• Οι Γερμανοί "μαλάκωσαν"...

  3:59 μμ, Δευτέρα 27 Αυγ 2012 3:59 μμ, Δευτέρα 27 Αυγ 2012

  Η Μέρκελ στη Γερμανία, "περνάει" ως μια στιβαρή πολιτικός που έχει τη δυνατότητα να λύνει προβλήματα, ενώ οι Γερμανοί την θεωρούν κάτι σαν "μητέρα" σημείωσε η αναταποκρίτρια της Real News στο Βερολίνο, Φαίη Καραβίτη, στην εκπομπή του Γιώργου Ντουδεσκέα και της Αγγελικής Λάζου, στον Real FM.

  Στις τελευταίες δημοσκοπήσεις δε, η κ.Μέρκελ "εξαφανίζει" όλους τους πολιτικούς της αντιπάλους, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

  Σε ό,τι αφορά την επίσκεψη του κ. Σαμαρά, ο γερμανικός Τύπος διαφοροποιείται, καθώς άλλοι κρίνουν ότι ο κ. Σαμαράς "έφυγε με άδεια χέρια", ενώ άλλοι θεωρούν πολύ σπουδαίο το γεγονός ότι ο κ. Σαμαράς απέσπασε τη δήλωση της καγκελαρίου, σύμφωνα με την οποία, η κ. Μέρκελ επιθυμεί την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη.

  Επιπλέον τόσο οι Γερμανοί πολιτικοί όσο και ο γερμανικός Τύπος, είναι πιο "ήπιοι" όταν αναφέρονται στη χώρα μας, μετά τη χθεσινή δήλωση της καγκελαρίου "να ζυγίζουν τα λόγια τους όσοι μιλούν για την Ελλάδα".

  Σε αυτό που ωστόσο συγκλίνουν όλοι ανεξαιρέτως, είναι ότι πλέον, περιμένουν "έργα και όχι λόγια από την Ελλάδα...".

  Σε ό,τι αφορά την τρόικα, σύμφωνα με πληροφορίες, όπως επισήμανε η ανταποκρίτρια της Real News , η έκθεση θα είναι διπλής ανάγνωσης. Δηλαδή, θα μπορεί να χρησιμεύσει ως βάση τόσο για αυτούς που θέλουν να στηρίξουν την Ελλάδα, όσο και για αυτούς που θέλουν "να εγκαταλείψουν την Ελλάδα στη μοίρα της".

  Ανησυχία όλων, τέλος, όπως εξήγησε, είναι το αν θα περάσουν και εφαρμοστούν τα νέα μέτρα...

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα