Ο Μορς καρφώνει τον Μανιτάκη

Ο Μορς καρφώνει τον Μανιτάκη

 

Πολύ κακή είναι η εικόνα που έχει η τρόικα για την αξιοπιστία της ηγεσίας του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, σύμφωνα με το MEGA.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην τρόικα Ματίας Μορς, μιλώντας σε υπουργό της κυβέρνησης είπε: “Δεν θα σου πω πια είναι η άποψη της τρόικας για το θέμα γιατί θα ζαλιστείς”.

Αυτή τη στιγμή πάντως, ο πρωθυπουργός, δεν έχει αποφασίσει να αντικαταστήσει τον Αντώνη Μανιτάκη δημιουργούντας έτσι ρήγμα στην κυβέρνηση, καθώς  ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης απολαμβάνει την πλήρη στήριξη του Φώτη Κουβέλη.

Έχει επιλέξει λοιπόν να μεταθέσει το πρόβλημα και να παρουσιάσει το οριστικό σχέδιο για την αποχώρηση δημοσίων υπαλλήλων τον Μάιο. Είναι πάντως ενδεικτικό ότι η τρόικα έχει ζητήσει πολύ συγκεκριμένο πλάνο για κάθε ένα οργανισμό. Σύμφωνα με το MEGΑ, πληροφορίες ανέφεραν ότι σε αυτά τα “κουτάκια”, η τρόικα ήθελε να υπάρχει δίπλα και ο συγκεκριμένο αριθμός των υπαλλήλων από κάθε οργανισμό που παίρνει εντολή εξόδου και μάλιστα για το 2013.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ