Ρεβύθης: Δεν υπάρχει καμία λογική στον φόρο υπεραξίας

«Δεν υπάρχει καμία λογική στον φόρο υπεραξίας» είπε ο πρόεδρος των κτηματομεσιτών, Γιάννης Ρεβύθης μιλώντας στον Κώστα Χαρδαβέλλα και την Αγγελική Λάζου στον RealFm... ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Ρεβύθης: Δεν υπάρχει καμία λογική στον φόρο υπεραξίας

«Δεν υπάρχει καμία λογική στον φόρο υπεραξίας» είπε ο πρόεδρος των κτηματομεσιτών, Γιάννης Ρεβύθης μιλώντας στον Κώστα Χαρδαβέλλα και την Αγγελική Λάζου στον RealFm για τον φόρο υπεραξίας που έχει επιβληθεί στα ακίνητα από την 1/1/2014.

«Δεν υπάρχουν κέρδη σήμερα στα ακίνητα γιατί οι τιμές έχουν πέσει πολύ χαμηλά οπότε για ποιον φόρο υπεραξίας μιλάμε;» είπε ο κ.Ρεβύθης που όπως εξήγησε η αγορά έχει παγώσει επειδή «δεν μπορεί να υπολογιστεί σωστά, ποια θα είναι η κτήση και ποια η πώληση;» και πρότεινε: « Ας ανασταλεί αυτό το μέτρο μέχρι να βρεθεί η σωστή φόρμουλα κι αφού συζητηθεί με την τρόικα τότε να το επιβάλλουν».

«Η ανικανότητα και η συμφωνία με την τρόικα είναι το πρόβλημα» είπε ο πρόεδρος των κτηματομεσιτών που υποστήριξε ότι «έχουν χαθεί 100 εκατομμύρια από φόρους μεταβίβασης κι εκείνοι μιλάνε για χιλιάδες».

Ακούστε το ηχητικό

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.