Μάρδας: Δεν αποκλείονται νέες Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου

«Δεν μας ευχαριστεί η διαδικασία των Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου, αλλά όταν υπάρχουν έκτακτες και απρόβλεπτες εξελίξεις, προσφέρει μια λύση», τονίζει μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Εφημερίδα των συντακτών», ο Δημήτρης Μάρδας, επισημαίνει, μεταξύ άλλων: «Είμαστε το πορτοφόλι του κράτους και επιδιώκουμε τη συνετή διαχείριση του περιεχομένου του».

«Ήταν ασφυκτικά τα χρονικά περιθώρια που είχαμε στη διάθεσή μας, λόγω ενός έκτακτου προβλήματα ρευστότητας που θα αντιμετωπίζαμε κάποιες μέρες πριν το τέλος του Απριλίου. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, καθώς δεν είναι ο τρόπος που θέλουμε να νομοθετούμε αλλά όπως είδατε σε σύντομο χρόνο η εν λόγω Πράξη έγινε νόμος», είπε χαρακτηριστικά για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Ο αναπληρωτής υπουργών Οικονομικών λέει ότι σε ότι αφορά τα διαθέσιμα των φορέων ότι «είναι ένα πρόσκαιρο μέτρο 2-3 μηνών και δεν θα χρειαστεί να το επεκτείνουμε περισσότερο από το χρονικό διάστημα που εμφανίζονται προβλήματα ρευστότητας».

Διαβάστε επίσης:

Αυτή είναι η πρώτη προσφυγή κατά της μεταφοράς των αποθεματικών

Την εφαρμογή της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου αποφάσισαν οι πρόεδροι των ΤΕΙ

Διαμαντόπουλος: Κύριε Παππά, είμαι απογοητευμένος… – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ