ΒΙΝΤΕΟ- Συλλούρης:Θα δώσουμε τα ονόματα όσων ευθύνονται

ΒΙΝΤΕΟ- Συλλούρης:Θα δώσουμε τα ονόματα όσων ευθύνονται

 

«Η συμπεριφορά των εταίρων είναι πιο βάναυση και πιο βάρβαρη από την τουρκική εισβολή», είπε ο πρόεδρος Ευρωπαϊκού κόμματος και πρόεδρος της Επιτροπής Διαφάνειας και Αξιών της Κυπριακής Βουλής Δημήτρης Συλλούρης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA.

«Έπρεπε να γνώριζαν ότι με μία τέτοια προσέγγιση θα κατέρρεε το τραπεζικό σύστημα, αλλιώς τους ταιριάζει ο χαρακτηρισμός του “ηλίθιου”», σημείωσε ο κ. Συλλούρης.

Αναφορικά με τις δηλώσεις του κ. Βγενόπουλου ότι για την κατάρρευση φταίει το «διαπλεκόμενο πολιτικοοικονομικό καταστημένο», ο κ. Συλλούρης τόνισε: «Αν έχει πει αυτά τα πράγματα ο κ. Βγενόπουλος είμαι έτοιμος να δώσω στη δημοσιότητα την κίνηση των λογαριασμών μου. Αν μπορούσαν να το κάνουν όλοι, συμπεριλαμβανομένου και του κ. Βγενόπουλου θα ήταν καλό».

«Λάθη έγιναν κυρίως από όσους διοίκησαν και κυβέρνησαν το τραπεζικό μας σύστημα ιδιαίτερα της Λαϊκής Τράπεζας και της Τράπεζας Κύπρου και θα τα ερευνήσουμε», υπογράμμισε ενώ ανέφερε ότι «θα δώσουμε όλα τα ονόματα όσων ευθύνονται, συντεταγμένα με τον πιο νόμιμο τρόπο, αφού γίνει η ανάλογη προκαταρτική έρευνα».

 

Δείτε το βίντεο από τον ALPHA

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ