Κορκίδης: Στηρίξτε τις εντός κρίσης ελληνικές επιχειρήσεις

Κορκίδης: Στηρίξτε τις εντός κρίσης ελληνικές επιχειρήσεις

Ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ, Βασίλης Κορκίδης, μαζί με το υπόμνημα των 10 σημείων που ανακοίνωσε το πρωί, ζήτησε μεταξύ άλλων την στήριξη των εντός κρίσης ελληνικών επιχειρήσεων.

«Αυτό που πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητα των αρμόδιων της διαπραγμάτευσης, του σχεδιασμού, της χάραξης και λήψης μέτρων οικονομικής πολιτικής, συνοψίζεται στη θέσπιση χρηστικών και ορθολογικών παρεμβάσεων. Τις ρεαλιστικές προτάσεις της καθημερινότητάς μας, οι οποίες ικανοποιούν πάγιες ανάγκες της πραγματικής οικονομίας θα μπορούσαμε οι μικρομεσαίοι να τις χαρακτηρίσουμε ως αναγκαίες και απαραίτητες μεταρρυθμίσεις», σχολίασε αρχικά ο κ. Κορκίδης και συνέχισε:

«Αυτά που προ τετραετίας ζητούσε η ΕΣΕΕ όπως: «στηρίξτε τις εντός κρίσης ελληνικές επιχειρήσεις», «καλύψτε ασφαλιστικά όλους τους μικρομεσαίους» και «δανείστε μας χρόνο αντί για χρήμα» θέλουμε να ελπίζουμε ότι έστω και πολύ καθυστερημένα, ήρθε επιτέλους η ώρα να υλοποιηθούν. Η διαδρομή της “εθνικής εμπορικής οδού” με τους 10 “σταθμούς” ανεφοδιασμού, που χάραξε η ΕΣΕΕ, είναι μονόδρομος για την αγορά.».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ