Δασκαλόπουλος: Έχουμε πολιτική αβεβαιότητα

Δασκαλόπουλος: Έχουμε πολιτική αβεβαιότητα 

 

Γεύμα προς τιμήν της προέδρου της Business Europe, Eva Marcegaglia, παρέθεσε ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δημήτρης Δασκαλόπουλος, μετά τη συνάντησή τους με τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

Ο Δημήτρης Δασκαλόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες, εκτίμησε ότι έχουμε πολιτική αβεβαιότητα και τόνισε χαρακτηριστικά ότι αυτή την εικόνα βρίσκει μπροστά του όπου και αν ταξιδεύει στο εξωτερικό. Ωστόσο, σημείωσε ότι πρέπει να αποφύγουμε τις εκλογές.

Αναφορικά με τις εξελίξεις στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, ο πρόεδρος του ΣΕΒ ανέφερε ότι οι διώξεις αλλά και τα σκάνδαλα που αποκαλύπτονται είναι «στοιχείο ωρίμανσης» και υπογράμμισε ότι χρειαζόμαστε μία δικαιοσύνη «που να τα αναποδογυρίζει όλα και να μην φοβάται τίποτα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό, ο κ. Δασκαλόπουλος έθεσε ζητήματα όπως το κόστος των επιχειρήσεων ενώ ο ίδιος επεσήμανε ότι ο Αντώνης Σαμαράς ήταν καλά προετοιμασμένος. Επίσης, εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα προωθηθούν τα αιτήματά του.

Όσον αφορά στην οικονομία, ο πρόεδρος του ΣΕΒ εκτίμησε ότι θα υπάρξει βελτίωση, καθώς η ύφεση θα μειωθεί στις 4 μονάδες, γεγονός που χαρακτήρισε «σημαντικό». Παράλληλα διευκρίνισε ότι αυτό έπρεπε να γίνει νωρίτερα.

Από την πλευρά της η Eva Marcegaglia ανέφερε στον κ. Δασκαλόπουλο, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι η Ελλάδα έχει σημειώσει πρόοδο αλλά πρέπει να γίνουν πολλές μεταρρυθμίσεις. Μάλιστα την εκτίμησή της αυτή, την εξέφρασε και στον Πρωθυπουργό. 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ