Γκάλοπ για το έργο της Task Force

Γκάλοπ για το έργο της Task Force

 

Συνεδρίαση με τίτλο: “The implementation of financial assistance from the EU budget in Greece” δηλαδή για τα πεπραγμένα της Task Force στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο την ερχόμενη Τρίτη, 28 Mαϊου 2013.

Kατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, θα μιλήσει ο Xορστ Ράιχενμπαχ, επικεφαλής της Ομάδας Δράσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ελλάδα.

Όπως έγραψε ο ελληνικής καταγωγής ευρωβουλευτής Γιώργος Χατζημαρκάκης στη σελίδα του στο Facebook, θα είναι εισηγητής της Δημόσιας Ακρόασης στην επιτροπή Ελέγχου Προϋπολογισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και θα θέσει ερωτήσεις στον κ. Ράιχενμπαχ με “σκοπό να γίνει έλεγχος στις δράσεις της ομάδας του και να κριθούν τα αποτελέσματα που έχει φέρει μέχρι στιγμής στην Ελλάδα”.

Ο κ. Χατζημαρκάκης προχωρά ένα βήμα παρακάτω και διοργανώνει μία πρωτότυπη δημοσκόπηση μέσω της σελίδας του ρωτώντας τον κόσμο αν θεωρεί επιτυχημένο το έργο της Task Force.

“Επειδή η γνώμη σας, η γνώση σας αλλά και η εμπειρία σας είναι πολύτιμη πηγή απόψεων θα ήθελα να σας ζητήσω να μοιραστείτε μαζί μου ερωτήσεις που θα επιθυμούσατε να απευθύνετε στον κ. Reichenbach.

Η συμμετοχή σας θα μας δώσει την ευκαιρία να απευθύνουμε στον κ. Reichenbach και την ομάδα του καίρια ερωτήματα για το έργο της στην Ελλάδα. Με την ευκαιρία αυτή και μέσω του παρακάτω απλού ερωτηματολογίου θα θέλαμε την άποψη σας αναφορικά με το κατά πόσο θεωρείτε το έργο της Task Force επιτυχημένο η όχι”, γράφει ο κ. Χατζημαρκάκης. 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ