Χάσικος: Η τρόικα δεν δέχεται το σχέδιο Β, ίσως κλείσουν οι τράπεζες

Χάσικος: Η τρόικα δεν δέχεται το σχέδιο Β, ίσως κλείσουν οι τράπεζες

Δήλωση-σοκ του υπουργού Εσωτερικών της Κύπρου, Σ, Χάσικου, ο οποίος δήλωσε ότι η τρόικα δεν δέχεται το σχέδιο Β’ της Κύπρου, αλλά και ότι δύο τράπεζες ίσως να μην ξανανοίξουν.

Ο Σωκράτης Χάσικος αποκάλυψε ότι σε επικοινωνία του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών της Κύπρου με τον εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας μετά την καταψήφιση της απόφασης του Eurogroup έγινε γνωστό ότι η τρόικα δεν δέχεται σχέδιο Β για τη διάσωση της Κύπρου και οι τράπεζες Κύπρου και Λαϊκή «δεν θα ξανανοίξουν».

Δείτε το βίντεο από το πρωινό του Mega.

 – Για τις 8 το πρωί είχε προγραμματιστεί συνάντηση του Προέδρου της κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο.

– Στις 9 το πρωί ο κ. Αναστασιάδης έχει συγκαλέσει σύσκεψη των αρχηγών των κομμάτων στο Προεδρικό για την από κοινού διαχείριση της κατάστασης, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί.

– Θα ακολουθήσει στις 11συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ενώ το μεσημέρι ο κ. Αναστασιάδης θα έχει συνάντηση με το κλιμάκιο της τρόικας, όπου θα γίνουν γνωστές επισήμως οι θέσεις της μετά το κυπριακό «όχι».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ