Επιστολή Επιμελητηρίων σε Κατσέλη για τα επιχειρηματικά δάνεια πυρόπληκτων

Πρώτη καταχώρηση: 17/03/2016 - 04:36

Τελευταία δημοσίευση: 17/03/2016 04:36Οικονομία

Επιστολή Επιμελητηρίων σε Κατσέλη για τα επιχειρηματικά δάνεια πυρόπληκτων

Συνάντηση με την πρόεδρο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (ΕΕΤ) και πρόεδρο του ΔΣ της Εθνικής Τράπεζας, Λούκα Κατσέλη, για το μείζον ζήτημα των «πυρόπληκτων» δανείων ζητούν οι πρόεδροι 5 επιμελητηρίων της Πελοποννήσου (Ηλεία, Αχαΐα, Αρκαδία, Μεσσηνία, Λακωνία) και της Εύβοιας, προκειμένου να βρεθεί λύση για την ανακούφιση των μικρομεσάιων επιχείρησεων.

Το συγκεκριμένο αίτημα έρχεται να προστεθεί σε αλυσίδα ενεργεών και συναντήσεων που έχουν κάνει τα επιμελητήρια με τα αρμόδια υπουργεί, με στόχο την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης. Στην επιστολή τους οι 6 πρόεδροι αναφέρπουν

Η επιστολή των 6 προέδρων προς την κ.Κατσέλη έχει και ιδιαίτερη σημασία, καθώς η νυν πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (ΕΕΤ) ήταν η πρώτη υπουργός Οικονομικών που έλαβε τις ρυθμίσεις για την ανακούφιση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Το Επιμελητήριο Ηλείας συμμετέχει ενεργά από την πρώτη στιγμή στις προσπάθειες επίλυσης των ζητημάτων που έχουν προκύψει από τα «πυροδάνεια», ενώ κατά διαστήματα προβαίνει και σε προσωπικές παρεμβάσεις διά του προέδρου του, Κώστα Νικολούτσου, με πιο πρόσφατη την επιστολή στις 19 Φεβρουαρίου στους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες.

ΠΗΓΗ: ΕΡΑ Πύργου

Διαβάστε επίσης:

Ο Σταθάκης για τα κόκκινα δάνεια: Θέλει αποσαφήνιση το φορολογικό καθεστώς

10.000 ακίνητα σε τροχιά πλειστηριασμού

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, αποθήκευσε τους τηλεφωνικούς αριθμούς του enikos.gr και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις.

Tηλ. 6944 05 05 05 και 6944 06 06 06

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το enikos.gr:

 

e-mail: info@enikos.gr

Tηλ: 210 87 88 006-007-008

Fax: 210 87 88 200

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο:

όνομα
e-mail
σχόλιο
 
 
*

To όνομα είναι υποχρεωτικό πεδίο. Το e-mail δεν θα εμφανίζεται.
To σχόλιο σας θα εμφανιστεί στο site με μια μικρή καθυστέρηση.
Η δημοσίευση του σχολίου σας θα ολοκληρωθεί μόλις επιβεβαιώσετε ότι εσείς είστε ο σχολιαστής, μέσα από το email σας.

Σχόλια (0)