Αυτές είναι οι δράσεις που προγραμματίζει η κυβέρνηση για το επόμενο πεντάμηνο

Στο …φουλ μπαίνουν οι «μηχανές» της κυβέρνησης, καθώς, όπως φαίνεται, το κλείσιμο της αξιολόγησης συμπίπτει με την επιτάχυνση του έργου της.

Στο Μέγαρο Μαξίμου, έχουν ήδη φθάσει τα πρώτα σημειώματα από τα Υπουργεία, με τον προγραμματισμό δράσης ως τον Σεπτέμβριο (ή, σε κάποιες περιπτώσεις, και πέρα από αυτόν). Και, όπως προκύπτει από τα σημειώματα αυτά, στην αιχμή του κυβερνητικού έργου βρίσκονται τα λεγόμενα κοινωνικά Υπουργεία (Παιδείας, Εργασίας και Υγείας) αλλά και η προστασία του πολίτη.

Οι δεκάδες ενέργειες, νομοθετικές και άλλες, που έχουν εκπονήσει τα Υπουργεία, θα ιεραρχηθούν από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος προγραμματίζει, άλλωστε, επισκέψεις σε κάποια από αυτά τις επόμενες ημέρες. Το χρονοδιάγραμμα δράσεων και παρεμβάσεων θα βρίσκεται υπό τη συνεχή επίβλεψη του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη και του υπουργού Επικρατείας Χριστόφορου Βερναρδάκη, ενώ θα παρεμβαίνει και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, όπου απαιτείται. Διευκρινίζεται ότι κάποιες από τις προτεινόμενες δράσεις αποτελούν αντικείμενο συνεργασίας μεταξύ δύο ή και περισσότερων Υπουργείων.

Διαβάστε περισσότερα στο enikonomia.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ