3 Έλληνες ανήκει στο σύστημα της διαφθοράς..τα τρωγε μαζί με τον Πάγκαλο και τώρα δεν ξέρει τον τρόπο να πάει σ άλλο δρόμο...1 στους 3 Έλληνες νομιζει πως ρωτήθηκε τι ομάδα είσαι..1 στους 3 Ελληνες αρνείται πεισματικά να δεί την πραγματικότητα..1 στους 3 Έλληνες χρίζει ψυχολογικής βοήθειας..
 • dimitrisΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 16:24
  Άλλη μία στοχευμένα άστοχη δημοσκόπηση για τα μάτια των "πολλών" ανασφαλών ψηφοφόρων και δει των νέων άπειρων.
  Σας καταλαβαίνω, δείνετε και σεις τον αγώνα σας γιατί αλλιώς (στην περίπτωση αντικειμενικών αποτελεσμάτων) σας περιμένει "ξηρασία".
  Ο λαός έχει πλέον αποφασίσει και μαζί μ' αυτούς που θα στείλει στη λήθη και στην απομόνωση θ' ακολουθήσουν και πολλοί από σας (παπαγαλάκια).
  Φαίνεται όλο και πιο έντονη η αγωνία σας όσο πλησιάζει η ώρα του αφανισμού σας. Δεν ξεχωρίζεται πια καθόλου από εκείνους που ήξεραν και δε μίλαγαν.
 • ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 16:21
  ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Κ Ο ΓΕΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΧΟΥΝ.....ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΡΑΓΚΑ Κ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ Κ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ
 • fanisΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 16:17
  ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΞΩ! ΕΑΝ ΔΙΝΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΜΟΣΚΟΠΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ "ΠΕΙΡΑΖΕΤΕ" ΤΖΑΜΠΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ!!!!!!!ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ Κ Α Τ Α Τ Ρ Ο Π Ο Θ Ο Υ Ν !!!!!!!!!!
 • ΤάκηςΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 16:16
  Τι λες ρε συ Νίκο; Ειλικρινά δεν ξέρω απο που να αρχίσω να σχολιάζω και νομίζω οτι αν το κάνω θα δώσω αξία σε αυτή την γελία δημοσκόπηση. Λυπάμαι που νόμιζα ότι είσαι διαφορέτικός. Δεν χρειάζεται να κάνετε δημοσκοπήσεις, μια βόλτα στους χώρους δουλειάς, στις καφετέρειες, στο πάρκο αρκεί για να καταλάβεις τι θα πάρουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Δυστηχώς και το 20%-23% (προσωπική πρόβλεψη) που θα πάρουν και οι δυο μαζί είναι τεράστιο και εύχομαι σε όλους αυτους που θα τους ψηφίσουν να χάσουν τις δουλείες τους, αν έχουν, τα παιδιά τους να ειναι πάντα άνεργα, να πεινάσουν πρώτοι, να νοσηλευτούν στα ελληνικά νοσοκομεία και να πρέπει του χρόνου να βάλουν πετρέλαιο για να μην πεθάνουν απο το κρύο. ΓΕΛΙΟΙ!
 • έλεοςΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 16:15
  Τέρμα το παραμυθι κυριοι δημοσκόποι..!!!
  Κύριε Χατζηνικολάου κατά παραγγελία δημοσκοπηση..??
  Τα κομματα του μνημονίου δεν θα βρουν ούτε την ψήφο τους
  βγαλτε οτι δημοσκοπηση θέλετε τώρα..
 • karnavaliΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 16:15
  oraia dimoskopisi re nikolaki pano apo ola alithini pious rotate ta paidia ton ypourgon kai ton bouleyton mas dulewete th pososta eina ayta pou ta brisketai?stis ekloges tha tribetai ta matia sas me to apotelesma kamia sxesh se leo....
 • petrosΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 16:14
  "Για την κρίση και τα κακώς κείμενα της μεταπολιτευτικής Ελλάδας πιστεύετε ότι ευθύνεται περισσότερο..."
  Απαράδεκτη ερώτηση. Για την κρίση φταίνε άλλοι (γιατί είναι εισαγόμενη και παγκόσμια) και για τα κακώς κείμενα στην Ελλάδα, άλλοι.

  Εκτός αν πιστεύει κανείς ότι για την κατάρρευση της Lehmann Brothers φταίει το ελληνικό πολιτικό σύστημα... Ας μην αποπροσανατολίζουμε τον κόσμο.
 • Γιώργος απλά...Παρασκευή 6 Απριλίου 2012, 16:12
  Νομίζω πως αυτή η έρευνα αποτυπώνει τάσεις μέσα στη Νέα Δημοκρατία και πολύ λιγότερο εκτίμηση ψήφου.
  Δε νομίζω έτσι και αλλιώς πως τα 2 μεγάλα κόμματα παρά τους ισχυρούς μηχανισμούς που διαθέτουν, τον εκλογικό νόμο και την επιστράτευση ψυχολογικών διλλημάτων, πως τελικά θα συγκεντρώσουν από κοινού 151 κοινοβουλευτικές έδρες.
  Επιπλέον, από τη στιγμή που κόμματα όπως οι ανεξάρτητοι έλληνες, τεκμηριώνουν το λόγο τους με κυβερνητικό πρόγραμμα, παύουν να θεωρούνται κατά τεκμήριο ως "κόμματα διαμαρτυρίας", εκτός αν θέλουμε να κατευθύνουμε τη κοινή γνώμη.

  Τέλος θεωρώ πως οι δημοσκοπήσεις ως εργαλείο δημοκρατίας και πολιτικής αξιολόγησης θα πρέπει να αποκτήσουν θεσμικό κύρος και να διεξάγονται από ανώτατα εκπαιδευτικά δημόσια ιδρύματα, με πλήρη καταγραφή στοιχείων της ερευνητικής διαδικασίας και με ξεκάθαρους όρους διαφάνειας.
  Επίσης η μπάρα του 44% δεν είναι δυνατόν να απέχει από αυτή του 17% λες και πρόκειται για ισοψηφία σχεδόν!
  Ούτε στο δημοτικό δεν ζωγραφίζαμε τέτοιες δημοσκοπήσεις
 • GXΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 16:02
  Ο καθένας που σχολιάζει τη δημοσκόπιση, αν και γνωρίζει πού περίπου θα κινηθούν τα πράγματα, προσπαθεί με την τοποθέτησή του να αποπροσανατολίσει τον κόσμο. Μην το παίξετε μετά ξαφνιασμένοι με τα αποτελέσματα των εκλογών. Οι λαοί δεν αυτοκτονούν.
 • ΑλφαΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 15:59
  Μην μασατε ρε. Στημένα και κατα παραγγελία είναι τα γκάλοπ
 • manousos82003Παρασκευή 6 Απριλίου 2012, 15:59
  Περιμενα εναγωνιοδως την δημοσκοπηση και.... τουλαχιστον εξεπλαγην!!! Θελω να πιστευω λογω του μικρου δειγματος.....γιατι αν μπει και η Ντορα στη βουλη! Οι γεροι και οι βολεμενοι θα μας καψουν, το μονο σιγουρο....Δεν ανησυχω, οταν δεν θα μπορουμε να πληρωσουμε απολυτως τιποτα, προβλεπω τουλαχιστον εξεγερση (ετσι ειμαστε, παντα την τελευταια στιγμη).

  Εγω παντως περιμενω σχολιο απο Κοτρωτσο το βραδυ....
 • ΚάκιαΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 15:59
  Μια χαρά τα βρίσκω θέλω και μεγαλύτερη άνοδο των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ μήπως και μας αφήσει η Μερκελοπαρέα να κάνουμε εκλογές και τότε !!!!!!!!!! φωτιά στα μπατζάκια τους. Πάντως αν υπάρχει έστω και μια μικρή δόση πραγματικότητας σε αυτά που διαβάσαμε θα τους απαντήσω με μια μαντινάδα " σφίγγω τα χείλη από οργή και από ντροπή δακρύζω κρίμα τσι ψήφους πούδωκα όσο καιρό ψηφίζω"
 • nikosΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 15:58
  Σου την έστησαν Νίκο .Οι δημοσκόποι σου έφαγαν τα φράγκα.Δεν πιστεύω ότι το έκανες επίτηδες.Μην τους δίνεις δραχμή!!!
 • FOTISΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 15:56
  Μιλάμε για πολύ στημένη δημοσκόπηση. 20% ΝΔ ΚΑΙ 14% ΠΑΣΟΚ χαχαχαχαχα. Οτι και να κανεται να ξερετε οτι ο δικομματισμος τελειωσε. Οσο και να τους σπρώχνεται είναι τελειωμένοι. Ειστε οι μόνοι που βγάζεται τέτοια δημοσκόπηση. Αν έχετε το Θάρρος να την βγάλετε και ως επίσημη δημοσκόπηση πριν τις εκλογές στην τηλεόραση να δούν όλοι πόσο επιτυχία είχατε. Καλά είστε σοβαροί μόνο 6% ο Συριζα και 7% ο Κουβέλης?? Εκτός του ότι είστε οι μόνοι που βάζεται στην βουλή την Ντόρα... Το βραδυ των εκλογών θα φανούνε όλα.
 • Romanos65Παρασκευή 6 Απριλίου 2012, 15:55
  Βολεμενοι, Λαμογια, συγκενεις , συντεχνειις κε φιλοι του κατεστιμενου,
  δυστηχως ξεπερναει το 60/%, οποτε σωτηρια δεν υπαρχει.
  το 40% θα πειναει .
  Μη λογοκρινετε τα σχολια αν δεν σας αρεσουν
  δεν γλυφουν ολοι τους μεγαλοδημοσιογραφους.
  τ ακους κ χατζηνικολαου.
  ανοιξε τα μικροφωνα στον κοσμο, κε ασε το λιιβανηστηρι στο κατεστημενο
 • PanosΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 15:52
  με τετοια δημοσκοπηση ο Σαμαρας θα ειχε παει ειδη σε εκλογες αφου τα δυο κομματα παρα το χαμηλο ποσοστο αγγιζουνε τους 150+ βουλευτες κ ειδικα με την ντορα μαζι....αρα για να μην εχουμε ανακοινωση εκλογων κ να γκρινιαζει-προειδοποιει η τροικα τα νουμερα ειναι σιγουρα διαφορετικα...απο δημοσκοπησεις σε πλαισια πρακτικης για πανεπιστημια που γινονται σε ολη την ελλαδα κ οχι μονο σε φοιτητες ανεξαρτητοι-συριζα-κκε ειναι στο 8-12% ενω χρυση αυγη κ κουβελης ειναι 5-8%...ενω στις ιδιες δημοσκοπησεις η ΝΔ με το ζορι αγγιζει το 18%...αρα μιλαμε για διαφορετικα πολυ νουμερα κ ρευστο σκηνικο με το οποιο εκλογες δυσκολα να γινουν...
 • nikos apo halkidaΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 15:50
  ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ
  Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.
  ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ 7 ΜΑΙΟΥ.
  ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ.
  ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ Κ@@Φ@ΛΕΣ.
 • iliasΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 15:50
  Εγώ πάλι μόλις διάβασα μια δημοσκόπηση της METRON ANALYSIS που δίνει 13, 4% στη ΝΔ και 9, 7% στο Μπατσόκ.Και έχοντας και γνωστούς που δουλεύουν μέσα στο Πασόκ, μπορώ να σας βεβαιώσω ότι τους έχει λούσει κρύος ιδρώτας, γιατί ι οι πραγματικές δημοσκοπήσεις, και όχι αυτές που βγαίνουν προς τα έξω τους δίνουν ποσοστά μονοψήφια.
 • ℿ ʈ ℰ ℙ ∀ Я ⚔ ∅ ⅀Παρασκευή 6 Απριλίου 2012, 15:49
  Νικο, ο Συνδεσμος Εθνικης Ενοτητας γιατι δεν φαινεται στα συμμετεχοντα κομματα? Νομιζω οτι συγκεντρωνει περισσοτερο απο την Κοινωνικη Συμφωνια της Κατσελη !!!!
 • δημητρηςΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 15:39
  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ;
  ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙΣ ΤΟΥ ANΤΙΝΕWS
  ΚΡΙΜΑ.
 • Stergios KaroympakisΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 15:39
  Αυτός ο κόσμος τελικά δεν ξυπνάει με τίποτα, είμαστε άξιοι της μοίρας μας.Να το ξέρετε όμως οτι δεν θα υπάρξει άλλη ευκαιρία...
 • ΚΩΣΤΑΣΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 15:28
  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ONLINE ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ???
 • ΚανέναςΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 15:27
  Μία δημοσκόπηση χίλιες λέξεις...Δείξατε και εσείς πόσο ''αντικειμενικοί'' και ''ανεξάρτητοι'' είστε...
 • gΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 15:25
  δηλαδή ανάμεσα στα "λοιπά" κόμματα που παίρνουν 5, 86% δε ξεπερνάει κανένα την κοινωνική συμφωνία ή απλά τα κατατάσσετε με σειρά αναγνωρισιμότητας?
 • ΑΝΙΤΑΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 15:24
  EINAI ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ
  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΤΟΜΑ
 • nikosΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 15:16
  Δεν βάζουμε μυαλό με τίποτα.Λυπάμαι για τον χαμηλότατο δείκτη νοημοσύνης του λαού μας.Τεστ νοημοσύνης και μετά δικαίωμα ψήφου.Το παραπάνω σχόλιο δίνει την δυνατότητα στον καθένα να το ερμηνεύσει κατα το δοκούν.Καλή λευτεριά
 • Νικολαος ΞανθοπουλοςΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 15:13
  Οταν τα δυο κομματα καταφερνουν να συγκεντρωνουν μαζι ενα τετοιο τεραστιο ποσοστο του 40% σημαινει οτι ημαστε ανωριμοι να σκεφθουμε εθνικα και οχι κομματικα.Αυτα τα δυο κομματα, στην ουσια θα επρεπε να ειχαν αυτοδιαλήθει, αν επιθυμουσαν να σωθη ο τοπος.
 • Μαρία ΧρυσανθοπούλουΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 15:12
  Θεωρώ ότι τα ποσοστά που αποτυπώνονται στη Δημοσκόπηση, όσον αφορά στο ΠΑΣΟΚ και στην ΝΔ είναι πολύ μεγάλα , αν αναλογιστεί κανείς ότι αυτά τα δύο κόμματα μας έφτασαν έως εδώ. Δεν θέλω να πιστέψω ότι είμαστε λαός που δεν σκέφτεται. Τι μπορεί να περιμένει κανείς ψηφίζοντας αυτούς τους δύο.Θα συνεχίσουν να ξεπουλάνε την Ελλάδα σε τιμή ευκαιρίας , και αυτή τη φορά μαζί με τους υπηκόους της.Θα ήθελα να με διαψεύσουν οι δημοσκοπλησεις, ώστε όλοι αυτοί, που ερήμην του Ελληνικού Λαού, αποφάσισαν ότι πρέπει να τον εξαθλιώσουν, προκειμένου να διασφαλίσουν τα δικά τους συμφέροντα, ξένα από τα δικά μας, να πάνε στον πάτο του βαρελιού που μας έριξαν.
  Θα πρέπει να ανακτήσουμε την ελπίδα , για μας και για τα παιδιά μας, και να διώξουμε το φόβο, που επιμελώς φροντίζουν να μας καΛλιεργουν τα δημοφιλή ΜΜΕ. Η αυτοκτονία του Δημήτρη Χριστούλα άς είναι η αρχή για τον αγώνα που έχουμε μπροστά μας.
 • ΚΟΣΜΑΣΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 14:56
  ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΘΙΚΑΝ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΚΑΛΟΠ ΣΕ ΣΑΙΤ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ 50.000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛ ΠΑΝΤΩΣ.
 • LibertaΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 14:43
  Ο κάθε ψηφοφόρος ας αναλάβει επιτέλους την ατομική του ευθύνη για το μέλλον της πατρίδας μας!!!!!!!!
 • ΜΠΑΜΠΗΣ ΔΟΥΚΑΣΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 14:40
  ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ 40 ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΤΟΤΕ ΕΧΕΣΤΗΜΕΝ ΚΙ ΒΑΡΚΑ ΜΠΑΤΑΡΙΣΕ
 • sotosΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 14:13
  δεν θα βάλουμε ποτέ μυαλό δύστυχος ακόμα μία δημοσκόπηση που επιβεβαιώνει ότι στην εξουσία θα είναι η η ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ η και οι δύο !!!
  Τελικά είναι μεγάλες κουφάλες οι τρωικανοί , αυτοί θα έχουν πάλι την εξουσία!
 • giannis σαλαμιναΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 14:13
  ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΕ ΜΟΥ ΛΑΕ ΚΑΛΕ ΚΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΜΕΝΕ Δ.ΣΟΛΩΜΟΣ
 • Ρανιος ΕυαγγελοςΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 14:12
  Δραττομαι της ευκαιριας με την τελευταια αυτη δημοσκοπηση που νομιζω οτι λειπει μια καιρια ερωτηση..Ποσοι δεν θα πανε να ψηφισουν?? Αυτο νομιζω οτι οτι εσεις κυριε Χατζηνικολαου θα επρεπε να ειναι το κεντρικο μηνυμα μιας καμπανιας ενημερωσης και προτροπης ισως με ολα τα μεσα που διαθετετε. Ο περισσοτερος κοσμος δεν γνωριζει τις αλλαγες του εκλογικου νομου και δεν γνωριζει οτι ουσιαστικα η μη προσελευση στις καλπες βοηθαει τον δικομματισμο και την συνεχεια της σαπισμενης και παρωχημενης πολιτικης σκηνης. Ενω αν ολοι αυτοι οι αγανακτισμενοι που νομιζουν οτι αντιδρουν με την μη ασκηση του εκλογικου τους δικαιωματος προσερχονταν τοτε πραγματικα τα ποσοστα των κομματων θα ηταν ενδιαφεροντα.. Μια αποψη που ελπιζω να τυχει καποιας προσοχης και σκεψης.
 • Δημ. Χ.Παρασκευή 6 Απριλίου 2012, 14:09
  μουφα... 1 στους 3 ελληνες δηλαδη θα ξαναψηφισει το ιδιο (μπατσοκ & νουδουλα) ?? με τιποτα δεν υπαρχει αυτο.. εκτος και αν υπαρξει νοθεια... που ειναι πολυ πιθανο να γινει...
 • Από τη Ρωσία με αγάπηΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 14:09
  Επιτέλους μια δημοσκόπηση που δεν κατευθύνει τον ερωτηθέντα εκεί που βολεύει τα λαμόγια, δεν απευθύνετε σε πρόβατα κοινώς
 • markosΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 14:09
  κ. Χατζηνικολάου που παίρνανε τηλέφωνο?
  Στις Νομαρχιακές επιτροπές της Ν.Δ. ?
 • BATRAXOSΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 14:06
  FOBAMAI FILE NIKO PWS 8A DIAPSEY8EITE STIS PROBLEPSEIS SAS. SAMPWS DEN MAS TA LETE OUTE ESEIS KALA EKEI STON ENIKO..
 • iconology2009Παρασκευή 6 Απριλίου 2012, 14:03
  Ερωτήσεις lifestyle σε δημοσκόπηση για την πολιτική; Και περιμένετε να την αντιμετωπίσουμε σοβαρά;(είναι που είναι ήδη απαξιωμένες οι δημοσκοπήσεις και απόλυτα αναξιόπιστες, μπαίνει και το χαζό ερωτηματολόγιο και τους δίνει τη χαριστική βολή).

  Υ.Γ. Κούτσα-κούτσα πάτε να μας βγάλετε την Ντόρα Μητσοτάκη στην επόμενη Βουλή. Σαν να μην συνέβη τίποτε με το 1.000.000 δολάρια του Λονδίνου-αν είχε "συμβεί" σε άλλον τέτοιο ατύχημα θα ήταν ήδη εξαφανισμένος πολιτικά, για την Ντόρα Μητσοτάκη το συγχωροχάρτι δόθηκε πριν καν στεγνώσει το μελάνι της κατηγορίας.
 • Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΡΕ ΣΕΙΣΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 13:58
  Κάνει μπαμ από χιλιόμετρα ότι την έρευνα και το κόστος της το έχει αναλάβει η ....Ντόρα!!!!
  Είναι η μοναδική δημοσκόπηση που την βάζει κατά παραγγελία στην βουλή.
  Κρατήστε αυτή την δημοσκόπηση που κάνατε, δείξτε την το βράδυ των εκλογών και ζητήστε συγνώμη απο εμάς που σας διαβάζουμε καθημερινά.
 • ΝΙΚΟΣΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 13:57
  MONO ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΡΑΓΚΑΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ 6 ΤΑ 100, , , Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ, , ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΛΙ ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ, ,
 • ΣάκηςΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 13:55
  ....."Η Αρχή του Τέλους". Δηλαδή είναι η αρχή του τέλους ενός συστήματος που τα 2 κόμματα έπερναν 80% και σήμερα μετά βίας και ωθήσεων...πέρνει κάτω από 35%(;;;). Πολύ ήπια αποτίμηση των ευρυμάτων που μάλλον περνάει το μηνυματάκι: "Και αυτή τη φορά βρε μπαγάσικα έστω και μαζί τα καταφέρνετε να πάρετε την εξουσία"...Αλλά προσοχή!Αυτή τη φορά σίγουρα θα βγείτε!!!(πολύ εξάλλου φένονται πρόθυμοι να βοηθήσουν...)
 • ΓιώργοςανεργοςΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 13:52
  Μήπως χρειαζόμαστε ψυχίατρο ; Πώς είναι δυνατόν να απορρίπτουμε τα δύο κόμματα με τεράστια ποσοστά και με αντίστοιχα τεράστια ποσοστά να δεχόμαστε τις βασικές θέσεις της πολιτικής τους ;
 • ΣτέφανοςΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 13:50
  Δεν κάθησα να την διαβάσω όλη. Μόνο και μόνο που δεν περιλαμβάνει το ΕΠΑΜ αλλά και δείχνει Μπακογιάνη πιό πάνω από Χρ. Αυγή, παίζει "άκυρο".
 • Βίκυ ΠΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 13:49
  Να σας πω τον προβληματισμό μου σε σχέση με τις δημοσκοπήσεις..έχοντας επαφή με πολλούς κεντροδεξιούς (φίλους, γνωστούς, συναδέλφους κλπ) δεν ψηφίζει ο 1 στους 5 ΝΔ, ούτε ο 1 στους 10 πλεον, πως βγαίνει η ΝΔ με 20%; Το ίδιο αναρωτιούνται και εκείνοι..
 • μαρωΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 13:49
  τι σχολια να κανεις σε πλαστες δημοσκοπησεις που κανει ο χατζηνικολαου για να ξαναβγαλει πασοκονουδου???παραμυθια, , , παραμυθια, , , για να φτιαξει κλιμα, , το συριζα κυριοι και κυριες ξεπερναει ευκολα το 15με 20 τα 100, , και ο καμενος το ιδιο, , μην τους πιστευετε, , κ α λ η μ ε ρ α σε ολους , , καλη λευτερια, ,
 • δημητρηςΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 13:46
  ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΑΤΙΣΜΟΥ Κε Χ"ΝΙΚΟΛΑΟΥ.
  ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟΕΣΕΝΑ.
 • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 13:42
  μαυρο στην κ/ξ πασοκ-νδ , μαυρο στους λοπωδυτες, μαυρο στους μαυρογιαλουρους,
 • θανασηςΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 13:41
  ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ 20 %Η ΝΔ ΧΑΧΑΧΑΧΑ....
 • κυνηγος μπλε και πρασινων ζομπιΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 13:40
  Αυτα τα ποσοστα δε λαμβανουν υποψη μια σημαντικη παραμετρο. Την ημερα των εκλογων αυτοι που ψηφιζουν Πασοκ και ΝΔ θα πρεπει να βγουν απο τις τρυπες τους και να πανε να ψηφισουν. Δεν υπαρχει περιπτωση να τους αφησουμε να φτασουν και να μας καταστρεψουν για αλλη μια φορα τη ζωη μας με τη βλακεια τους.
 • ScroogeΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 13:39
  Θα θελαμε και μια καρτελα να μας δειχνει αυτο το 5, 86% που επιλεγει ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ, να δουμε ποιο κομμα επιλεγουν.
  Διοτι ειναι πολυ σημαντικο ποσοστο.
 • Λάκης ΜαντάςΠαρασκευή 6 Απριλίου 2012, 13:37
  Γεια σας θα θέλαμε να μάθουμε ποια είναι τα άλλα κόμματα και τι ποσοστό έχουν. Για παράδειγμα το κόμμα ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ του Θάνου Τζήμερου

 • Αθήνα8°CΥψηλή:12°C
  Χαμηλή:7°C
 • Θεσ/νίκη2°CΥψηλή:5°C
  Χαμηλή:0°C
 • Πάτρα8°CΥψηλή:8°C
  Χαμηλή:3°C
 • Ηράκλειο16°CΥψηλή:16°C
  Χαμηλή:9°C
 • Λάρισα3°CΥψηλή:5°C
  Χαμηλή:1°C