Ο Νεφελούδης για την αποκάλυψη της Realnews για τον όμιλος “Μαρινόπουλος”

Για την αποκάλυψη της Realnews σχετικά με το πόρισμα του ορκωτού ελεγκτή και την μηνυτήρια αναφορά του για τον όμιλο “Μαρινόπουλος” αναφέρθηκε, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και  Ελισάβετ Σαλαμάρα, ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης.

«Με την υπόθεση Μαρινόπουλος αναδεικνύεται ένα μείζον θέμα, το οποίο το είπατε και στην εφημερίδα, και συγχαρητήρια για αυτό. Ποιο είναι το μείζον θέμα; Δεν είναι μόνο η υπόθεση Μαρινόπουλος. Είναι και η JetOil, είναι και τα βιομηχανικά λιπάσματα Καβάλας, από μία άλλη πλευρά. Είναι η Ηλεκτρονική, είναι πάρα πολλοί».

«Της πρακτικής που αποδεικνύει ότι για ποια ελεύθερη αγορά μιλάμε τώρα», σημείωσε ο κ.Νεφελούδης και πρόσθεσε: «Όταν μία σειρά από κακές επιχειρηματικές δραστηριότητες κατευθύνονται πια όλες στο κράτος για να λύσουν όλη την κακοδιαχείριση – να το πω ευγενικά – των  προηγούμενων 20-30 χρόνων», τόνισε ο κ.Νεφελούδης.

«Με την υπόθεση «Μαρινόπουλος» αποδεικνύεται περίτρανα όλο το σάπιο  καθεστώς λειτουργίας αυτού του τύπου των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Την περίοδο της κρίσης η «Μαρινόπουλος», στα σούπερ μάρκετ μόνο, είχαν ένα έσοδο των 3 εκατ. ευρώ την ημέρα, επειδή είχαν και ένα πάρα πολύ μεγάλο δίκτυο. Η δαπάνη που αφορούσε το προσωπικό, σε ότι αφορά τους μισθούς μόνο, εκτός από τις ασφαλιστικές εισφορές, δεν υπερβαίνει τα 8 εκατ. ευρώ τον μήνα», συμπλήρωσε ο γ.γ του υπουργείου Εργασίας.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ

Διαβάστε επίσης:

Μαρινόπουλος: Που πήγαν τα λεφτά;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ