Μπαράζ συναντήσεων των υπουργών ενόψει τρόικας

Μπαράζ συναντήσεων των υπουργών ενόψει τρόικας 

 

Διαδοχικές συναντήσεις με τους υπουργούς που χειρίζονται ζητήματα που βρίσκονται στο Μνημόνιο, θα έχει ο υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης, σήμερα και αύριο. Αντικείμενο τα ανοικτά μέτωπα που θα συζητηθούν με την τρόικα από την προσεχή Τρίτη.

Ο κ. Χαρδούβλης θα συναντηθεί στις 7:30 το απόγευμα με τον υπουργό Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης. Στο τραπέζι αναμένεται να «πέσουν» τα εργασιακά, το ασφαλιστικό αλλά και οι ρυθμίσεις οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία.

Αύριο, θα συναντηθεί στις 11 το πρωί με τον υπουργό Ανάπτυξης, Νίκο Δένδια. Στη συνέχεια με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου, με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκο Μητσοτάκη και με τον υπουργό Περιβάλλοντος, Γιάννη Μανιάτη. Ο κύκλος των συναντήσεων αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 5:30, με τον υπουργό Υγείας, Μάκη Βορίδη.

Στην συνάντησή του υπουργού Οικονομικών με τον Νίκο Δένδια, πρόκειται να εξεταστούν η πορεία των μεταρρυθμίσεων, το νέο ΕΣΠΑ της περιόδου 2014 -2020, καθώς επίσης και η σύσταση του Ελληνικού Επενδυτικού Ταμείου (IfG) και η προώθηση του σχεδίου της κυβέρνησης για την συνολική στήριξη της επιχειρηματικότητας, μεταξύ του οποίου περίαμβάνεται και η ρύθμιση για τα κόκκινα δάνεια, η αναμόρφωση του νόμου για τις ΑΕ και του Πτωχευτικού Κώδικα. 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ