Σας αφορά: Άρχισε η πληρωμή των συντάξεων – Ποιοι παίρνουν σειρά για να δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους

Από σήμερα Μεγάλη Τρίτη θα καταβληθούν οι συντάξεις Μαΐου στους συνταξιούχους του πρώην ΟΑΕΕ και ΟΓΑ, αρχίζοντας η προπληρωμή των συντάξεων συνολικά λόγω του Πάσχα.

Οι υπόλοιποι συνταξιούχοι θα πληρωθούν τη Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου 2019. Συγκεκριμένα οι συνταξιούχοι του Δημοσίου, του ΙΚΑ, του ΝΑΤ και ΚΕΑΝ, των υπολοίπων ταμείων του υπουργείου Εργασίας, ενώ θα δοθούν και οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος.

Τη Μεγάλη Τετάρτη θα καταβληθεί και το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης αλλά και το επίδομα ενοικίου όσων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 31 Μαρτίου.

Τα προνοιακά επιδόματα στεγαστικής συνδρομής και ομογενών που χορηγούνταν από τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ) έως και το 2018 για τους μήνες Μάρτιο-Απρίλιο. Συνολικά, θα καταβληθούν 2,1 εκατ. ευρώ σε 11.000 δικαιούχους.

«Στις 24 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί, επίσης, εμβόλιμη πληρωμή ποσών επιδόματος παιδιού που αντιμετωπίζει ορισμένες αστοχίες της πρώτης πληρωμής του 2019 σε περιορισμένο πλήθος δικαιούχων.

Τέλος τη Μεγάλη Πέμπτη θα πληρωθούν οι επικουρικές συντάξεις του ΕΤΕΑΕΠ.Πηγή: enikonomia.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ