Ξεκινά ο διαγωνισμός για τον ΟΛΘ-Διαφωνεί το ΠΑΣΟΚ

Ξεκινά ο διαγωνισμός για τον ΟΛΘ-Διαφωνεί το ΠΑΣΟΚ

 

Aρχίζει η διαδικασία πώλησης του 67% του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης και οι υποψήφιοι επενδυτές έχουν έως τις 5 Ιουνίου προθεσμία για την υποβολή Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, σύμφωνα με την προκήρυξη που δημοσιοποίησε το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου.

Διαβάστε εδώ την Πρόσκληση για την εκδήλωση ενδιαφέροντος αναφορικά με την απόκτηση πλειοψηφικής συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο της «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε.»

 

Η προκήρυξη του ΤΑΙΠΕΔ προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ που σε ανακοίνωσή του εκφράζει την αντίθεσή του με την κίνηση αυτή.

 

“Το ΠΑΣΟΚ κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για την αξιοποίηση του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ) παρουσίασε αναλυτικά την πρότασή του για την παραχώρηση δραστηριοτήτων και πώληση μικρού πακέτου μετοχών, πιστεύοντας ότι αυτή οδηγεί στην μεγιστοποίηση του αποτελέσματος για το Δημόσιο. Το ΤΑΙΠΕΔ, παρότι κανένα κόμμα στην ίδια συζήτηση δεν συμφώνησε με την πρόταση της πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου, προχώρησε σήμερα δυστυχώς στη σχετική προκήρυξη” επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ.

 

Το ΠΑΣΟΚ, σημειώνεται στην ανακοίνωση,  “δεν κατανοεί αυτή την εσπευσμένη απόφαση (η οποία είναι αντίθετη όχι μόνο στο σύνολο της Βουλής, αλλά και στην άποψη των παραγωγικών φορέων της πόλης), εκφράζει την αντίθεσή του και δηλώνει ότι θα παρακολουθεί τη διαδικασία καθ’ όλη τη διάρκειά της”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ