Εμπορική αποστολή από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα

Εμπορική αποστολή από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα

 

H εμπορική έκθεση «Ερμής», που διοργανώνεται κάθε χρόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, θα πραγματοποιήσει «εμπορική αποστολή» στην Ελλάδα, επιχειρώντας να δημιουργήσει «γέφυρα συνεργασίας» αμερικανικών και ελληνικών επιχειρήσεων.

Σύμφωνα με τον ιδρυτή και πρόεδρο της έκθεσης «Ερμής», Παύλο Κοτρότσιο, η αποστολή έχει σκοπό να βοηθήσει αμερικανικές εταιρίες που επιθυμούν να κάνουν γνωστά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στην ελληνική αγορά και ευρύτερα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Ο κ. Κοτρότσιος επισήμανε ότι «η επιχειρηματική αποστολή, με την εμπειρία και τις διασυνδέσεις της “Hermes Expo”, είναι ουσιαστικά μια μεγάλη ευκαιρία για επιχειρηματίες από την περιοχή της Φιλαδέλφειας, όπου είναι η βάση της έκθεσης “Ερμής”, της ευρύτερης περιοχής της ανατολικής ακτής των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά και σε παναμερικανικό επίπεδο, να κάνουν εμπορικές επαφές και συναντήσεις δικτύωσης με επιχειρήσεις και επιχειρηματίες στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια».

Τέλος, ανέφερε ότι η εκθεσιακή εταιρεία «Ερμής» θα συμμετάσχει στην 78η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με περισσότερα από δέκα περίπτερα και με σκοπό τη δημιουργία ενός μεγάλου «Αμερικανικού περιπτέρου». Οι συμμετάσχοντες στην αποστολή θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη από τις 7 έως και τις 16 Σεπτεμβρίου. «Μέσα από την έκθεση αναμένεται να προκύψουν συνεργασίες που μπορούν να οδηγήσουν σε αντιπροσωπείες και άρα σε νέες θέσεις εργασίας. Έτσι, με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να πούμε ότι βοηθάμε την πατρίδα έμπρακτα και ουσιαστικά» τόνισε ο κ. Κοτρότσιος, προσθέτοντας ότι «μέσα από την κρίση που βιώνει η γενέτειρα, εμείς οι Ελληνοαμερικανοί δεν μπορούμε να μένουμε απαθείς».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ