Ποιοι πλειστηριασμοί έχουν προγραμματιστεί για σήμερα

Εικοσιτέσσερις συνολικά πλειστηριασμοί έχουν αναρτηθεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα για να πραγματοποιηθούν σήμερα.

Κάποιοι πλειστηριασμοί, όπως αυτός του Αίολος Κεντέρης βγαίνει στην πλατφόρμα για τρίτη φορά ενώ οι περισσότεροι αφορούν ακίνητα.

Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται:

Το Αίολος Κεντέρης Ι Ναυτιλιακής Εταιρείας Λέσβου που ξαναβγαίνει για τρίτη φορά σε πλειστηριασμό με επισπεύδουσα την τράπεζα Πειραιώς και με τιμή πρώτης προσφοράς τα 6,5 εκατ. ευρώ

Μονοκατοικία στο Παλαιό Ψυχικό, αποτελούμενης από (4) κύρια δωμάτια, χωλ, λουτρό, όπως αναφέρεται κατά την ημέρα της εκτέλεσης διαπιστώθηκε ότι η ως άνω διώροφη οικοδομή – οικία που υφίσταται επί του οικοπέδου, είναι παλαιάς κατασκευής, εξωτερικά φαίνεται σε κακή κατάσταση και εγκαταλελειμμένη. Η τιμή πρώτης προσφοράς είναι 411.750 ευρώ.

Διαμέρισμα 5ο ορόφου στην Αθήνα στην οδό Νίκης 67 τμ, με τιμή πρώτης προσφοράς 101.000 ευρώ για οφειλή 50.000 ευρώ.

Διαμέρισμα 4ου ορόφου στις Αχαρνές και αποθήκη με τιμή πρώτης προσφοράς 108.200 ευρώ για οφειλή 50.000

Ανεξάρτητη ιδιοκτησία τρίτου ορόφου πολυκατοικίας στη διασταύρωση των οδών Πατησιών και Θήρας 200 τμ με τιμή πρώτης προσφοράς 143.000 ευρώ.

Ισόγειο διαμέρισμα στο Μαρούσι, που αποτελείται από είσοδο, λίβινγκ- ρουμ, τρεις κοιτώνες, κουζίνα, δύο διαδρόμους, λουτρό, W.C. και εξώστη προς την οδό Σοφοκλέους, έχει επιφάνεια τμ (143,70) με τιμή πρώτης προσφοράς τα 172.545 ευρώ.

Στην πλατφόρμα έχουν συνολικά αναρτηθεί 824 πλειστηριασμοί, καθώς από τις 21 Φεβρουαρίου θα διεξάγονται αποκλειστικά με ηλεκτρονικά μέσα.

Επιπλέον από την 1η Μαΐου ενεργοποιούνται οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί για οφειλές προς το Δημόσιο με τιμή πρώτης προσφοράς την εμπορική αξία των ακινήτων.

Πηγή: enikonomia.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ