Η απάντηση της Λαγκάρντ στην επιστολή του Αθανασίου

Η απάντηση της Λαγκάρντ στην επιστολή του Αθανασίου

 

Της Άννας Κανδύλη

 

Tα διάφορα απειλητικά σχόλια που δημοσιεύονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εννοούσε η Διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, κ. Κριστίν Λαγκάρντ  όταν μιλούσε για απειλές κατά της ζωή της.

Απαντώντας σε  επιστολή που της είχε στείλει ο Υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου η κ. Λαγκαρντ αφού τον ευχαριστεί  για το ενδιαφέρον και την άμεση παρέμβασή του λέει συγκεκριμένα «οι απειλές, για τις οποίες έκανα λόγο αναφέρονται σε διάφορα απειλητικά σχόλια που δημοσιεύονται εδώ και δύο χρόνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Υπενθυμίζεται ότι την επιστολή προς την κ. Λαγκάρντ, ο κ. Αθανασίου,  την έστειλε τον Σεπτέμβριο αμέσως μετά τη  δημοσιοποίηση  συνέντευξής της  στους Financial Times. Της ζητούσε διευκρινήσεις καθώς  σε αυτήν η διευθύντρια του ΔΝΤ είχε υποστηρίξει ότι δέχτηκε  απειλές κατά  τη ζωή της  όταν μίλησε για το θέμα της φοροδιαφυγής στην Ελλάδα. Η  κ. Λαγκάρντ  πάντως  στην επιστολή  της προς τον υπουργό Δικαιοσύνης  δεν περιορίστηκε  μόνο σε αυτό το θέμα αλλά σύμφωνα με πληροφορίες   εξέφρασε  και την ικανοποίησή της για τις μέχρι τώρα μεταρρυθμίσεις προς αποκατάσταση των δημοσίων οικονομικών της Ελλάδας.

 

Διαβάστε επίσης;

Έφθασε η επιστολή του Αθανασίου στο γραφείο της Λαγκάρντ

Η Λαγκάρντ εννοούσε το Facebook

Μέσω Facebook δέχθηκε απειλές η Λαγκάρντ;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ