Πλήρες αδιέξοδο στη συνάντηση του Κατρούγκαλου με τους αγρότες – ΒΙΝΤΕΟ

Άκαρπη ήταν η συνάντηση του υπουργού Εργασίας με τη Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών, Κτηνοτρόφων και Αλιέων Ελλάδας.

“Δεν σκοτώνουμε την αγελάδα που μας θρέφει” δήλωσαν οι κτηνοτρόφοι μετά το τέλος της συνάντησης. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, διαπιστώθηκε πλήρης διάσταση απόψεων και σύμφωνα με τους αγρότες ο υπουργός δεν δέχθηκε τίποτα από όσα πρότειναν.

Πριν από τη συνάντηση ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος δήλωσε ότι το νομοσχέδιο επιχειρεί μια τομή που βασίζεται στην ισονομία και την κοινωνική δικαιοσύνη. Όπως υπάρχουν διορθωτικές κινήσεις και είμαστε σε ανοιχτό διάλογο με την κοινωνία.

Για ασυμφωνία κάνει λόγο και το υπουργείο Εργασίας σε ανακοίνωσή του. “Ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργος Κατρούγκαλος συναντήθηκε σήμερα με τη Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών, Κτηνοτρόφων και Αλιέων Ελλάδας και συζήτησε μαζί τους τις θέσεις τους σχετικά με την ασφαλιστική μεταρρύθμιση.

Ο διάλογος έγινε σε καλό κλίμα. Ο Υπουργός διευκρίνισε, κατ’ αρχήν, κρίσιμα σημεία του προσχεδίου για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση και στη συνέχεια αντάλλαξε προτάσεις και επιχειρήματα επί των επίμαχων ζητημάτων που απασχολούν τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους και του αλιείς, χωρίς, όμως, να υπάρξει συμφωνία των δύο πλευρών στη σημερινή συνάντηση” αναφέρεται στην ανακοίνωση.

 

 

Διαβάστε επίσης.

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στη Εθνική – Έκλεισαν το δρόμο οι αγρότες – ΦΩΤΟ

Κλείνουν και τον παράδρομο της Εγνατίας οι αγρότες – ΒΙΝΤΕΟ

Στους δρόμους οι αγρότες – Όλα τα μπλόκα – ΒΙΝΤΕΟ

Ενισχύονται τα μπλόκα της Πελοποννήσου – Δεύτερο μπλόκο στη Λακωνία

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ