Προβόπουλος: Τα χειρότερα έχουν περάσει

"Τα χειρότερα για την ελληνική οικονομία έχουν περάσει και η χώρα αλλάζει σελίδα, παρόλο που η ύφεση συνεχίζεται"... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Προβόπουλος: Τα χειρότερα έχουν περάσει

“Τα χειρότερα για την ελληνική οικονομία έχουν περάσει και η χώρα αλλάζει σελίδα, παρόλο που η ύφεση συνεχίζεται”, είπε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιώργος Προβόπουλος, σε συνέντευξή του στους Financial Times.

“Νομίζω ότι τα χειρότερα έχουν περάσει. Μπορούμε να είμαστε πιο αισιόδοξοι”, δήλωσε και συνέχισε: “Το αποδεικνύει το ότι έχουμε ψηφίσει όλα όσα προβλέπονται στο πρόγραμμα και η κυβέρνηση επιταχύνει τον ρυθμό εφαρμογής όλων των μέτρων του προγράμματος”. 

Ο Προβόπουλος είπε ότι αν και το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν (ΑΕΠ) αναμένεται να υποχωρήσει κατά 4% έως 4,5% φέτος, το κλίμα έχει αλλάξει και η χώρα έχει γυρίσει σελίδα.

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.