Στουρνάρας: Κοιμάμαι τρεις ώρες

Στουρνάρας: Κοιμάμαι τρεις ώρες

Να συμμετέχει στις διαδικασίες για τη συγκρότηση της Κεντροαριστεράς φέρεται ο Γιάννης Στουρνάρας, ο οποίος ρωτήθηκε για το θέμα από την εφημερίδα Τα Νέα.

«Με δουλεύεις;» απάντησε και πρόσθεσε: «Αυτός που τα υπονοεί ή τα διακινεί θα πρέπει να γνωρίζει ότι δεν έχω ούτε χρόνο ούτε διάθεση να ασχοληθώ με κάτι τέτοιο. Θα πρέπει επίσης να ξέρει ότι κοιμάμαι τρεις ώρες τη μέρα. Αρα, σε τι ζυμώσεις να μετάσχω και γιατί; Αρκεί να σου πω ότι με τον Φλωρίδη, ο οποίος είναι πολύ καλός μου φίλος, έχω να συναντηθώ σχεδόν ένα χρόνο. Πλάκα μου κάνουν;».

– Θα ενταχθείτε στο υπό συγκρότηση ευρωπαϊκό κόμμα;

– «Δεν μπαίνω σε τέτοια κουβέντα, έχω τέτοια κόλαση μπροστά μου για ένα χρόνο, που ούτε καν με απασχολεί κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει για μένα, δεν το βλέπω, πώς να στο πω;».

Και πρόσθεσε, όσον αφορά την πορεία του οικονομικού προγράμματος: «Δεν πάει καλύτερα απ’ ότι περιμέναμε. Αν ξεκινήσει λοιπόν μια τέτοια ιστορία τώρα, χαθήκαμε. Το στοίχημα θα κριθεί στο τέλος του χρόνου, εκεί θα φανεί αν υπάρχει σοβαρό πρωτογενές πλεόνασμα, για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε νέο κούρεμα του χρέους μέσα στο 2014».

 

Πηγή: Τα Νέα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ