“Βρέχει” πληρωμές τις επόμενες ημέρες – Ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους

Εβδομάδα πληρωμών αυτή που διανύουμε καθώς οι δικαιούχοι θα δουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς τα ποσά των συντάξεων, το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, αλλά και την πρώτη δόση του επιδόματος παιδιού.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 27 Μαρτίου πληρώνουν τις συντάξεις ο ΟΑΕΕ και ο ΟΓΑ. Νωρίτερα η πληρωμή των εν λόγω συντάξεων, όπως είχε ανακοινώσει και η διοίκηση του ΕΦΚΑ προ ημερών. Οι υπόλοιπες συντάξεις, του Δημοσίου, ΙΚΑ, ΝΑΤ και των Ταμείων του υπουργείου Εργασίας θα καταβάλουν τις συντάξεις Απριλίου την Πέμπτη 28 Μαρτίου. Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος θα καταβληθούν επίσης την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019.

Το ΕΤΕΑΕΠ θα καταβάλλει τις επικουρικές συντάξεις Απριλίου 2019 στις 2 Απριλίου 2019 ημέρα Τρίτη.

Η πρώτη διμηνιαία δόση του επιδόματος παιδιού για το 2019 (για τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο) θα καταβληθεί στα τέλη Μαρτίου, σε όλους όσοι θα έχουν υποβάλλει νέα αίτηση για το 2019 μέχρι και 26 Μαρτίου στις 12:00 το μεσημέρι.Η πληρωμή μηνός Μαρτίου 2019 στους δικαιούχους (όσοι έχουν υποβάλλει αίτηση μέχρι 28-02-2019) του προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» (ΚΕΑ) θα γίνει, την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Πηγή: enikonomia.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ