Ο πρόεδρος της ΠΟΑΞΙΑ για το ασφαλιστικό – ΒΙΝΤΕΟ

“Το υπό συζήτηση σχέδιο νόμου για την ασφαλιστική, φορολογική μεταρρύθμιση έρχεται σε συνέχεια των προηγούμενων ασφαλιστικών νομοσχεδίων να ισοπεδώσει και να αποτελειώσει ό,τι απέμεινε από το δημόσιο, αλληλέγγυο και κοινωνικό χαρακτήρα του ασφαλιστικού μας συστήματος, το οποίο πλέον το μετατρέπει σε ανταποδοτικό και με κατεύθυνση να γίνει πλήρως κεφαλαιοποιητικό” είπε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας, Ιωάννης Κατσιαμάκας μιλώντας στην κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων στη βουλή για το ασφαλιστικό.

“Πρόκειται για ένα ασφαλιστικό και φορολογικό Αρμαγεδώνα που ακυρώνει ώριμα συνταξιοδοτικά δικαιώματα, καθώς καταργεί τη διάκριση παλαιού και νέου ασφαλισμένου, κάτι που είχαν σεβαστεί όλοι οι νομοθέτες ανεξαιρέτως μέχρι σήμερα και εισάγει την καινοφανή θεωρία της διάκρισης παλαιού και νέου συνταξιούχου” τόνισε ο πρόεδρος της ΠΟΑΞΙΑ ενώ κατέληξε λέγοντας:

“Θέλω να καλέσω όλους τους βουλευτές να καταψηφίσουν αυτό το νομοσχέδιο. Για εμάς κύριοι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης η εκ του ασφαλούς καταψήφισή του δεν λέει τίποτα. Εμείς θέλουμε συγκεκριμένες δεσμεύσεις για το τι θα κάνετε εάν έρθετε στην κυβέρνηση”. 

 

 

Διαβάστε επίσης

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πολιτικών Συνταξιούχων για το ασφαλιστικό – ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ για το ασφαλιστικό – ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ στη βουλή για το ασφαλιστικό- ΒΙΝΤΕΟ

Ο Επιστημονικός Διευθυντής του Ινστιτούτου της ΓΣΕΕ στη Βουλή για το ασφαλιστικό – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ στη βουλή για το ασφαλιστικό – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ στη βουλή για την απεργία των δημοσιογράφων – ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρόεδρος του ΟΑΕΕ για το ασφαλιστικό – ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ για το ασφαλιστικό – ΒΙΝΤΕΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ