Στο dealingers η δύναμη είναι στα χέρια των καταναλωτών

Στο dealingers η δύναμη είναι στα χέρια των καταναλωτών

 

Καθημερινά βομβαρδιζόμαστε από προσφορές, εκπτώσεις και ευκαιρίες αλλά πόσες φορές έχουμε νιώσει πραγματικά κερδισμένοι από τις αγορές μας; Πόσες φορές νιώθουμε ότι η καταναλωτική μας δύναμη όντως υπάρχει και αυτή ορίζει τους κανόνες της αγοράς; Σίγουρα λίγες.

“Αυτό που θέλουμε είναι να αποκτήσει ξανά ο καταναλωτής τη δύναμη που του αντιστοιχεί” δηλώνουν οι ιδιοκτήτες και εμπνευστές του site dealingers.com Τζάκο Καράσσο και Ηλίας Παντελάκης, δύο νέοι Έλληνες επιχειρηματίες. “Στο site μας οι καταναλωτές αγοράζουν επώνυμα προϊόντα στην τιμή που αυτοί αποφασίζουν, όταν αυτοί το αποφασίσουν”.

Η μέθοδος αγορών στο dealingers.com βασίζεται στην ιδέα της αντίστροφης δημοπρασίας. Κάθε προϊόν είναι και μια ξεχωριστή δημοπρασία που ξεκινάει με την αρχική λιανική τιμή του και αναλόγως πόσοι χρήστες συμμετέχουν στην κάθε δημοπρασία, τόσο πέφτει και η αξία πώλησης. Η διαδικασία είναι απλή: κάνεις κλικ, αυτόματα μειώνεται η κρυμμένη τιμή και αν σου αρέσει η έκπτωση που βλέπεις αγοράζεις άμεσα το προϊόν.

Αξίζει να το δείτε και μόνοι σας μπαίνοντας στο dealingers.com και να διαπιστώσετε πόσο εύκολο είναι να αποκτήσετε προϊόντα με εκπτώσεις που φτάνουν μέχρι και 60%!

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ