Επιχειρηματίες καταθέτουν αναπτυξιακές προτάσεις για τη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία

Οι 320 μεγάλες επιχειρήσεις και ενώσεις πολιτών καθώς και το Νέο Ρεύμα – Νέο Όραμα εκθέτουν τις απόψεις και προτάσεις τους, εκτιμώντας, όπως αναφέρουν, ότι μπορεί να είναι χρήσιμες στην διαμόρφωση συγκεκριμένων αναπτυξιακών λύσεων και πρακτικών εφαρμοστικών μέτρων.

Τίποτα δεν λύνεται με ευχές ή διαπιστώσεις μόνο, τονίζουν και επισημαίνουν ότι “όλη η πολιτική διανόηση συμπλέει στο όραμα για ανάπτυξη και επενδύσεις. Γινόμαστε συγκεκριμένοι με εφαρμοστικές προτάσεις”.

Ο κ. Πρωτοφαννούσης πολύ καθαρά αναφέρει την αδυναμία σήμερα να κάνει επένδυση στο Καλοχώρι λόγω ΓΠΣ και εσφαλμένης τροπολογίας νόμου για τις μετεγκαταστάσεις, σε ΠΕΙΣΜΑ των όσων ανακριβώς λένε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα! Η επιβεβαίωση των καταστροφικών διατάξεων του περιφερειακού χωροταξικού.

Κ. Ζήσης της Α. Χατζόπουλος: Η επίπτωση και τα λουκέτα του χωροταξικού στις εκατοντάδες μονάδες παραγωγής στο Καλοχώρι, Θεσσαλονίκης, Α. Χατζόπουλος ΑΕ!

Ελισάβετ Νικολαίδου: Κόλαφος για τις μονάδες παραγωγής το χωροταξικό, επαίρονται για την ανάπτυξη, βάζουν λουκέτα την ίδια στιγμή με ψηφισμένες διατάξεις!Μεν. Ναξιάδης: Υπάρχει η τεράστια προίκα των κενών κτιρίων σε καπναποθήκες και βιομηχανίες ~500.000 τμ. Η Θεσσαλονίκη έχει προοπτική. Κυριαρχεί η αδιαφορία!

Νίκος Φιλίππου: Μια άλλη μεγάλη ευκαιρία της περιοχής, που πάει χαμένη 15 χρόνια! Μιλάνε για ζώνη καινοτομίας και κυνηγάνε προγράμματα και γήπεδα του δημοσίου! Ενώ υπάρχει η ευκαιρία χωρίς κόστος!

Οπως τονίζει ο κ. Νίκος Φιλίππου: “Να μην μείνουμε με μισό εκθεσιακό και μακέτες για το 2026-2030! Πουθενά στο κόσμο δεν γίνεται νέο εκθεσιακό στο κέντρο”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ