Athens Real Estate Expo: 7 έως 9 Ιουνίου η πρώτη Real Estate έκθεση στην Ελλάδα

Ανοίγει τις πύλες της σε λίγες ημέρες η πρώτη μεγάλη έκθεση RealEstate στην Ελλάδα!Η πρώτη μεγάλη Έκθεση ακινήτων στην Ελλάδα είναι γεγονός!

Όλες οι νέες τάσεις και trends του RealEstate είναι εδώ και σας περιμένουν στην πρώτη ολοκληρωμένη έκθεση για τα ακίνητα από τις 7 εως τις 9 Ιουνίου στο Helexpo στο ΜαρούσιΗ AREXPO 2019 έχει εξασφαλίσει την παρουσία περισσότερων από 100 εκθετών στην πρώτη έκθεση ακινήτων στην Ελλάδα. Κορυφαία μεσιτικά γραφεία, κατασκευαστικές εταιρείες, αρχιτεκτονικά γραφεία, εταιρίες τεχνολογίας και διάφοροι επαγγελματίες από το ευρύτερο φάσμα συνεργατών του RealEstate θα δώσουν το ηχηρό τους «παρών» στην AREXPO 2019.

Στην AREXPO, συναντιούνται για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι επαγγελματίες από τους κλάδους των ακινήτων, των επενδύσεων, των ασφαλειών και των κατασκευών. Στόχος της έκθεσης είναι η αλληλεπίδραση των εκθετών, των επαγγελματιών και των επισκεπτών, ενώ αποτελεί ευκαιρία για τους εκθέτες να αναδείξουν τις επιχειρηματικές τους δυνατότητες, ερχόμενοι σε επαφή με επενδυτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η έκθεση έρχεται να δώσει τις κατάλληλες κατευθύνσεις σχετικά με την εύρεση επόμενης κατοικίας ή επαγγελματικού χώρου, τις συμβουλές στην πώληση ακινήτων, τη διαχείριση ακίνητης περιουσίας. Παράλληλες δράσεις, ομιλίες και θεματικές γνωριμίας θα δώσουν την ευκαιρία σε όλους τους συμμετέχοντες να ενημερωθούν για τις τάσεις, τα trends της αγοράς, καθώς και ευκαιρίες επενδύσεων.Αδιαμφισβήτητα, από τους πρωταγωνιστές της έκθεσης είναι και τα διμερή επιμελητήρια τα οποία θα προωθήσουν την ανάπτυξη σχέσεων μεταξύ της αγοράς και των επενδυτών, τo Αραβοελληνικό, το Ελληνογερμανικό, το Ελληνοκινεζικό, το Ελληνοτουρικό και το Ελληνοβουλγαρικό είναι ορισμένα από τα επιμελητήρια που αγκάλιασαν την ιδέα της μεγάλης γιορτής του RealEstate στη χώρα μας και θα βρίσκονται στην έκθεση με περίπτερο. Σε αυτά, έρχονται να προστεθούν οι υποστηρικτές, όπως το Τεχνικό Επαγγελματικό Επιμελητήριο, ο Σύλλογος Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών Αττικής και ο Σύνδεσμος Ελλήνων Κτηματομεσιτών, που με τον τρόπο τους θα έχουν δυναμική παρουσία με περίπτερο στην AREXPO 2019.

Τέλος στο πλαίσιο της έκθεσης την Παρασκευή 7/6 στις 14.00 θα πραγματοποιηθεί εσπερίδα με θέμα: «Το σήμερα και το αύριο της αγοράς ακινήτων στην Ελλάδα»μέσα απο την οποία οι επισκέπτες της AREXPO θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλα όσα αφορούν τις ραγδαίες εξελίξεις στον κλάδο του RealEstate. Το φαινόμενο της Golden Visa, το μέλλον των τουριστικών ακινήτων, αλλαγές στις φοροτεχνικές διαδικασίες, το digital transformation του Real Estate, τα τελευταία πολύ ενδιαφέροντα στατιστικά και data από την αγορά, προγράμματα πράσινης ανάπτυξης είναι μόνο ορισμένα από τα θέματα που θα αναπτυχθούν.Η Athens Real Estate EXPO έρχεται! Κατεβάστε την ηλεκτρονική πρόσκληση εδώ!https://www.arexpo.gr/registerAthens Real Estate Expo 20197-9 Ιουνίου – Helexpo ΜαρούσιΠερισσότερα στο www.arexpo.gr

Για περισσότερες πληροφορίες: www.arexpo.gr

The Kompany | Βάσω Τόση | mob: 6944 783945 | email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ