ΒΙΝΤΕΟ-Μπάχαλο στις εφορίες

Μπάχαλο στις εφορίες

Καμία συναλλαγή δεν πραγματοποιείται στις ΔΟΥ όλης της χώρας, καθώς το taxisnet έχει τεθεί εκτός λειτουργίας. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το πρόβλημα θα αποκατασταθεί στις 12 το μεσημέρι.

Ο γενικός γραμματέας δημοσίων εσόδων Χάρης Θεοχάρης ζήτησε από τους πολίτες να απευθύνονται στις τράπεζες για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας, ενώ όσοι επιθυμούν να καταθέσουν πινακίδες κυκλοφορίας θα πρέπει να καταβάλουν τα τέλη κυκλοφορίας για το 2013.

Ακούστε τι είπε ο αντιπρόεδρος των εφοριακών υπαλλήλων, Τρύφων Αλεξιάδης, σχετικά με το «μπάχαλο» που επικρατεί από το πρωί στις εφορίες στον Real Fm και την εκπομπή των Μάνου Νιφλή και Μαίρης Πολλάλη

Ακούστε το ηχητικό:

 

Διαβάστε ακόμα:

ΒΙΝΤΕΟ-Διευκρινήσεις για την πληρωμή των τελών από τον Χ. Θεοχάρη

Διευκρινήσεις για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας για το 2014 έδωσε ο γενικός γραμματέας δημοσίων εσόδων Χάρης Θεοχάρης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

 

ΒΙΝΤΕΟ-Θα εξυπηρετηθούν μόνο όσοι έχουν ανάγκη

Η είδηση ότι μπορούν να εξυπηρετηθούν στις εφορίες μόνο όσοι μπορούν να αποδείξουν ότι έχουν ανάγκη έγινε γνωστή, έπειτα από επικοινωνία της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 με τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, Χάρη Θεοχάρη.

Τέλη κυκλοφορίας και στις τράπεζες

Εκτός λειτουργίας το σύστημα στις ΔΟΥ όλης της χώρας μέχρι αυτή την ώρα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, o κ. Χάρης Θεοχάρης τόνισε πως το σύστημα αναμένεται να επανέλθει στις 12 το μεσημέρι, ενώ τα τέλη μπορούν να πληρωθούν και στις τράπεζες.

Έως και την Παρασκευή τα τέλη κυκλοφορίας

Έως και αύριο Παρασκευή 3 Ιανουαρίου έχουν την δυνατότητα οι πολίτες να πληρώνουν τα τέλη κυκλοφορίας, κατόπιν της σχετικής παράτασης που ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών την Τρίτη.

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ