Βότσης: Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα

Βότσης: Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα

Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά αφήνει σε αυτή τη φάση η Κύπρος, σύμφωνα με τον βουλευτή του ΔΗ.ΚΟ, Άγγελο Βότση, ο οποίος μίλησε στον Real FM και στην εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου.

“Εκείνο το οποίο κάνουμε αυτές τις κρίσιμες ώρες, είναι να έχουμε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Γι αυτό εντατικοποιούμε τις επαφές στη Μόσχα όπου ο Υπουργός Οικονομικών θα μείνει και την αυριανή ημέρα μαζί με το επιτελείο του εκεί”, τονίζει μεταξύ άλλων ο κ. Βότσης και συνεχίζει: “Δεν έχει κλείσει το θέμα Μόσχας. Παράλληλα γίνονται επαφές και με ιδιώτες ρώσους επενδυτές. Διατηρούμε επαφές με άλλες δυνάμεις, ή φίλους της Κύπρου οι οποίοι θα μπορούσαν να αποτελέσουν τους από μηχανής θεούς. Οφείλουμε να διερευνήσουμε την κάθε περίπτωση”.

Όπως χαρακτηριστικά λέει ο κ. Βότσης, “αυτή τη στιγμή αναζητούμε σωσίβια. Αυτός που ρίχνει το σωσίβιο κρατάει και το σχοινί”.

“Οι εταίροι μας θα πρέπει να γνωρίζουν ότι αφήνοντας την Κύπρο να είναι έρμαιο σε οποιαδήποτε τρίτη χώρα για να βοηθηθεί, αυτό το πράγμα έχει και επιπτώσεις που θα πρέπει να εξετάσει και η Ευρωπαϊκή Ένωση”, συνέχισε ο κ. Βότσης.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ