Και το υπόλοιπο 50% στους αγρότες

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιος Τσαυτάρης, ανακοίνωσε ότι εντός ημερών θα επιστραφεί το υπόλοιπο 50% του ειδικού φόρου κατανάλωσης πετρελαίου στους αγρότες… ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Και το υπόλοιπο 50% στους αγρότες

 

Τις σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής σπιρουλίνας στη Νιγρίτα επισκέφθηκε το απόγευμα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιος Τσαυτάρης, στο πλαίσιο των επισκέψεων του που πραγματοποίησε σήμερα σε Θράκη και Μακεδονία, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις περιοχές πλούσιες σε γεωθερμία.

Στις δηλώσεις του ο κ. Τσαυτάρης ανακοίνωσε επισήμως ότι εντός ημερών αναμένεται να επιστραφεί το υπόλοιπο 50% του ειδικού φόρου κατανάλωσης πετρελαίου στους αγρότες, επισημαίνοντας ότι «με κοινή απόφαση τεσσάρων υπουργείων, όπως ανακοινώθηκε σήμερα στο ΦΕΚ, θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των αγροτών, τις επόμενες ημέρες, το υπόλοιπο της επιστροφής του ειδικού φόρου κατανάλωσης πετρελαίου».

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.